~~Tadeo super S | |
|
|
Witam
Wysyłał już ktoś coś Inpostem? Sprzedaję przez allegro, Poczta zawodzi... Jakieś doświadczenia? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~rejek m | |
|
|
wysłałem już kilka paczek.szybko, tanio, i przesyłkę można śledzić internetem (wpisuje sie kod z potw. nad. i wyskakuje miasto w którym jest paczka albo list). Nieźle to wykombinowane. Szkoda że nie w centrum miasta, ale za Ochronkę przejść się na pewno opłaca.
|
|
|
~~kwachu | |
|
|
byłem - wszystko profesjonalnie. polecam.
|
|
|
~~Łysy | |
|
|
Gdzie to konkretnie jest ten INPOST?
|
|
|
~~beksik | |
|
|
pare kroków za Ochronką na Wałowej (osiedle Skarpa). nie sposób nie zauważyć, bo mają jakąś świecącą reklamę.
wczoraj wysłałem książkę - zmieściła się kopercie (mają takie duże) i poszła jako list. Pare zł oszczędności. jestem za. |
|
|
~~Łysy | |
|
|
pare kroków za Ochronką na Wałowej (osiedle Skarpa). nie sposób nie zauważyć, bo mają jakąś świecącą reklamę.
wczoraj wysłałem książkę - zmieściła się kopercie (mają takie duże) i poszła jako list. Pare zł oszczędności. jestem za. Dzięki. Poszukam i skorzystam. |
|
|
~~ | |
|
|
Dzięki trafiłem.
|
|
|
~~basienka | |
|
|
w sumie mogło by to być troche bardziej w centrum, ale wałowa nie jest tak daleko, a oszczednosc bardzo wymierna. w koncu koniec kolejek
|
|
|
~~Łysy | |
|
|
"w sumie mogło by to być troche bardziej w centrum, ale wałowa nie jest tak daleko, a oszczednosc bardzo wymierna. w koncu koniec kolejek"
Żeby tylko nie było tak że kupa ludzi oleje pocztę i zrobią sie kolejki w Inpoście. |
|
|
~~basienka | |
|
|
no tak czy inaczej zrobi się luźniej;)
inpost na razie jest bardzo szybki |
|
|
~~felek | |
|
|
jeszcze nie cały kraj, ale 150 największych miast jak na nową firmę to nieźle. fakt - fajne duże koperty.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ale reklama............ Nawet w niedzielę mieli czynne? (10 luty - niedziela).
|
|
|
~~felek | |
|
|
"Ale reklama............ Nawet w niedzielę mieli czynne? (10 luty - niedziela)."
Że co? |
|
|
|
|
|
A wie ktos w jakich godzinach jest otwarta ta placowka i do kiedy nalezaloby nadac przesylke aby byla na drugi dzien np w lublinie
|
|
~~bolek lolek | |
|
|
pon-pt 8-18, sob. 8-15. nadana do osiemnastej ma gwarancję na dotarcie na miejsce dnia następnego. inna sprawa, czy od razu zostanie doręczona.
|
|
|
~~babe moi | |
|
|
no brzmi super - ciekawe jak wychodzi na realu - sprawdzę, warto sie przekonać. zresztą wszystko lepsze niż poczta nasza.
|
|
|
~~kubrak | |
|
|
byłem, zobaczyłem, potwierdzam - wszystko fajnie. Byle tak dalej.
|
|
|
|
|
|
Nie chce zeby brzmialo to jak reklama ale rzeczywiscie tylko pochwalic, wczoraj nadalem dzisiaj juz sa przesylki w warszawie i lublinie oby tak dalej pozdrawiam
|
|
~~majka | |
|
|
ja też jestem mile zaskoczona ceną i szybkością. dużo nadaję, tego właśnie potrzebowałam. i znów brzmi jak reklama
PS: pozdrawiam pracownikówszybcy i sympatyczni |
|
|
~~slawcio37 | |
|
|
a jakie w ogóle są plusy tego inpostu? bo jak mam iść na poczte to mi sie ciśnienie podnosi, chetnie bym sie przrzucił. prosilbym o jakies komentarze. pzdr
|
|
|
|
|
|
Jak w komentarzach wczesniejszych, przede wszystkim cena np list polecony kosztuje razem z koperta 2,42 czyli prawie polowe taniej niz na poczcie jeszcze bardziej widoczna roznica w paczkach i co dla mnie najwazniejsze mozliwosc sledzenia przesylki na stronie ich www.inpost.pl no i szybka dostawa w moim przypadku wiekszosc przesylek, ktore wysylalem byly juz na drugi dzien, no i na koniec brak na razie przynajmniej kolejek i mila obsluga ;)
|
|
~~olek | |
|
|
dokładnie jak przedmówca - jestem bardzo zadowolony z ceny, terminów doręczenia i szybkiej obsługi. ja polecam, już się przekonałem. może troszkę trzeba sie przejść, ale Wałowa nie jest znowu tak daleko.
|
|
|
~~hehe | |
|
|
a ja mam blizej niz na poczte
|
|
|
~~janko | |
|
|
Witam
Z tego co widze więcej jest pozytywów - i dobrze. Moje przedsiębiorstwo wysyła tygodniowo 100 listów priorytetowych poleconych - tygodniowo miałbym ok. 200 zł. oszczędności, miesięcznie 800 zł. - nie wychodząc z biura robię sobie podwyżkę 800 zł. Skorzystam chyba z ich oferty. Dzięki za komentarze. |
|
|
~~małpiak | |
|
|
"dorobi" dopiero ten, co wysyła 1000 takich listów miesięcznie - 2 tysiaki to druga pensja.
|
|
|