|
|
|
Dzisiaj o godzinie 6:10 zadzwonil mi telefon... Stacjonarny z TP. Odebralem... i co? odezwal sie automat Playa... z jakas tam reklama... moj numer niby "zostal losowo wybrany"... ale zeby o tej godzinie?! w niedziele?! do was tez dzwonia w tych godzinach?;]
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
Ja mam telefon tylko w Plusie. Tutaj zmorą są często SMSy z reklamami. Nie pomoże interwencja w BOKu w Warszawie aby to zlikwidować. Kazali mi napisać podanie, że nie życzę sobie tego typu SMSów
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
do mnie też dzwonili tak rano :/
|
|
|
|
|
A co to za reklama chociaż byla?? Może Żanett Kalyta...spotkała kolejną wyjątkową kobietę i z podniecenia nie mogła wytrzymać, aż puszczą ją w radiu to zadzwonila
|
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
O bosz......... myslslam ze ześ reklame playa zapuscił a tu Kalytaa wrr.... ale to tylko jedna z wielu wybitnie wkurw**** wersji
|
|
|
|
|
uslyszalem tylko ze zostalem losowo wybrany... wiecej sluchac mi sie nie chcialo...
StaloweMiasto.pl |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
to ja dzwonilem
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
super... masz fajny kobiecy glos;]
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
A jednak... to była Żanet Kalyta jak nic spotkała kogos wyjątkowego tylko z jakimi problemami tym razem??? moze jakies odmrożenia czy co
|
|
|
|
|
Ja zlikwidowałam stacjonarny i mam święty spokój bo wytrzymać się nie dało jak nie z zaproszeniami dzwonili to wylosowali numer i tak w kółko masakra więc się pozbyłam no ale nie każdy może :(
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|