~~Aśka | |
|
|
Czy ktos sie orientuje gdzie w Stalowej najlepiej udac sie na AEROBIC ? Jakie ceny itd ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Miki | |
|
|
Ja chodze do Fitness Center na Siedlanowskiego bo tanio jest i instruktorki spoko.Sa tam zajecia aerobiku,fat-burning,step,fit ball i pilates.
|
|
|
~~JOHN CONDON | |
|
|
"...instruktorki spoko."
Jakie fotki ? ;) |
|
|
~~ | |
|
|
:zły:
|
|
|
~~ | |
|
|
tosmy sie dowiedzieli ;)
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja polecam p.Bogusie z Bushido
|
|
|
~~ | |
|
|
http://www.nisko.fora.pl/sport,2/aerobik-lub-cos-podobnego,1130.html
Ci tez maja problem ;) |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Ja polecam p.Bogusie z Bushido to lepiej weż sobie skakanke i poskacz bo Bogusia tak prowadzi treningi hop hop i krzyk
|
|
|
~~ | |
|
|
Polecam aerobic z Martą Rybak, zajęcia w poniedziałki, środy i piątki o 19.00 w Szkole Podstawowej nr 7 na Okulickiego - prowadzi też inne zajęcia tego typu w szkole MERENGUE, więcej można się dowiedzieć na jej stronie internetowej
http://www.fitness-mr.pl |
|
|
~~AMETYSTA | |
|
|
CYTAT Ja chodze do Fitness Center na Siedlanowskiego bo tanio jest i instruktorki spoko.Sa tam zajecia aerobiku,fat-burning,step,fit ball i pilates. FITNESS CENTER JUZ NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!OD ROKU!!!CHODZILAM TAM I ZALUJE ZE JUZ NIE MA:((((((( |
|
|
~~AMETYSTA | |
|
|
CYTAT Ja chodze do Fitness Center na Siedlanowskiego bo tanio jest i instruktorki spoko.Sa tam zajecia aerobiku,fat-burning,step,fit ball i pilates. FITNESS CENTER JUZ NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!OD ROKU!!!CHODZILAM TAM I ZALUJE ZE JUZ NIE MA:((((((( |
|
|
~~KubyMama | |
|
|
CYTAT FITNESS CENTER JUZ NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!OD ROKU!!!CHODZILAM TAM I ZALUJE ZE JUZ NIE MA:((((((( ja tez bardzo załuje, bo był tam najwieszy wybór cwiczen !! |
|
|
~~KubyMama | |
|
|
A czy ktoś sie moze orientuje, czy nadal sa prowadzone zajecia aerobicu w LO KEN???
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT CYTAT FITNESS CENTER JUZ NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!OD ROKU!!!CHODZILAM TAM I ZALUJE ZE JUZ NIE MA:((((((( ja tez bardzo załuje, bo był tam najwieszy wybór cwiczen !! Nie ma Relaxu był na Siedlanowskiego,FITNESS CENTER na Ofiar Katynia (Jubilat) działa cały czas,widac nie za bardzo znacie kluby w Stalowej Woli |
|
|
~~ | |
|
|
Proszę bardzo: http://skocz.pl/fc_harm
|
|
|
~~lolek | |
|
|
Prowadzone sa zajecia codziennie w godzinach popoludniwoych w TOP GYM :d
|
|
|
~~lalala | |
|
|
w poniedzialki i srody przedszkole kolo ochronki 1830
|
|
|
~~ | |
|
|
najlepszy sport to dzialeczka za sanem
|
|
|
~~ | |
|
|
Oooo TAK ! "działeczka" jest dobra na wszystko ;) Moze byc i ZA SANEM jak ktos lubi ;)
|
|
|
~~ | |
|
|
Eeee tam Pogoda fajna sie robi. Rowerek polecam.
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Eeee tam Pogoda fajna sie robi. Rowerek polecam. jasne,zawłaszcza po tej rozkopanej stalowej woli,na siłowni też są rowerkii nie tylko |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT jasne,zawłaszcza po tej rozkopanej stalowej woli [...] Kto mowi ze po stalowej ? A malo to fajnych miejsc w okolicy ? |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT A malo to fajnych miejsc w okolicy ? np ??? |
|
|
~~karina | |
|
|
a ja proponuje bushido na wojka polskiego. sama tam chodze i naprawde warto . erobik i siłownia pod nadzorem opiekunów daja wspaniałe rezultaty . jestem inna kobieta koledzy i kolezanki nie poznaja mnie na ulicy . polecam goraco !!
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT jestem inna kobieta koledzy i kolezanki nie poznaja mnie na ulicy To akurat nie musi być pozytywnym aspektem Czyżbyś tak przypakowała, że nie można cię odróżnić od faceta? ;) |
|
|