~~Ferggi | |
|
|
Szanowny Panie Januszu Zarzeczny, i jak tam Pana praca w partii rządzącej ? coś Pan się nie wykazuje a tak chciał Pan działać, wykazywać się. Głosowałam na Pana i Pana decyzją zawiodłam się. Jaki ma Pan plan aby kasa powiatu była na plusie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~jami | |
|
|
To poprostu karierowicz, gdzie władza tam i on. To samo z obecnie radnym Powiatu Markiem Tyza, jako Radny Miasta był w LPR, pozniej zauważył ze LPR traci poparcie na podkarpaciu, przeszedł do Ruchu Narodowościowego, ale w ostatniej chwili przed wyborami przeszedł do PiSu. Nie rozumie jak tacy ludzie mają poparcie? Proszę mi wymienić jedeną zasługę dla miasta przez Pana Tyze ?
|
|
|
~~ | |
|
|
Polowa Radnych to fałszywe dupki jak Pan Sibiga katolik siedmiu boleści !!!
|
|
|
~~ja | |
|
|
Wielu radnych takich jest nie tylko powiatu, Magier to już skoczek niesamowity. On zostaje radnym tylko dlatego ze słuzy w Kosciele Sw Floriana.
|
|
|
~~bv | |
|
|
jarni, Zarzeczny jest dyrektorem w LO do ktorego chodzilem. Mozna o nim wiele poiwedziec, ale nie to ze jest karierowiczem, klamca, czy zlodziejem. Czasami czepial sie strasznie glupot, ale co do uczciwosci tego pana to ja nie moge zlego slowa powiedziec.
|
|
|
~~ | |
|
|
nikt nie mowi ze złodziejem ale idzie tam gdzie koryto
|
|
|
~~blackvader | |
|
|
A kto z nas nie idzie... tyle ze oni w polityce, a my w swoich zawodach... kazdy sie uczy, stara, pracuje a wszystko z mysla o dobrej posadzie czy awansie
|
|
|
~~dziwne | |
|
|
Ku...wa ale liczy sie tez coś więcej.Nie można dziś być w samoobronie, jutro w LPR-ze a po jutrze w PiS-e czy PO?????????? co to jest? jakaś "kołomyja" umysłowa tych ludzi czy co??
|
|
|
|
|
|
Z tym sie zgadzam oczywiscie. Ale zarzeczny jakos traszni po partiach nie skacze? Jak to u niego jest, bo nie jestem pewien.
|
|
~~ | |
|
|
dyrektorem On jest dobrym ale nie politykiem
|
|
|
~~ | |
|
|
... a kto do tego wszystkiego doprowadził? czyżby wszystkiemu winne były jakieś krasnoludki - bo to przecież one wybierają za nas radnych, przewodniczacego sejmiku i wszystkich innych???. Chyba tak - no bo gdybyśmy sami wybierali to musielibyśmy być kompletnymi kretynami żeby wybrać akurat tych a nie innych ludzi i potem wieszać na nich psy. A może z tymi krasnoludkami to tylko tak mi się wydaje??? może po prostu taka mamy władzę na jaką zasłużyliśmy. Ktoś kiedyś powiedział, że skoro nie można zmienić władzy to trzeba zmienić wyborców - i chyba coś w tym jest.
|
|
|
~~Johny Bravo | |
|
|
W moim odczuciu na szczeblu władz samorządowych przynależność do ugrupowań ma znaczenie drugorzędne. Ludzie oddają swoje głosy na kandydatów, ktorych znają.
Znam Pana Zarzecznego od kilkunastu lat. Chodziłem do szkoły, której był dyrektorem. Zdecydowanie jest to człowiek uczciwy, inteligentny i oddany ludziom. Wierzę, że te zmiany mają służyć temu, by miał większe pole do działania. Nie chciałbym się mylić. |
|
|
~~ | |
|
|
ano mylisz się ani go dobrze nie znasz ani nie znasz tych ludzi do którycgh sie przyłączył, popytaj starszych kto to jest Siembida I błądek i reszta pisuarów
|
|
|