~~Mirka | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Tak Ja zawsze wszędzie rowerem !!
|
|
|
~~Mtk | |
|
|
Ja takze wole kursowac po miescie rowerem,niz samochodem.Brakuje mi polaczenia wzdluz torow ul.Popieluszki z Mickiewicza .
|
|
|
~~ | |
|
|
nie ma nic lepszego od rowerka
|
|
|
~~ | |
|
|
Brakuje tras rowerowych, za miastem, najlepiej w kierunku Gorzyc, przez las
|
|
|
~~ | |
|
|
będzie pogoda będzie sie jeździć na rowerze,
Będą remonty dróg będzie się jeździć na rowerze :-) |
|
|
~~ | |
|
|
wystarczy rano o 6;30 spojrzec za okno,, same rowery
|
|
|
~~ | |
|
|
no tak:boksuj::boksuj::boksuj::boksuj::boksuj::boksuj::boksuj::boksuj::boksuj::boksuj::boksuj::boksuj:
|
|
|
~~ | |
|
|
Kto idzie na rower ?bo mi sie nudzi
|
|
|
~~ | |
|
|
Kto idzie na rower ?bo mi sie nudzi
|
|
|
~~asder | |
|
|
No jasne ze jest jest i bedzie
|
|
|
~~kowal | |
|
|
Jasne ze jest miastem rowerow i nim pozostanie
|
|
|
~~żuBer | |
|
|
Cos dla wielbicieli rowerów:
Zapoczątkowany podczas ubiegłorocznych Dni Stalowej Woli cykl imprez podkreślających bardzo rowerowy charakter miasta, będzie kontynuowany także w 2007 roku. Kolejno będą to: - wyścig rowerowy (alleycat) "Radiowe miasto" - 3 maja godz. 16.00 - wyścig rowerowy (alleycat) "Florek Tour" - 4 maja godz. 16.00 - rajd rowerowy "Dookoła Huty" - 5 maja godz. 10.00 - II Stalowowolski Cross Country - 6 maja godz. 10.30 - Mas krytyczna "Jedziemy po Anę" - 6 maja godz. 15.00 - Bike Trial Show 2007 - 6 maja godz. 16.00 |
|
|
~~rob | |
|
|
jest i będzie jeżeli bęzyna będzie tak szła w górę a w stalowej woli będzie utrzymywana zmowa, jakby PKS obnizył ceny to na pewno miałby klientów, tak jak MZK w Rzeszowie
|
|
|
~~ | |
|
|
Pewno ze jest a co jest moze inaczej
|
|
|
~~żuBer | |
|
|
fakt! kiedys jak huta dobrze prosperowala to wiecej widac były tych rowerów. Teraz jak wiadomo technika idzie w góre, moda sie zmienia ( nie koniecznie na dobrą strone) i tak oto dwa kółka zamieniane sa na cztery.
powód? bo wygodniej, bo szybciej, bo trzeba sie pokazać. Ja osobiscie wolałbym żeby wiecej było rowerów w naszym miescie niż aut. |
|
|
~~aaa | |
|
|
Kto idzie na rower ?
|
|
|
~~aa | |
|
|
ja
|
|
|
~~eeee | |
|
|
Stalowe.info
|
|
|
~~siwy | |
|
|
stalowa wola nie jest dostosowa dla rowerów, ostatnio tir walnał stara pania, ona jechała na skrzyzowaniu prosto a on skrecał, zyje na szczescie
|
|
|