~~ząb tenora | |
|
|
Ja na 100% wiem że w programie imprezy będzie piwo i kiełbasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Ja na 100% wiem że w programie imprezy będzie piwo i kiełbasa. i stado pijanego gowniarstwa |
|
|
~~domciapd | |
|
|
CYTAT Pełne info dotyczące Dni Stalowej Woli ukaże się za około tydzień. Strachów nie będzie, choć chcieliśmy aby były. Na pewno można się spodziewać: Papa Dance, Ivan Mladek Banjo Band, KOMBII, Vox, Raz Dwa Trzy. Teraz to nie jest PAPA DANCE a PAPA D Super |
|
|
~~siwy | |
|
|
zobaczymy co wymysli stalowowolski magistrat, czy 70-lecie bedzie czyms waznym czy etz doroczna biba w centrum miasta, bueheheheeeeee
|
|
|
~~ | |
|
|
Przebudowa dróg http://www.youtu(...)iJ6Z3b3k
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Zgadzam Sie z Aaaaaaa , chłam to wlasnie jest Kult, KSU, Myslovitz, Hey muzyka na jedno kopyto zreszta ostanio z tego co pamietam był kult i niebyło tak ciekawie gasisz sie w tej chwili bo kult jak był w stalowej to tez bbył swietny koncert jeden z najlepszych na jakim byłam a ja proponuje równiez perfect bo jest to swietny zespół a by bawili się i młodsi i starszi przy tej muzyce jaką graja a drugi zespół jaki proponuje to Dżem na ten koncert bym z checia poszła i starsze osoby tez by poszły |
|
|
~~Zwykła Historia | |
|
|
Witam.Pozdrawiamy i zapraszamy na Forum Papa Dance pod adresesm: www.papadancenews.fora.pl
|
|
|
~~ | |
|
|
Zaproście "KOMBI".Mają fajną ,kultową muzykę.I stary i młody będzie się dobrze bawił.
|
|
|
~~ | |
|
|
Już sa plakaty dotyczące koncertów na dniach stalowej woli.Bedzie koncert Kombi , Papa Dance , Raz Dwa Trzy i Vox
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Już sa plakaty dotyczące koncertów na dniach stalowej woli.Bedzie koncert Kombi , Papa Dance , Raz Dwa Trzy i Vox czyli badziew
|
|
|
~~ | |
|
|
Raz, Dwa, Trzy łyknęli kilka tegorocznych "Fryderyków". Cieszę się, że wystapią ponownie w Stalowej.
|
|
|
~~obv | |
|
|
Dni Stalowej Woli 2 - 4 maja plac Piłsudskiego
"Stalowa Wola – miasto tradycyjnie nowoczesne” 2 maja - piątek 16.00 – program dla dzieci w wyk. aktorów Teatru Wagabunda z Krakowa 18.30 – Papa Dance - koncert 20.00 – Capoeira/Kamikadze – pokaz grupy tanecznej i teatru ognia 21.00 – Ivan Mladek i Banjo Band - koncert 3 maja - sobota 15.00 – Program artystyczny MDK 16.00 – program dla dzieci w wyk. aktorów Teatru Wagabunda z Krakowa 17.00 – Kabaret pod Wyrwigroszem 18.15 – Tercet Egzotyczny 20.00 – Teatr Wagabunda z Krakowa – działania teatralne 21.00 – KOMBII – koncert 23.00 - Pokaz ogni sztucznych 4 maja - niedziela 15.00 – Program artystyczny SDK 16.00 – Pan Yapa – program dla dzieci 17.30 – kabaret RAK 19.00 – Vox 20.30 – Teatr Wagabunda – działania teatralne 21.00 – Raz, Dwa, Trzy – piosenki Młynarskiego - koncert Ramowy program imprezy może ulec nieznacznym zmianom z uwagi na jej plenerowy charakter. IMPREZY TOWARZYSZĄCE 1 maja 9.00 - IV Zawody Pływackie Weteranów - MOSiR, ul. Hutnicza 15 3 maja 14.00 - XX Międzynarodowy Uliczny Bieg z okazji Konstytucji 3 Maja - start i meta Al. Jana Pawła II przed Bazylika Konkatedralną |
|
|
~~Diss | |
|
|
a czego np na dni stalowej chociaz raz nie przyjedzie jakis zespół hip hopowy zawsze cos jest dla brudasów ja bym byl za 18l lub verba
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT a czego np na dni stalowej chociaz raz nie przyjedzie jakis zespół hip hopowy zawsze cos jest dla brudasów ja bym byl za 18l lub verba buaahahah 1.8 Cwel |
|
|
~~rychu | |
|
|
i znowu ch...ia JAKIS CZRNY SNIEG WYDEPILOWANY WIESNIAK SKAWINSKI I BANANOWY SONG DZIEKI BOGU ZE BRZMIENIE DADZA RAZ DWA TRZY ORAZ POPOWCY Z BUDKI
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT i znowu ch...ia JAKIS CZRNY SNIEG WYDEPILOWANY WIESNIAK SKAWINSKI I BANANOWY SONG DZIEKI BOGU ZE BRZMIENIE DADZA RAZ DWA TRZY ORAZ POPOWCY Z BUDKI Jak ci nie pasuje to nie przychodz proste |
|
|
~~ | |
|
|
a czy 1 maja nie są organizowane żadne imprezy?????
|
|
|
~~emdek | |
|
|
1 maja jest cross rowerowy - start - Ciemny Kąt.
Finałowe koncerty w dniach 2 - 4 maja rozpoczną się o godz. 20.30. Pokaz sztucznych ogni w sobotę, bezpośrednio po KOMBII. |
|
|
~~wierzący | |
|
|
Was wird gespielt?
Przecież 2. maja wypada w piątek! Nie można przenieść Banjo Band na czwartek lub sobotę? |
|
|
~~ | |
|
|
tak, przeniosą dla ciebie kretynie
|
|
|
~~ | |
|
|
Do tyldy: nie napisałeś, że jesteś ateistą? :zły:
|
|
|
~~pamiętający | |
|
|
Ja tam pamiętam film z muzyką disco pt. "Dzięki Bogu dziś piątek". Potem była "Gorączka sobotniej nocy" z Travoltą. To po prostu Weekend!
|
|
|
~~Prawda | |
|
|
CYTAT Dni Stalowej Woli 2 - 4 maja plac Piłsudskiego "Stalowa Wola – miasto tradycyjnie nowoczesne” 2 maja - piątek 16.00 – program dla dzieci w wyk. aktorów Teatru Wagabunda z Krakowa 18.30 – Papa Dance - koncert 20.00 – Capoeira/Kamikadze – pokaz grupy tanecznej i teatru ognia 21.00 – Ivan Mladek i Banjo Band - koncert 3 maja - sobota 15.00 – Program artystyczny MDK 16.00 – program dla dzieci w wyk. aktorów Teatru Wagabunda z Krakowa 17.00 – Kabaret pod Wyrwigroszem 18.15 – Tercet Egzotyczny 20.00 – Teatr Wagabunda z Krakowa – działania teatralne 21.00 – KOMBII – koncert 23.00 - Pokaz ogni sztucznych 4 maja - niedziela 15.00 – Program artystyczny SDK 16.00 – Pan Yapa – program dla dzieci 17.30 – kabaret RAK 19.00 – Vox 20.30 – Teatr Wagabunda – działania teatralne 21.00 – Raz, Dwa, Trzy – piosenki Młynarskiego - koncert Ramowy program imprezy może ulec nieznacznym zmianom z uwagi na jej plenerowy charakter. IMPREZY TOWARZYSZĄCE 1 maja 9.00 - IV Zawody Pływackie Weteranów - MOSiR, ul. Hutnicza 15 3 maja 14.00 - XX Międzynarodowy Uliczny Bieg z okazji Konstytucji 3 Maja - start i meta Al. Jana Pawła II przed Bazylika Konkatedralną Polityczna poprawność zapewne nie pozwoliła Internaucie na podanie pełnej i prawdziwej informacji. Uzupełnienie: 3 MAJA, GODZ. 12 - MSZA ŚW. W INTENCJI OJCZYZNY w bazylice konkatedralnej pod przewodnictwem ordynariusza sandomierskiego bp. Andrzeja Dzięgi. |
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~do "Prawdy" | |
|
|
Prawda jest taka, że msza jest w programie obchodów uroczystości Święta 3 Maja. Wyczytałem to na stosownym, osobnym afiszu. Nie ma mszy w programie Dni Stalowej Woli. Może dlatego leje.
|
|
|