~~obok | |
|
|
Przepraszam, ale czy temat nie powinie być o AEROBIKU? a nie AEROBIĆu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Ewa | |
|
|
Masa głąbów do niej chodzi, rzecz jasna a aerobik ma to do siebie, ze kazda partia miesni musi byc poruszona! Ludzie poczytajcie sobie troche o prawidłowej postawie cwiczen to wiecej razy do p. Bogusi nie zaglądniecie która na siłe chce uszczęsliwic ludzi a sama ma problemy z nadwaga i zdrowiem rowniez psychicznymumiech
Moze ty masz problemy psychiczne.. i problemy z nadwaga i poprostu zazdroscisz ! co za idiotka !! a o poprawnych cwiczeniach to ty gowno wiesz.. To po co do niej chodzisz jak ci nie odpowiada ? |
|
|
~~ktos taki | |
|
|
Ty jesteśidiotka!!!
Ja popieram koleżankę. Co o areobicu może wiedzieć taka tłusta babka jak Pani B? A wy blacharki ćwiczcie dalej wyobraźnię | |
|
|
~~ktos taki | |
|
|
Ty jesteśidiotka!!!
Ja popieram koleżankę. Co o areobicu może wiedzieć taka tłusta babka jak Pani B? A wy blacharki ćwiczcie dalej wyobraźnię | |
|
|
~~ćwicz! | |
|
|
Widzę że odezwały się specjalistki od psychiatrii i rozpoznają problemy instruktorki a swoich jakoś nie rozpoznają. Nie ma przymusu ćwiczeń w klubach. Możecie nie ćwiczyć wcale lub we własnym zakresie ale samemu to nuda. Skończcie ten bzdurny temat. Nie macie jak widze żadnych poważnych problemów tylko pani B.
|
|
|
~~Mocherowy beret | |
|
|
Wam nie AEROBIC tylko pała i zimna woda nieroby jedne.W du..ch juz sie poprzewracało w tej smiesznej demokracji.Za robote a nie AEROBIC jak nie pasi to do sprzatania ulic,z psich gówien.Paniusie z wiechciami słomy sie odzywaja na wielowsi,zenada a fe...gó...ry.
|
|
|
~~tojaaaaa | |
|
|
*Mocherowy beret* hehehe Twój nick mówi sam za siebie. Na aerobik chodzę, bo pracuję i mnie na to stać. Ty pewnie nie robisz nic ze swoim życiem. jedyną twoją rozrywka są spacery z pieskiem i krytykowanie ludzi, kórym jest lepiej niż Tobie. Sama se gÓwna zbieraj po swoim piesku. Skłon, wyprost. Sport w sam raz dla Ciebie
|
|
|
~~ilonciaa321 | |
|
|
jebane idiotki tak mozna was na zwac krytykujecie o zazdorsciicie jej ze jest umiesniona a nie gruba ! same grubasy jestescie siedzicie tylko przed kompem i nic nie robicie i tylko zeby kogos krytykowac, za robote nierobyy !!!!
|
|
|
~~mohre | |
|
|
CYTAT Na aerobik chodzę, bo pracuję i mnie na to stać. Ty pewnie nie robisz nic ze swoim życiem HAHHAHAHAHHAHAH - aerobik to cel twojego zycia - nie ma to jak miec ambitne osiagniecia w zyciu - HAHHAHAHAH. |
|
|
~~nela | |
|
|
.... jezeli ktos ma ochote na aerobik, niech idzie gdzie mu sie podoba jest w Stalowej Woli mnostwo zajec do wyboru i instruktorke mozna tez wybrac pod siebie! Robicie wielkie problemy, kazda dobra instruktorka w odpowiedzi na zadane pytanie jak poprawnie wykonywac dane cwiczenie jest w stanie odpowiedziec wyczerpująco, wystarczy troche smiałosci! Osobiscie chodzę do Bushido sa tam 2 fajnie dziewczyny Asia i Iza z nimi mozna smiało porozmawiac bez skrępowania na kazdy temat i tez dają niezły wycisk! Polecam!!!!
|
|
|
~~tojaaaa | |
|
|
HAHHAHAHAHHAHAH - aerobik to cel twojego zycia - nie ma to jak miec ambitne osiagniecia w zyciu - HAHHAHAHAH.[/cytat]
Aerobik jest moim hobby a nie celem życia. Ty masz bardzo wzniosłe cele życiowe: być zawistnym człowiekiem. Współczuję serdecznie. Masz chyba bardzo niskie poczucie własnej wartości. Proponuję specjalistę. W sumie to chyba już za wiele Ci nie pomoże. |
|
|
~~niki | |
|
|
CYTAT Masa głąbów do niej chodzi, rzecz jasna a aerobik ma to do siebie, ze kazda partia miesni musi byc poruszona! Ludzie poczytajcie sobie troche o prawidłowej postawie cwiczen to wiecej razy do p. Bogusi nie zaglądniecie która na siłe chce uszczęsliwic ludzi a sama ma problemy z nadwaga i zdrowiem rowniez psychicznymumiech Moze ty masz problemy psychiczne.. i problemy z nadwaga i poprostu zazdroscisz ! co za idiotka !! a o poprawnych cwiczeniach to ty gowno wiesz.. To po co do niej chodzisz jak ci nie odpowiada ? Moja droga, problemów psychicznych a tym bardziej z nadwagą nie mam zadnych i nidy nie miałam moj tryb zycia mi na to nie pozwala poniewaz od dawna jestem zwiazana z duzo ciezsza dyscypliną sportową niz aerobik. Nigdy do Boguski nie chodzilam bo nie mialam takiej potrzeby. A znam ja osobiscie od wielu lat i wiem jakie ma podejscie do wszystkiego |
|
|
~~dr.dietetyk | |
|
|
CYTAT Wam nie AEROBIC tylko pała i zimna woda nieroby jedne.W du..ch juz sie poprzewracało w tej smiesznej demokracji.Za robote a nie AEROBIC jak nie pasi to do sprzatania ulic,z psich gówien.Paniusie z wiechciami słomy sie odzywaja na wielowsi,zenada a fe...gó...ry. MOCHEROWE BERETY DO TORUNIA KOPAĆ Z RYDZYKIEM JAMY CO ci przeszkadza ze ktoś uprawia jakiś sport. |
|
|
~~Ewa | |
|
|
CYTAT CYTAT Masa głąbów do niej chodzi, rzecz jasna a aerobik ma to do siebie, ze kazda partia miesni musi byc poruszona! Ludzie poczytajcie sobie troche o prawidłowej postawie cwiczen to wiecej razy do p. Bogusi nie zaglądniecie która na siłe chce uszczęsliwic ludzi a sama ma problemy z nadwaga i zdrowiem rowniez psychicznymumiech Moze ty masz problemy psychiczne.. i problemy z nadwaga i poprostu zazdroscisz ! co za idiotka !! a o poprawnych cwiczeniach to ty gowno wiesz.. To po co do niej chodzisz jak ci nie odpowiada ? Moja droga, problemów psychicznych a tym bardziej z nadwagą nie mam zadnych i nidy nie miałam moj tryb zycia mi na to nie pozwala poniewaz od dawna jestem zwiazana z duzo ciezsza dyscypliną sportową niz aerobik. Nigdy do Boguski nie chodzilam bo nie mialam takiej potrzeby. A znam ja osobiscie od wielu lat i wiem jakie ma podejscie do wszystkiego Gowno mnie to obchodzi ze jestes z czyms zwiazana.. Nigdy nie chodzilas do niej to po co sie wypowiadasz jak nie masz pojecia jak prowadzi aerobik..?? Jakos jakby nie umiala tego robic nie miala by tylu osob i tak dobrze by o niej nie mwoili.. oczywiscie znajda sie zazdrosnice.. pffff glupiutko w glowkach macie sratatata nawet jej nie znasz i nie gadaj glupot popoostu jej zazdroscisz i tyle ! |
|
|
~~Pani Frau | |
|
|
Weszłam na ten temat z nadzieją że dowiem się gdzie pójść na aerobic który będzie profesjonalnie prowadzony i da zamierzony efekt, czyli poprawa sylwetki. Jedyne czego się dowiedziałam to to że muszę pójść do wszystkich możliwych klubów na wszystkie możliwe zajęcia i sama sobie odpowiedzieć na pytanie które miejsce mi najbardziej odpowiada. Poza tym co napisałam przed chwilą dowiedziałam się o jakiejś Pani Bogusi którą jedne kochają a inne nienawidzą, szczerze mówiąc ta wiedza do szczęści mi potrzebna nie jest i dalej nie dostarcza odpowiedzi na pytanie gdzie pójść na aerobic. Swoją drogą dziewczyny jak można tak z pazurami bronić lub atakować instruktorkę fitness ? Normalnie byście się pobiły o nią jak byście się na żywo spotkały.
|
|
|
~~Jagoda | |
|
|
Pani Frau zgadzam sie z toba ..
Ja sie nie wypowiadam tu na ten temat bo widac ze jakies malolatki tu pisza, kloca sie i wogole.. Ja bylam kilka razy w Top Gym wlasnie u p. Bogusi ale z braku czasu .. praca.. dom.. nie mam jak.. Polecam, tam mi sie bardzo podoba wiadomo ze jedym bedzie sie podobac a innym nie, ale zeby sobie tak skakac do oczu.. to juz ich sprawa |
|
|
~~PaniA | |
|
|
Ja nie wiem dziewczyny co wy macie w glowach!!!
Temat jest " GDZIE NA AEROBIK" nieprawdaz ? Wiec kazdy pisze, poleca, tam gdzie mu sie najbardziej podoba A nie wyzywa instruktorki.. ktore staraja sie jak najlepiej by ludzie byli zadowoleni. Ja osobiscie chodze do Fitness Center i rowniez do Bogusi i nie narzekam na nic nie powiedzialaym zlego slowa. Ja nie wiem po co takie wyzwiska. Pozdrawiam Ania ;) |
|
|
~~JEdnaTaka | |
|
|
DZIEWCZYNY CO WY TU GADACIE !!!!!
JA JESTEM PO A-WFIE I DUZO DUZO WIECEJ WIEM O SPORCIE I CWICZENIACH NIZ WY CHODZE DO PANI.B I NIE MAM ZADNYCH ZASRZEZEN DO JEJ PROWADZENIA JESTEM WRECZ ZADOWOLONA Z TEGO JAK PROWADZI!! WIEC JAK SIE NIE ZNACIE TO NIE OCZERNIAJCIE NIKOGO! //moderowano PO CO TEN CAPSLOCK !? |
|
|
~~kaska | |
|
|
CYTAT DZIEWCZYNY CO WY TU GADACIE !!!!! JA JESTEM PO A-WFIE I DUZO DUZO WIECEJ WIEM O SPORCIE I CWICZENIACH NIZ WY CHODZE DO PANI.B I NIE MAM ZADNYCH ZASRZEZEN DO JEJ PROWADZENIA JESTEM WRECZ ZADOWOLONA Z TEGO JAK PROWADZI!! WIEC JAK SIE NIE ZNACIE TO NIE OCZERNIAJCIE NIKOGO! ...troszkę mnie to dziwi, skoro jestes po wychowaniu fizycznym to co ty tam szukasz. Powinnas sama poprowadzic aerobik albo cos w tym rodzaju a nie katujesz sie u pani ktora ma problem z dowartosciowaniem, pozdrawiam |
|
|
~~0000 | |
|
|
Kaśka - może jesteś konkurencją dla pani B. że tak ją krytykujesz? Pani Frau - proponuje wybrać się do każdego klubu i do każdej instruktorki/instruktora i sama wybrać. Miłego dnia.
|
|
|
|
|
|
„Uwielbiam panie czytać.
Dosłownie i w przenośni.” „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~898989 | |
|
|
ja sadze ze tu wlasnie TYLKO sie wypowiadaja konkurentki pani Bogusi..
Fajnie to miec 50 osob na aerobiku A jak sie ma 5 to sie zazdrosci i sie tak pisze |
|
|
~~taka jedna | |
|
|
Oj nie zgodzę się!
Ja nie nazwałabym tego "zajebiście" fajnym, że na tak małej sali jest jak w sardynkowie. U Pani Boguśki byłam raz czy dwa... nie skomentuję tego bo szkoda mi słów... Teraz chodzę do Pani Marty R. i jestem bardzo zadowolona. W ogóle to nie ma porównania. Polecam |
|
|
~~898989 | |
|
|
to chyba o czyms swiadczy..
jak nie dalas rady bo bylo ci pewnie za ciezko to twoja sprawa ;)) |
|
|
~~lila | |
|
|
CYTAT to chyba o czyms swiadczy.. jak nie dalas rady bo bylo ci pewnie za ciezko to twoja sprawa ;)) ....przestan juz sama krytykowac i ublizac innym. Sama jestes niedowartosiowaną osobą! Poczytaj ksiązke albo co a nie siedzisz i piszesz teksty które nie mają sensu! |
|
|