~~- | |
|
|
Byliście?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Stal | |
|
|
Byliście?
NIE. Teraz jest Wielki Post, czas pokuty. To nie jest pora na tańce. |
|
|
~~ametysta | |
|
|
bylam i bylo swietnie cos pieknego!!!!!!!! warto bylo!!
|
|
|
~~kulka | |
|
|
Ma ktoś jakieś zdjęcia z tej imprezy?? Przyjmę każdą ilość.
Poproszę o przesłanie na maila: sygnaturka_(at)_o2.pl Dziękuję |
|
|
~~Rsw | |
|
|
Byliście?
Sama idea imprezy bardzo cenna. Ale nie czas jej zorganizowania, w środku Wielkiego Postu, gdy odprawiana jest Droga Krzyżowa, gdy śpiewa się Gorzkie Żale. Był karnawał, świetny czas na takie tańce, ale teraz? |
|
|
~~ZIELONY | |
|
|
TAK KARNAWAL NAJKROTSZY OD 100 LAT OD SYLWKA LEDWO ZDAZYLEM WYTRZEZWIEC ,POSZLO BY SIE NA JAKAS IMPRE A TU KUR... POST JE... W KRAJU DEMOKRATYCZNYM NIE MA ZADNYCH POSTOW. MAM CZEKAC ZEBY NA GLUPIA IMPRE POJSC. W TBG WSZYSTIE OTWARTE JAKOS A TU KLECHISTAN W SW
|
|
|
~~ZIELONY | |
|
|
TAK KARNAWAL NAJKROTSZY OD 100 LAT OD SYLWKA LEDWO ZDAZYLEM WYTRZEZWIEC ,POSZLO BY SIE NA JAKAS IMPRE A TU KUR... POST JE... W KRAJU DEMOKRATYCZNYM NIE MA ZADNYCH POSTOW. MAM CZEKAC ZEBY NA GLUPIA IMPRE POJSC. W TBG WSZYSTIE OTWARTE JAKOS A TU KLECHISTAN W SW
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Byliście? Sama idea imprezy bardzo cenna. Ale nie czas jej zorganizowania, w środku Wielkiego Postu, gdy odprawiana jest Droga Krzyżowa, gdy śpiewa się Gorzkie Żale. Był karnawał, świetny czas na takie tańce, ale teraz? Nie żyjemy w państwie wyznaniowym. Chcesz, umartwiasz się, nie chcesz - balujesz. Na tym polega istota demokracji i wolności. Ale widzę, że mohery mają komunę w genach, tyle że katolicką. |
|
|
~~ | |
|
|
Zwariowaliście,pokaz tańca to nie balanga,w poście można oglądnąć.
|
|
|
~~Stwrst | |
|
|
No i po co się upiłeś? Tak marnować zdrowie i niszczyć psychikę. Przejrzyj na oczy, zostaw wódę, żyj autentyczną radością, a nie ułudą, która Cię niewoli. |
|
|
~~ | |
|
|
Bardzo fajna impreza.
|
|
|
~~ani8a | |
|
|