|
|
|
Czy ma ktoś informacje na temat wyjazdu na poniedziałkowy mecz derbowy ze Zniczem Jarosław?? Klub coś organizuje czy musimy sami się zorganizować!!??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srerby nie derby bo nikt nie ogarnał nawet wyjazdu a niby taka mobilizacja miałabyc zal zal zal!!
|
|
|
|
|
Siema! Wyjazd jest w wiekszosci samochodowy Faras mowil ze zalatwi 3 autokary 150 osob juz dzwonil do Znicza ze minimum tyle osob przyjedzie;) spoko beda fajne derby
|
|
|
|
|
a skąd masz takie info?? bo ja słyszałem ze skssw nie ogarnia autokaru??
A prezes Faraś bedzie jakies zapisy prowadził czy sie dogada ostatecznie z skssw? jakbys mógł to odpowiedz |
|
|
|
|
"Zarząd MKS Znicz Jarosław poinformował Nasz Klub o puli biletów, które są przeznaczone dla Naszych kibiców - jest ich 50 szt (zgodnie z regulaminem jest to minimalna ilość którą klub musi przeznaczyć dla kibiców przyjezdnych par. 23 pkt 4 ppkt 17 Regulaminu PLK). Jeśli kibiców będzie więcej musza oni skierować prośbę do kierownictwa w Jarosławiu. Dla tych którzy nie mają możliwości wyjazdu zapraszamy do oglądania meczu na żywo w telewizji. Transmisja w TVP SPORT godzina 19.00"
Info z oficjalnej strony... wiec nie 150 a 50 i informacji o autokarach jak widac tez nie ma... wiec kto chce jedzie samochodem ;] StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
Skoro władze klubu nie postarały się aby w tym bardzo ważnym meczu naszych koszykarzy wspierała większa liczba kibiców to musimy sami poradzić sobie z tym problemem. Ja mam kupiony bilet z puli przeznaczonej dla kibiców znicza. Polak potrafi .
|
|