|
|
|
Belfegor: Jeśli wikipedia jest dla Ciebie głównym (i chyba jedynym) źródłem wiedzy, to... hm... no cóż, powodzenia w życiu. A Twoje agresywne i szczerze mówiąc niezbyt mądre wypowiedzi to po prostu nie mój poziom dyskusji. Więc, cóż, jeszcze raz powodzenia w życiu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dla mnie te naj:
Lilianna Amelia Aurelia Nikodem i Miłosz - moi synkowie Antoni A te nie naj Oliwia Jakub Kacper Oskar |
|
|
|
|
CYTAT Belfegor: Jeśli wikipedia jest dla Ciebie głównym (i chyba jedynym) źródłem wiedzy, to... hm... no cóż, powodzenia w życiu. A Twoje agresywne i szczerze mówiąc niezbyt mądre wypowiedzi to po prostu nie mój poziom dyskusji. Więc, cóż, jeszcze raz powodzenia w życiu. Skąd w Tobie dziewczyno tyle złej woli w stosunku do innych ludzi? Skąd tyle agresji, którą notabene mnie przypisujesz? Cóż ja takiego uczyniłem? Wyraziłem opinię na temat imienia, które dałaś swojemu dziecku? To zbrodnia mieć inne zdanie, albo po prostu inny gust niż Ty? Przypominam więc co napisałem: CYTAT Lena ładne, ale raczej dla Rosjanki. Po polsku brzmi jak zdrobnienie od Heleny lub Magdaleny. Gdzie tu agresja? A jak Ty zareagowałaś? CYTAT Jeśli ktoś pisze, że to imię jest dobre dla Rosjanki, to znaczy, że wyraża w ten sposób swoją niechęć do danego kraju Na litość boską - gdzie ja wyraziłem niechęć do Rosjan lub Rosji Po Twojej bezpodstawnej zaczepce zrobiłem się trochę niegrzeczny, ale do agresji chyba jeszcze sporo brakuje: CYTAT Czy stwierdzenie, że rosyjskie imię raczej jest dla Rosjanki to "niechęć do danego kraju" . Pogięło Cię? Aby uzasadnić swoje opinie podparłem się cytatem z forumowiczki kacilla, która rzeczowo i ciekawie napisała o tym imieniu. Podparłem się też cytatem z Wikipedii. I jaka Twoja reakcja? Zarzuciłaś mi agresję, niezbyt mądre wypowiedzi i skwitowałaś, że to nie twój poziom dyskusji? Mogłem oczywiście użyć innych źródeł np.: http://leksy(...)d=264742 http://imion(...)ena.html http://www.oiw.p(...)e&idm=67 Wszystkie te źródła oraz wiele innych (wystarczy użyć googli) potwierdzają moją opinię i moje odczucia (że Lena pierwotnie było zdrobnieniem od Heleny lub rosyjskiej Jeleny). Czy właśnie to wzbudza Twoją agresję? P.S. Jeszcze raz napiszę to co wcześniej - uważam, że Lena to ładne imię, podobnie jak zdrobnienie Lenka, chociaż drugie funkcjonujące zdrobnienie Lenia wcale mi się nie podoba. I wyluzuj trochę dziewczyno - nie jest tak, że cały świat chce Ci się rzucić do gardła... |
|
|
|
|
ladne:
Iga Lena Tymon Iwo a tych beeeeeeee nawet nie wymieniam bo jest ich pelno |
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Imiona, wow, rzecz gustu, ale:
ładne dziewczęce Marta Halina Iwona męskie: Bartosz Robert Przemek Mało ładne: Wiktoria Marlena Sylwia Bartłomiej Kacper Dawid Jak ja nie lubię takich ocen, ale cóż, poważyłem się Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|