|
|
|
Siema, czy zna kotś na podkarpaciu fachowca od laptopów, palmtopów?? Potrzebuje zmienić ekranw asusie eepc.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
W "Jubilacie" na górze obok knajpy Jazz Rock jest bardzo konkretny zakład naprawy rtv ostatnio mój kolega robił grafikę w HP . Zrobili szybko i konkret. Ceny maja naprawdę konkurencyjne. Jeżeli znajdę wizytówkę to na P.W podam numer.
|
|
|
|
|
spoko wiem już gdzieto jest. nie wiedzialem że robia i takie coś
|
|
|
|
Robią laptopy... myślę że naprawdę dobrze bo polecił mi ten zakład właściciel sklepu komputerowego, który wcześniej miał u siebie servis naprawczy. I naprawdę się sprawdziło. Naprawiają tez fony.. i tu pytałem o naprawę swojego... cena w komisie przy Hali Targowej brzmiała 120pln ,a w tym servisie 40pln .. różnica? ...Myślę że ..przepaść cenowa
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
[cytat]Siema, czy zna kotś na podkarpaciu fachowca od laptopów, palmtopów?? Potrzebuje zmienić ekranw asusie eepc.[/c
Witam moim skromnym zdaniem jesli posiadasz choc troszke umiejetnosci maniualnych to powinienes poradzic sobie sam ze zmiana ekranu. Ja nie jestem specjalista ale mam w sumie 2 laptopy i kiedy jednego rozkrecilem i zmienic ekran niejest jakas straszna sprawa. Pozdrawiam |
|
|
|
|
już oddane bedzie na piatek. ja cie rozumiem jakby to było moje to bym sam zmieniał ale płaci firma
|
|
|
|
robili mi lapka i było ok
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|