~~mars | |
|
|
Witam, pracował ktoś z Was w tym Tryumfie? Jak tam płacą, jaka atmosfera w pracy? Różne słuchy chodzą ale nic z pierwszej ręki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
ja tam pracowałem ponad rok temu to stawka minimalna krajowa umowa o dzieło jeszcze musisz zapeierdzielac
bo sobie ustalają normę |
|
|
~~zielony | |
|
|
ja nie przeszedlem castingu bo oni mysla ze za 700 zl bedzie im magister inz zapierniczal patologia
|
|
|
~~ula | |
|
|
A nie wiecie czy teraz są tam przyjęcia dla kobiet ??????????Bo z tą pracą dla kobiet to w Stalowej tragedia !!!!
|
|
|
~~echelon | |
|
|
Szukali tam ostatnio handlowca. CV zawsze możesz zostawić, onico jakiś czas szukają osób do pracy, ale ja również słyszałem, że firma słabo płaci i kręci wały odnośnie formy zatrudnienia.
|
|
|
~~echelon | |
|
|
W mediaexpert w Centrum 4 chyba będą kogoś potrzebować, ale tam jak ktoś nie jest zbyt rozgarnięty i trzeba mu wszystko tłumaczyć 5 razy, to go ekipa szybko wykopie
|
|
|
~~zainteresowany | |
|
|
a ile oferują w tym Media Expercie ?
znam się co nieco na sprzęcie AV, KD, fotografii cyfrowej i komputerach. |
|
|
~~ | |
|
|
W Tryumfie jest tak: dostajesz na początek umowę zlecenie jakieś 800-900 zł na okres ok 4 miesięcy później jak będą chcieli cię zostawić dostaniesz umowę o prace i jakieś 1100 zł na ręke atmosfera jeżeli chodzi o pracowników jest w porządku można pośmiać i wogóle ja pracuje tam ok 3 lata i zarabiam 1400zł na rękę. Pozdrawiam
|
|
|
~~ | |
|
|
to pozdrów kierownika sandacza o ile jeszcze zyje
|
|
|
~~pracownik innej firmy | |
|
|
1400 netto po 3 latach to mizerota straszliwa :blee:
|
|
|
~~mars | |
|
|
1400 to nie tak źle jakieś tam puchary robić. A jak z kierownictwem, da się żyć? Co nieco słychać na mieście ale wiadomo, ploty
|
|
|