|
|
|
Dla zwolenników śpiewu mamy coś specjalnego. Nowa odsłona karaoke,zmiana prowadzących! I to właśnie w ich imieniu serdecznie zapraszam wszystkich lubiących śpiewać KARAOKE do Klubu " ÓSEMKA " - Sobota 16.01.2010 - Start Godz. 20:30 ZAPRASZAMY.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Po ostatniej (mam nadzieje udanej) imprezie Karaoke zapraszam na następną która odbędzie się w ta sobotę. W Klubie Ósemka start godzina 20:30 Zapraszamy wszystkich lubiących śpiewać.
|
|
|
|
|
Reklama
Niema to jak darmowa reklama ale jaki lokal taka reklama. |
|
|
|
|
do Tester
Moi znajomi byli na tym karaoke i mówili, że nawet fajnie było. A lokal jak lokal są jeszcze gorsze. Ściany, stoliki itd ważne, żeby się dobrze bawić z paczką kumpli. ... *** J o L k A *** ... |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
No i ja sie wypowiem. Nie bylo mnie na tym spędzie ludzi wyjacych do mikro ale samo to, ze 8 proboje cos zrobic aby sie utrzymac. Od kiedy to jest klub ? Z tego taki klub jak z koziej nie powiem co... rotacja pracownikow jest niemalze co tydzien a i lokal wiadomo jaka ma opinie Nie ma to jak opic sie w domu czy gdzies na imprezie i spiewac a nie w "klubie" i co za to ? Pizza z łonowcami gratis ? heh Pzdr
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|