|
|
|
Czy któraś z Was czesała się może na swoj slub w salonie gabriel professional na popieluszki? Jakie są Wasze opinie? Kogo polecacie? Będę wdzięczna za Wasze opinie i uwagi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja polecam salon Oliwia.
I tylko cudowna przemila pania Agnieszke. Taka blondyneczka. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Ja polecam p. Basię z "Bajki"
|
|
|
|
|
Witam was serdecznie! Chcę się z wami podzielić moim doświadczeniem jeśli chodzi o usługi fryzjerskie. Konkretnie mam na myśli salon fryzjerski "Bajka", wiele pozytywnych opinii słyszałam na temat tego salonu i postanowiłam skorzystać z usług tego fryzjera.
A teraz moja opinia, otóż jestem bardzo zawiedziona i rozczarowana poziomem usług w tym salonie. Fryzjerka, domyślam się że to była właścicielka, od samego wejścia była arogancka i niemiła, kiedy wyjaśniłam o co mi chodzi i zapytałam co ma mi do zaoferowania, traktowała mnie jakby mi robiła łaskę że w ogóle ze mną rozmawia. Następnie pociągnęła mnie za włosy (wyglądało to jakby sprawdzała czy przypadkiem nie mam peruki, no żenada!!!!) Czuje się bardzo zniesmaczona zachowaniem tej fryzjerki. A przecież ona świadczy usługi, więc dla każdego klienta powinna być miła, ponieważ ja płacę i oczekuję pełnego profesjonalizmu i miłej obsługi. A wspomnę jeszcze, że fryzura nie była tania bo zapłaciłam 100 zł, to było zwykłe uczesania na rodzinną uroczystość. Natomiast jeśli chodzi o trwałość uczesania, to zostawia ona wiele do życzenia ( jednym słowem szkoda gadać, bo po ok 30 minutach całe uczesanie wyglądało jak "rozwalony stóg siana") Podsumowując, szczerze odradzam wizytę w tym salonie!! |
|
|
|
|
CYTAT Witam was serdecznie! Chcę się z wami podzielić moim doświadczeniem jeśli chodzi o usługi fryzjerskie. Konkretnie mam na myśli salon fryzjerski \"Bajka\", wiele pozytywnych opinii słyszałam na temat tego salonu i postanowiłam skorzystać z usług tego fryzjera. A teraz moja opinia, otóż jestem bardzo zawiedziona i rozczarowana poziomem usług w tym salonie. Fryzjerka, domyślam się że to była właścicielka, od samego wejścia była arogancka i niemiła, kiedy wyjaśniłam o co mi chodzi i zapytałam co ma mi do zaoferowania, traktowała mnie jakby mi robiła łaskę że w ogóle ze mną rozmawia. Następnie pociągnęła mnie za włosy (wyglądało to jakby sprawdzała czy przypadkiem nie mam peruki, no żenada!!!!) Czuje się bardzo zniesmaczona zachowaniem tej fryzjerki. A przecież ona świadczy usługi, więc dla każdego klienta powinna być miła, ponieważ ja płacę i oczekuję pełnego profesjonalizmu i miłej obsługi. A wspomnę jeszcze, że fryzura nie była tania bo zapłaciłam 100 zł, to było zwykłe uczesania na rodzinną uroczystość. Natomiast jeśli chodzi o trwałość uczesania, to zostawia ona wiele do życzenia ( jednym słowem szkoda gadać, bo po ok 30 minutach całe uczesanie wyglądało jak \"rozwalony stóg siana\") Podsumowując, szczerze odradzam wizytę w tym salonie!! Haha xDD Ty tylko zrobiłaś sobie uczesanie, potem możesz sobie umyć włosy i żyć z tym dalej. A mi pani Basia obcięła kiedyś piękne CzokSowe włosy... Od tamtego czasu już nigdy więcej do niej nie chodzę i wszystkim zainteresowanym zawsze odradzam ^^ |
|
|
|
|
Zerknij do salonu Oleńka w budynku pizzerii Quatro.
Oczywiście musisz się umówić na wizytę ale poziom świadczenia usług i ceny są zrekompensuje Ci wszystko. Zresztą ona czesała moją żonę na nasz ślub W sumie mnie też ale u mnie na głowie nie miała wiele roboty |
|
|
|
|
w białym domu koło PKS od strony postoju taksówek jest salon fryzjersko -kosmetyczny pytaj o p.BOŻENKĘ
|
|
|
|
|
Też często chodzę tam gdzię Canonen pisał. Mogę polecić
|
|
|
|
|
Asia56 jestem canonier i miło mi ze podzielasz moje zdanie-pozdrawiam
|
|
|
|
|
Polecam fryzjera VENUS (na białych domach) i panią Anię. Ślicznie czesze i mało bierze. Ja za moją ślubną fryzurę zapłaciłam 50 zł
|
|
|
|
|
a ja polecam moją p . Jadzia zakład mieści się przy ul. Ofiar Katynia obok ogródka Jordanowskiego bardzo ładnie czeszą na wesela i studniówki ja tam chodzę co tydz na modelowanie i widziałam przeróżne uczesania i też tanio 50-60 zł zawsze można się umówić na próbne czesanie
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
A ja polecam fryzjera Viola w tym budynku co NNN na pierwszym piętrze. Tam czesze Pani Wiola. Babeczka z ogromną fantazją. Czesała mnie do ślubu w październiku 2009 roku i byłam baaaaardzo zadowolona, dlatego też będę ją polecać przyszłym Panią Młodym. Polecam jednak wcześniej pójść na uczesanie próbne- tak na wszelki wypadek.
|
|
|
|
|
CYTAT Zerknij do salonu Oleńka w budynku pizzerii Quatro. Oczywiście musisz się umówić na wizytę ale poziom świadczenia usług i ceny są zrekompensuje Ci wszystko. Zresztą ona czesała moją żonę na nasz ślub W sumie mnie też ale u mnie na głowie nie miała wiele roboty Pani Basia z salonu Oleńka rewelacyjna kobitka, ale ostatnio cos sie sporo podniosla z cenami |
|
|
|
|
A czy ktoras z Was czesala sie moze w salonie 'u Moniki' w Bialych domach na przeciwko Biblioteki Kulu???
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Drogie Panie jezeli juz jestescie na etapie szukania fryzjera do ślubu, chcialbym rowniez polecic auto do ślubu sliczny nissan altima koloru bialego zdj na maila
www.twojslubnisko.dbv.pl mazan85_(at)_poczta.onet.pl Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
VENUS owszem, ale co do uczesania to polecam Panią Agnieszkę..
|
|
|
|
|
A ja polecam Nowo otwarty Salon pod Bankiem PKAO SA u P Asi Tanio ,probnene czesanie w cenie ,super obsługa. Polecam!!
|
|
|
|
|
Kiedyś czesałam się U Moniki, byłam zadowolona ale było to 10 lat temu, jak teraz robi to nie wiem, ale znalazłam fajny, tani zakład Młodziezowy salon..... obok bazyliki w oszklonym budynku wejscie od tyłu w piwnicy. Fajnie robią włosy, super podejscie do klientki, lużna atmosfera, młode dzieczyny. Super kosmetyczka tez tam jest i solarium mają. polecam
|
|
|
|
|
Jezeli fryzjer na slub, to tylko Zaklad,,Wenus'' i oczywiscie p.Agnieszka - świetnie czesze ,mila ,doskonaly fachowiec ( zaklad miesci sie w,,Bialych Domach''kolo sklepu kosmetycznego).
//moderowano - nie piszemy z caps lockiem - następny post usuwam - anulka |
|