~~Marek | |
|
|
Która jest lepsza telewizja lokalna ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Andrzej | |
|
|
ZDECYDOWANIE STELLA
|
|
|
~~ | |
|
|
STELLA BARDZIEJ WIARYGODNA
|
|
|
~~ | |
|
|
też wole stelle, profesjonalnie i wiarygodnie
|
|
|
~~% | |
|
|
Tylko STELLA
|
|
|
~~klimek | |
|
|
tak piszą zapewne tylko pracownicy tej telewizji.Ja stawiam na szybkie ,a nie rozwleczone i nudne do bólu informacje Stelli.Flaki z olejem.
|
|
|
~~ | |
|
|
Klimek to pracownik TVMiejskiej
|
|
|
~~Andrzej | |
|
|
Klimek, masz jakies kompleksy? :p
|
|
|
~~neopagan | |
|
|
tylko Stella
nie wiem czy wiecie ale TVK Diana to teraz tuba PISuarow, przeciez ta paskudna czarna 'prezenterka' jest obecnie takze rzecznikiem tego 'starosty' nowego Bladka hahahaha co za ekipa, a jacy oni kompetentni hahaha smiech na sali TYLKO STELLA !!! |
|
|
~~hehe | |
|
|
Jaka tuba pis-uarów ?? czlowieku co ty piszesz - czy materialy o psich kupach albo smieciach na dzialkach to tematy polityczne ?? i tvm i stella to telewizje na tragicznie niskim poziomie robione przez amatorów i hobbystów dla prezesów kablówek, którzy mimo że na tym traca to ciągna te bezsensowne tv-biznesy żeby zaimponowac konkurencji. Za te pieniądze mozna by kupic niejeden dobry program do kablowki (program lokalny to najdroższy kanał w calej ofercie kablowki) albo obnizyc cenę za abonament... a sprawy polityczne nie mają tutaj zadnego znaczenia
|
|
|
~~zaq3 | |
|
|
Ale mamy dwie telewizje lokalne. Jak malo ktore miasto A konkurencja to dobra sprawa... jeszcze zeby te dwie firmy ze soba konkurowaly, a nie podzilily sobie rynek na pol
|
|
|
|
|
|
Jezeli w skali panstwa panuje taki monopol, to rzecznik praw konsumenta ma prawo nakazac udostepnienie sobie nawzajem infrastruktury i umozliweinie korzystania wszystkim z obydwu film. Ciekaw jestem czy da sie tak w tramach miasta zrobic. A moze trzebaby napisac do rzecznika praw konsumenta? Tozto zwykla zmowa i monopol. I to w calym kraju niestety tak jest.
Co lepsze niektore spoldzielnie jak buduja blok, to podpisuja umowe z jednym dostawca internetu ... i musisz kozystac z jego oferty, (teraz ewentualnie na jakichs radiowkach/gsma leciec). To dosyc... korupcjonogenne :/ |
|
~~xx | |
|
|
mam stelle ale to diana ma lepszą oferte programową AXN jest
|
|
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|