|
|
|
Ja polecam zaklad fryzjerski,,Wenus'' przy J.Pawla|| ,obok ,,Biedronki'' i sklepu kosmetycznego,prowadza go dwie panie fryzjerki, Agnieszka i Ania(tam nie ma uczennic).Jestem wieloletnia klientka tego zakladu,panie te fachowo wykonuja swoj zawod,jak trzeba doradza,dobrze strzyza wlosy i pieknie je ukladaja a co najwazniejsze -niedrogo.Plecam p.Agnieszke Rojek, jest swietna ,w swoim zawodzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a co sądzicie o salonie Beata na KEN?
|
|
|
|
|
a co sądzicie o salonie Beata na KEN?
|
|
|
|
|
Moim zdaniem p.Natalia z Metamorfozy,tyle że w zapytaniu było o nie dużej cenie,nie jest tam najtaniej,ale też nie najdrożej
|
|
|
|
|
a gdzie podziala sie fryzjerka w rudych wlosach z salonu Gren Garden? Bylam u niej raz i zrobila mi pieknego boba wlosy mi juz podrosly i chcialabym znowu skozystac z jej uslugi.
|
|
|
|
|
Polecam salon fryzjerski Pasja. Znajduje sie on na osiedlu Piaski nad sklepem 8ka. Jest super Pani, która doradzi jak dobrac fryzure, pomalowac wlosy, sciac itd. Ona wczesniej gdzies w jakims salonie pracowala i teraz otworzyła swój. Nie dosc, ze dobrze robi włosy tak jakbysmy chcieli, ale jeszcze jest bardzo higieniczna (co równiez jest to wazne). Przychodzac tam czujesz jak jak u prawidzwego fryzjera. Bez zadnych glupich tekstow ze masz do udpy wlosy i z nimi nic nieda rady zrobic. Tylko zawsze cos sie da.. tylko trzeba wiedziec jak sie do tego zabrac. Nie no ta Pani jest swietna. Obok jej salonu jest kosmetyczka do ktorej w miedzy czasie mozna podejsc jak np masz folie na wlosach... A cenowo wcale nie jest droga.. zalezy od oczekiwan.. Naprawde polecam
|
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam zaklad fryzjerski,,Wenus\'\' przy J.Pawla|| ,obok ,,Biedronki\'\' i sklepu kosmetycznego,prowadza go dwie panie fryzjerki, Agnieszka i Ania(tam nie ma uczennic).Jestem wieloletnia klientka tego zakladu,panie te fachowo wykonuja swoj zawod,jak trzeba doradza,dobrze strzyza wlosy i pieknie je ukladaja a co najwazniejsze -niedrogo.Plecam p.Agnieszke Rojek, jest swietna ,w swoim zawodzie. Również polecam Pania Agnieszke, moze sam salon nie robi jakiegos szalu jak sie wejdzie, ale rowniez jestem stala klientka Pani Agnieszki |
|
|
|
|
no dziekuje ta pani troche pracowala sobie z pania ilona jak ma takie same podejscie jak ona to kariery nie zrobi!!!!
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ja osobiście nie polecam salonu nad dawnym liderem,teraz male tesco ,szczyrze tam pani wiola,czesała mnie na studniówke,czesanie trwalo 15 min,było bardzo niechlujne,trzeba bylo miec wlasne wsówki,a te co zostaly to wylądowały w jej szawce,a fryzura sie rozpadła zanim dotarlam na ball,masakra gorzej byc nie mogło:((( a skasowała mnie za to 45 zł aż się dziwię,że dotarłaś do matury szczyrze - strzyże wsówki - wsuwki szawce - szafce itp. Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
ja tez polecam salon Venus - wystrój i miejsce malo ciekawe ale fryzjerki naprawde bardzo ladnie strzyża wlosy
|
|
|
|
|
pani w rudych włosach jak sie nie myle widziałam ja w metamorfozie jak byłam u p N..chyba to ona bo cos mowiła o tym sałonie nad pokusa!!?
|
|