~~Ala | |
|
|
Ratujcie! Jestem w podbramkowej sytuacji/bliska śmierć z głodu /Szukam pracy !!!!!!!!Jeśli ktoś ma jakiś namiar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~obb | |
|
|
tesco, alutec.....
|
|
|
~~ | |
|
|
a co Ty,umiesz Alu?
|
|
|
~~Ala | |
|
|
Jestem tylko po LO
|
|
|
~~ | |
|
|
Pyzara poszukuje sprzedawcy, widziałam kartkę na sklepie koło Katedry
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
przestan placic za internet
|
|
|
~~xyz | |
|
|
Daj sobie spokój z Pyzarą,ta baba to największa wykorztstywaczka w regionie,ta kobitka co w żuku z chlebem siedzi cały dzień na rynku zarabia niecałe 4 stówki,a od 4 rano jest na nogach ,bo wszystko musi sobie przygotować.W pozostałych punktach z chlebem wcale lepiej nie zarabiają.Wjakich wogóle czasach żyje ta Pyzarowa,co ona jest z innej planety,za 4 stówki utrzymać całą rodzinę,baba nie ma wstydu!
|
|
|
~~roch | |
|
|
swieta prawda ta pyzarowa to chyba kosmitką jest , sama niech se zapierd...ala za 400 pln ,ona nie ma wstydu
|
|
|
~~Leon | |
|
|
Proponuje idz dziecino do dyr. LO i zapytaj gdzie w kwitem z jego szkółki możesz dostać pracę oczywiescie poza Irlandią i UK. Poproś , żeby ci coś znalazł , ponieważ pieniądze za kształcenie wziął , wiec..?
|
|
|
~~ | |
|
|
Proponuje idz dziecino do dyr. LO i zapytaj gdzie w kwitem z jego szkółki możesz dostać pracę oczywiescie poza Irlandią i UK. Poproś , żeby ci coś znalazł , ponieważ pieniądze za kształcenie wziął , wiec..?
|
|
|
~~ | |
|
|
Ratujcie! Jestem w podbramkowej sytuacji/bliska śmierć z głodu /Szukam pracy !!!!!!!!Jeśli ktoś ma jakiś namiar.....Ala podaj swoje namiary telefon, mogę się odezwać...
|
|
|
~~Ala | |
|
|
Leon.Ja byłam u dyr.LO bo chciałam nawet na wożną lub sprzątaczkę /mam 11-to letnie dziecko więc trzy zmiany odpadają / ale miał taką głupią minę jakby myślał że żartuję
|
|
|
~~Ala | |
|
|
Mądry !!!
Czy jak nie zapłacę 37 zł za internet to przeżyję z dzieckiem cały miesiąc ???? |
|
|
~~njnj | |
|
|
Asy biznesu w Stalowej Woli pomogą!!!
|
|
|
~~mareclinka | |
|
|
mysle ze najpredzej znajdziesz prace w tesco.zapytaj
|
|
|
~~Ala | |
|
|
Chyba tak.....
Tylko że to praca na trzy zmiany + sobota i niedziela. A dziecko ? Przywiązać za nogę do kaloryfera ?????? |
|
|
~~ | |
|
|
Chyba tak.....
Tylko że to praca na trzy zmiany + sobota i niedziela. A dziecko ? Przywiązać za nogę do kaloryfera ?????? Ala nie koniecznie 3 zmiany jest też praca w Tesco na 1 zmiane podejdz i zapytaj w dziale obsługi finansowej potrzebują dziewczyny. Bądz też na dziale Mięso-mrozonki |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Chyba tak..... Tylko że to praca na trzy zmiany + sobota i niedziela. A dziecko ? Przywiązać za nogę do kaloryfera ?????? no ... a co chcialo by sie zarabiac 10 tys. msc ? nielimitowany czas pracy ?? - jaka szkole sie skonczylo ? co sie potrafi ? matematyke sie umie ? |
|
|