~~herman | |
|
|
???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a co robicie dzisiaj
"Kazda swinia trafi do rzeznika" |
|
~~bookman | |
|
|
W taka pogode to tylko do kosciola z rana a pozniej,dobra ksiazka.
|
|
|
~~Andrzej | |
|
|
wczoraj bawiłem w bajerze (3 dzien) a dzisiaj to nie wiem jeszce
|
|
|
~~ | |
|
|
wczoraj bylo chyba troche pozamykane:( dzis trzeba cos zalac skoro rano nie zdazylem
pewnie pubowa eskapada na STW |
|
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie ma to jak grill lub ognisko nie daleko domu .... zeby puzniej nie trzeba bylo dlugo isc ;)
a tak na margnesie to pokusa splajtowala?? czy co ze zamknieta?? |
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Oj tak. Mieszkałem na Partyzantów i na błonia było tuż. Teraz? Qurde, jest problem, bo wszędzie daleko. Żeby zrobić grilla trzeba najpierw zawieźć szpeje, jedzenie no i napoje na wyspę Sobieszewską, a później tłuc się 40 min. autobusem, który jeździ raz na godz. Ogólnie, smutno. Rekompensuje to miasto w którym o każdej porze jest co robić, ale indywidualnie - kiszka.
Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
heheheh zawsze mozesz wqrocic do naszej starej dobrej stalowej woli .... zapraszam
|
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ba. Z przyjemnością, ale nie ma już dokąd. Związałem się z Gdańskiem na dobre i na złe. Sentyment jednak pozostał. Zajebiście jest zobaczyć w dużym, dalekim mieście rejestrację RST :-)
Pozdrawiam Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
~~WWW | |
|
|
Ja tez mam ogromny sentyment do Stalowki. Wyjechalam do Stanow jakies cztery lat temu i bardzo mi sie teskni. Odwiedzilam Stalowke w tamte wakacje i nikogo nie widzialam ze znajomych bo wszyscy gdzies pouciekali. Bardzo jest to smutne.... |
|
|