|
|
|
Haha,
pamietajcie jednak o tym, aby nie przesadzac z oryginalnoscia. Chyba, ze chcecie, zeby dziecko po 18tym roku zycia zmienilo imie razem z nazwiskiem Sam bym tak zrobil, gdyby starzy mi dali na imie Eustachy, Euzebiusz, Marcel, Gabriel czy inne wymyslne barachlo. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Ja mam troje dzieci;
Magdalenę Bartosza Igorka I ja i moje dzieci są zadowolone ze swoich imion. Podoba mi się też; Emilka Agnieszka Daria Oraz Miłosz Maksymilian każdemu podoba się inne, to zrozumiałe, każdy ma swój własny gust i nim się sugeruje nadając imię dziecku |
|
|
|
|
Ładne kobiece:
Marta Maria Zofia Ładne męskie: Aleksander Antoni Stanisław Co do imion, któremi się nie podobają to jest ich zbyt wiele. Pozdrowienia w Nowym Roku. HOMO SUM, HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO |
|
|
|
|
CYTAT Jeśli ktoś pisze, że to imię jest dobre dla Rosjanki, to znaczy, że wyraża w ten sposób swoją niechęć do danego kraju, a nie wypowiada się o swoich sympatiach do określonych imion. Wstałaś lewą nogą? Masz problem ze zrozumieniem czytanego tekstu? Nie napisałem "to imię jest dobre dla Rosjanki" To Ty tak napisałaś Ja napisałem tak: CYTAT Lena ładne, ale raczej dla Rosjanki Czy stwierdzenie, że rosyjskie imię raczej jest dla Rosjanki to "niechęć do danego kraju" Pogięło Cię? |
|
|
|
|
CYTAT Moja dziesięcioletnia córka ma na imię Lena. Nikt nigdy nie zinterpretował jej imienia jako zdrobnienia No to poczytaj, co napisała kacilla >>>Lena (we wschodniej wymowie "liena" - to zdrobnienie od Jelieny (czyli odpowiednika naszej Heleny). |
|
|
|
|
I jeszcze cytat z Wikipedii:
Lena – imię żeńskie, powstałe jako zdrobnienie od rosyjskiego Jelena (pol. Helena) lub innych imion takich jak Magdalena. Obecnie można się spotkać ze zdrabnianiem w ten sposób również imion Milena i Marlena. Lena może też być zdrobnieniem od imienia Leonia, Eleonora lub in. Lena imieniny obchodzi 10 listopada. Znane osoby noszące imię Lena: * Lena Katina, właśc. Jelena Siergiejewna Katina (Елена Сергеевна Катина) – jedna z wokalistek zespołu T.A.T.u.. * Lena Söderberg – modelka, której zdjęcie z rozkładówki Playboya rozpowszechniło się w Internecie jako obraz testowy w kompresji obrazów * Lenna Kuurmaa – wokalistka zespołu Vanilla Ninja |
|
|
|
|
Jak nazywać chłopca to tylko Cirzpibog, dziewczynkę - Cirzpisława.
http://pl.wi(...)irzpibog http://pl.wikipedia.org/wiki/Cirzpisława Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
CYTAT Ładne dla kobitek to : - Karina ;) - Nikola - Antosia Dla facecików to : - Miłosz - Filip - Alex A totalna porażka tak ogólnie to.. - Agnieszka - Amelia - Bożydar hahah - Wioletta Nikola? hmm imie naprawde ladne ale ostatnio slyszalam juz kilka dzieci o tym imieniu. Pozatym jak slyszalam rozmowe siostry z kolezankami to kazda chce nazwac corke takim imieniem. Wogole obawiam sie jakie imiona beda mialy dzieci za 6-7 lat skoro te wszystkie 16nastki maja nastepujace propozycje imion: -Nikola -Jennifer -Melissa -Jessica -Bryan okropnosc. Mam 21 lat i nigdy nie nazwalabym tak dziecka mimo tego ze sama jestem jeszcze mloda. |
|
|
|
|
CYTAT -Nikola -Jennifer -Melissa -Jessica -Bryan Pokolenie blachar weszło w wiek rozrodczy to i wysyp takich imion nastąpił. ;) Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Aureli, Kunegunda, Pafnucy, Pęcisław
Achacjusz Arnolf Brunchilda Żeżosław Konstancja Dalida Kunegunda Ariel Fabrizio Nawfal Guven Gniewomir \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
ZoMo Ty jestes wyjątkowo skrzywdzony przez rodziców imieniem, ale nie wyzywaj sie na dzieciach przyszłych rodziców. One nic nie winne
|
|
|
|
|
Moje ulubione : Wika Alicja i Lena chłopców : Dominik Oskar Wiktor zresztą imiona muszą pasować do nazwiska ;) a nie widzą mi się takie : Brayan Denis czy Jordan takie bardzo czesto słysze , a dziewczynek Iga Olga Nikola :0 no ale to moje zdanie
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
CYTAT lubie kaski i goski chociaz same nieszczescia z nimi ;] zdrobnione tosie i tole ;] niestety niezdrobnione to kiepskie^^ nie podoba mi sie grazyna, bogusia z meskich to boli me ucho gdy slysze cezary, krystian, a niajbardziej rafal ;] fajne to gabriel, bartek RAFAL moje ulubione ;-(ciekawam jak Ty masz na imie ife-k??? Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Najlepsze imie to: TurboDymoMan
Zapraszam do lektury: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/TurboDymoMan \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
CYTAT RAFAL moje ulubione ;-(ciekawam jak Ty masz na imie ife-k??? niestety nie zaspokoje ;-) po co mi jakies voodoo i dopasowania na sympatii ^^ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT RAFAL moje ulubione ;-(ciekawam jak Ty masz na imie ife-k??? niestety nie zaspokoje ;-) po co mi jakies voodoo i dopasowania na sympatii ^^ ife-k?? czy ja prosilam o zaspokajanie ? tajmniczy wow fajnie Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
tam miedzy wierszami nic nie bylo chodzilo tylkmo i wylacznie o zaspokojenie ciekawosci ;]
|
|
|
|
|
CYTAT RAFAL moje ulubione ;-(ciekawam jak Ty masz na imie ife-k??? dama-pik jak lubisz Rafałów to z invxem sie zakoleguj |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT RAFAL moje ulubione a ja podejrzewam aluzje Errare humanum est. |
|
|
|
|
Jakie aluzje podejrzewasz?
|
|
|
|
|
rafaly to c....e ;]
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hahaha
miałem rację a pina drąży i drąży typowa baba pozdro! Errare humanum est. |
|
|
|
|
co to sie narobilo
ja nie znam zadnego Rafala panna_pina lubie imie Rafal ,nie uganiam sie za nimi Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT rafaly to c....e ;] hehe,a co na to Pan S.? |
|
|
|
|
CYTAT hehe,a co na to Pan S.?jezyk nie czyta stalowego, a chyba mnie nie podpier...sz ? ]:-> dorota milo/niemiło mi rafal jestem ;] przez internet ale zawsze 1 ;] |
|