~~sekretarz gminny | |
|
|
Pani senator Janina Sagatowska została nominowana na sekretarza powiatu, ciekawe czy rada powiatu na to się zgodzi, czas pokaże. Została nominowana przez Wielkiego Brata , patrz Antoniego Bladka, naszego posła, kóry twardo trzyma ręke na pulsie w naszym powiecie i dalej jako poseł chce rozdawać stołki w naszym miescie i powiecie i chwała ma za to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
No coz, pensja radnej miasta to mało jak po senatorskim mandacie. A sekretarz powiatu jednak kilka klocków wyczesze.
Dorobi sie pare groszy do i tak gwarantowanej nie waskiej emeryturki. I tak wyglada mlodosc wg PiS - St. Cisek na przew. RM Stalowa Wola, J. Sagatowska na sekretarza powiatu... Wnioski wyciagnijcie sami |
|
|
~~Łysy | |
|
|
Cisek to akurat jest w porządku. O Sagatowskiej to szkoda gadać. Nie popieram PiS-u ale dla P. St. Ciska mam wielki szacunek. A wiem co mówię bo znam go z pracy i z posiedzeń rady.
|
|
|
~~ | |
|
|
Sagatowska to największa miernota w śród radnych gorzej nie możan było wybrać, no chyba że chodziło o to aby podziękować jej za postawę na sesji z 31.01.2008r. Czy władze koscielne już dziekowały????
|
|
|
~~zxa | |
|
|
Jak ta "Pani prawnik" to wszystko pogodzi, radna, szefowa komisji oświaty, dyrektor wojewodzkiego ośrodka, czy bedzie dobrze sprawowac wszystkie funkcje ? moze wojewoda powinien ja odwołać ? niewiem kto to moze zrobić, ale widze ze ta Pani traci na popularności i chce się jeszcze gdzieś załapać
|
|
|
~~Łysy | |
|
|
"Jak ta "Pani prawnik" to wszystko pogodzi, radna, szefowa komisji oświaty, dyrektor wojewodzkiego ośrodka, czy bedzie dobrze sprawowac wszystkie funkcje ? moze wojewoda powinien ja odwołać ? niewiem kto to moze zrobić, ale widze ze ta Pani traci na popularności i chce się jeszcze gdzieś załapać"
Człowiek-orkiestra, kurde. |
|
|
~~ | |
|
|
powolny upadek i tyle można powiedzieć a miała takie szane taką dobrą opinię, ludzi za sobą, co się stało????/
|
|
|
~~ | |
|
|
mąż umarł, parysa nie słuchała i ją zostawił, zaczeła sama myśleć
|
|
|
~~hr Henryk | |
|
|
To pewne z p. Sagatowska ? Czy tylko gazetowa wieść .. Przecież to kamień na szyję obecnego Starosty..
|
|
|
~~ | |
|
|
dla niej ostateczny upadek, bo szefo to już kompletne dno
|
|
|
~~Jasio | |
|
|
Nie do wiary, nie do wiary... . Kto to wymyślił niech da znać na podstawie czego.
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie do wiary, nie do wiary... . Kto to wymyślił niech da znać na podstawie czego.
|
|
|
~~ | |
|
|
też o tym słyszałem to gra na uwiarygodnienie Siembidy żeby mógł kandydować na Prezydenta, ale to niemożliwe żebym na niego głosował, nie dla buraka
|
|
|
~~ | |
|
|
też o tym słyszałem to gra na uwiarygodnienie Siembidy żeby mógł kandydować na Prezydenta, ale to niemożliwe żebym na niego głosował, nie dla buraka
|
|
|
~~ | |
|
|
Jeszcze jest miejsce na "przelozona" samarytanek u Michalitow - pani mecenas da sobie i z tym rade
|
|
|
~~ | |
|
|
Ile przekazuja nieskazitelnej szefowej Sagatowskiej odsypu "egzaminatorzy"- tez sprawiedliwi
|
|
|
~~ | |
|
|
To jednak prawda . Sagatowska kocha pieniądze { który to już stołek ? } i władzę . Super krętacz z tej baby .
|
|
|
~~Paolo | |
|
|
Najpierw czerwona potem "święta" a teraz ????????
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
Cóż, jak większość koninkturalistów wielu tzw. prawicowców za motto swego zycia uczyniło charakterystyczną sentencję - wczoraj Lenin, dzisiaj kler.
Aż się śmiać chce jak dawni twardogłowi leżą krzyżem w kościele. Jeżeli dobrze pamiętam, to za grzechy zapłacicie nieco później, za samo bycie w ateistycznej PZPR już was klucznik do raju nie wpuści Ale widać nie macie po prostu twarzy i charakterów |
|
|
~~prawica | |
|
|
w tym PiSie nie wiedzą, że wszyscy mądrzejści już ich opuścili a niektórzy widząc tę bandę która zabrała się za pis o początku smiali się do rozpuku do tych drugich ja należę
|
|
|