~~!!! | |
|
|
Dla mnie to najlepsza polska komedia wszechczasów,czy ktoś się zgadza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Jasne ,byłam wcoraj ,popłakałam się ze śmiechu.Szykują sie następne polskie komedie warto sie wybrać.
|
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Dla mnie to najlepsza polska komedia wszechczasów,czy ktoś się zgadza? Tak. Większość lejdis się z Tobą zgadza. |
|
~~|| | |
|
|
ja jeszcze nie byłem, ale mam czas do czwartku, słyszałem że jest niesamowita.
|
|
|
~~ametysta | |
|
|
super film polecam
|
|
|
~~:) | |
|
|
no nie wiem czy taka niesamowita, pare tekstow zywcem wzietych z Testosteronu, aktorzy tez z Testosteronu, dowcipy i zarty oparte na wulgaryzmach, czyli nic nowego i odkrywczego, oczywiscie mozna sie posmiac, ale czy najlepsza polska komedia w historii? szczerze watpie
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~SUBIEKTYWNIE | |
|
|
Z pozycji dwudziestoparolatka: cóż mogę powiedzieć, jeśli ktoś tak jak ja ma już za sobą kilka tysięcy widzianych filmów (dziś to już pewnie 90% nas wszystkich), lejdis nie wniesie niczego nowego. Raczej mało zabawny, faktycznie kilka żartów, które znam od przedszkola. Co do wulgaryzmów: w męskim gronie to normalka, wręcz lajcik. Film raczej dla nastolatek, które powoli wchodzą w dorosłe życie i bawi je oglądanie, w jakie jędze kiedyś się zamienią(nie mogłem się powstrzymać). Apel do facetów: jeżeli testosteron uważaliście za "taki sobie", ten film jest kilka razy słabszy!!! Spowoduje jeden, maks dwa uśmiechy na twarzy, reszta to nuda i to straszna. Kiepska gra wielkich gwiazd polskiego kina dopełnia koszmaru. Ogólnie strata kasy i czasu.
|
|
|
~~ | |
|
|
Reklama czyni cuda.
|
|
|
~~ | |
|
|
chopczyku~SUBIEKTYWNIE dobrze,że wiesz,że subiektywnie oceniasz,może czegoś nie zrozumiałeś?
|
|
|
~~SUBIEKTYWNIE | |
|
|
"chopczyku~SUBIEKTYWNIE dobrze,że wiesz,że subiektywnie oceniasz,może czegoś nie zrozumiałeś?"
Czego, na przykład? |
|
|
~~ | |
|
|
to jest raczej dramatyczna opwieść o nieszczęśliwych kobietach
|
|
|