~~:) | |
|
|
Słyszałam, że ktoś mądry chce Wam rozwiązać szkołę, do której ja kiedyś uczęszczałam....Czy starosta bał się ludzi z maturą??? hehehe niech lepiej dalej sobie zarabia na autobusach....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Słyszałam, że ktoś mądry chce Wam rozwiązać szkołę, do której ja kiedyś uczęszczałam....Czy starosta bał się ludzi z maturą??? hehehe niech lepiej dalej sobie zarabia na autobusach....Wszystko wskazuje na to, że spolegliwi radni pisu i inni przydupasy zrobią to co ten niedouczony szef powiatu chce zrobić. Takie powiatowe matołectwo! Lody z autobusami kręcą teraz synowie śiembidy a on im tylko może zabezpeczać tzw. obłożenie kursów i obsługę wszystkiego w powiecie co chce się przemieszczać,podróżować, pielgrzymkować...:ysz:
|
|
|
~~ | |
|
|
Moje dzieci ukończyły tą szkołę i wszystkim szkołom życze takiego poziomu. Myślę, ze ten pomysł nie dojdzie do skutku, bo po co psuc coś co jest dobrego, na odpowiednim poziomie. O co tu chodzi? Może komuś potrzebny jest ten budynek? np na kursy, czy studia wyższe?
|
|
|
~~` | |
|
|
CYTAT Słyszałam, że ktoś mądry chce Wam rozwiązać szkołę, do której ja kiedyś uczęszczałam....Czy starosta bał się ludzi z maturą??? hehehe niech lepiej dalej sobie zarabia na autobusach.... A ja słyszałem, że ufo było w Pysznicy. Poco pisać takie bzdury,wystarczy się przejść na spotkanie i dowiedzieć się jakie są plany. Nikt szkoły nie zlikwiduje, to tylko Pani Dyrektor Bibliotekarka rozsiewa takie informacje. |
|
|
~~ | |
|
|
Nie ma dymu bez ognia... Tak to można skomentować. Zapewne są jakieś plany wobec tej szkoły, skoro rodzice dostają pisma o jej likwidacji. Powiem wiecej moje dziecko z gimnazjum też przyniosło taką nowinę.
|
|
|
~~ | |
|
|
Szkoda, że starostwo któremu szkoła podlega nabrało wody w usta, i robi nas rodziców i gimnazjalistów w barana. Powinni za to porządnie beknąć!!! A ten kto wymyślił ten plan najbardziej - wicestarosta Zarzeczny.... zapomniał kto go wybrał. Zresztą nie pierwszy raz ma takie migawki w głowie, skoro tyle partii już zaliczył niczym ta chorągiewka na wietrze
|
|
|
~~ | |
|
|
Twórcą reform w szkolnictwie nie jest starostwo tylko pan żyjewski przyszły dyrektor Centrum Edukacji Zawodowej. Robi to bo obiecali mu to stanowisko, a w starostwie nikt się na tym nie zna i się nie pozna, że żyjewski tez orłem nie będzie. Lepiej niech starostwo zajmie sie swoimi problemami np. remontem budynku na ul. Podleśnej bo już rok prawie mija i nic nie zrobili, oprócz zalania go woda z pękających kaloryferów. Będzie się mógł Zarzeczny jako nauczyciel prac ręcznych wykazać w końcu w dziedzinie na której sie może zna.haha był przecież przez lata nauczycielem wychowania technicznego i prac ręcznych.
|
|
|
~~ | |
|
|
Zamiast łączyć niepotrzebnie szkoły Siembida powinien zająć się budową dróg Euro 2012 coraz bliżej,
|
|
|
~~ | |
|
|
Aby wybudować autostrady lub polatać ulice trzeba ruszyć kasą starostwa... Lepiej więc wziąć się za robotę tego co nic nie kosztuje np. zlikwidować szkoły. To Ci łebski pomysł... z takiej dłubaniny zawsze coś wyjdzie, będą co mieli pokazywać jako swój dorobek... aby do kolejnych wyborów
|
|
|
~~ | |
|
|
Bo nadszedł dobry czas dla reformatołów powiatowych. Będą się teraz prześcigiwać w pomysłach by za cztery lata wrócić do puktu wyjścia. Te cykle się powtarzają gdy do głosu dochodzi formacja nie mająca zielonego pojecia o oswiacie, gospodarce a tylko polityczne nadanie jest wyznacznikiem ich ważności. Muszą coś robić by lud nie zarzucił bezczynności!zaczerwienionyjezyk
|
|
|
~~ | |
|
|
Proszę o stronę www waszej szkoły, bo tam chę się dostać i nie wiem jaka jest punktacja...
|
|
|
~~* | |
|
|
www.dabek.pl
|
|
|
~~pejo | |
|
|
kkk
|
|
|
~~uczen ZSnr4 | |
|
|
nigdzie indziej nie poszedłbym,gdybym miał wybierać szkołe drugi raz.Nauczyciele {w wiekszosci}i atmosferka w szkole spoko.No i wyniki dobre-jedyna szkola techniczna na podkarpaciu,ktora znalazła sie w rankingu Rzeczpospolitej na 23 chyba miejscu.Zreszta wejdzcie na stronke,to zobaczycie
|
|
|
~~ | |
|
|
Potwierdzam świetną atmosferę w szkole u dąbka. Nauczyciele tacy jak pewnie wszędzie, kiedy trzeba pytają a kiedy indziej przymykają oko. Wielu z nas poszło na studia na AGH i dajemy radę. Pozdrawiam absolwent...
|
|
|
~~gimnazjalista | |
|
|
Kiedy są u dąbka Dni Otwarte????
|
|
|
~~ | |
|
|
[24.04.2008 cytat]Kiedy są u dąbka Dni Otwarte????[/cytat]
|
|
|
~~a | |
|
|
Dni Otwarte Szkoły 24 kwietnia 2008r.
|
|
|
~~absolwent | |
|
|
Pozdrawiam wszystkich nauczycieli z dyrektorką panią Moniką B. na czele. Dziękuję za wychowanie i przekazane mi treści. Polecam tę szkołę wszystkim poszukującym dobrego wzoru na życie.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja tez kończyłem tą szkołę i to począwszy od zawodówki przez technikum w latach 80. Pracuję od lat i moje dzieci tez posłałem do tej szkoły bo uważam że to jedyna szkoła dbająca o wykształcenie zawodowe i techniczne. Wielu moich kumpli po technikum poszło na politechnikę i pokończyli studia. Ja nie miałem warunków by studiować więc podjąłem pracę. Zachęcam więc do nauki właśnie w tej szkole i cieszę że wraca moda na kształcenie zawodowe bo tu są braki w kadrach.
|
|
|
~~uczen | |
|
|
bisowa sama sobie dziękuje
|
|
|
~~nk | |
|
|
Jaki jest dobry wzór na życie? Chodzić do szkoły a później zap.... (pracować) w UK czy IRL?. Jaka jest recepta na lepszą przyszłość?. Wyjechać zagranicę czy pracować w hucie? Jaką nadzieję na lepsze jutro daje nam sytuacja w naszym kraju ? Fakt faktem jest, że żeby kimś być to trzeba się urodzić zdrowym tzn. z plecami. W dzisiejszych czasach każdy patrzy tylko żeby jemu było dobrze, nikt nie zwraca uwagi na osoby ze swojego otoczenia.
|
|
|
~~ | |
|
|
Oj?! to jest prawdą.
|
|
|
~~ | |
|
|
Zespół Szkół nr 4 znowu wśród najlepszych szkół na Podkarpaciu. Dostali Certyfikat Szkoły Przedsiębiorczej. BRAWO!!! więcej na ich stronie www.dabek.pl
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Jaki jest dobry wzór na życie? Chodzić do szkoły a później zap.... (pracować) w UK czy IRL?. Jaka jest recepta na lepszą przyszłość?. Wyjechać zagranicę czy pracować w hucie? Jaką nadzieję na lepsze jutro daje nam sytuacja w naszym kraju ? Fakt faktem jest, że żeby kimś być to trzeba się urodzić zdrowym tzn. z plecami. W dzisiejszych czasach każdy patrzy tylko żeby jemu było dobrze, nikt nie zwraca uwagi na osoby ze swojego otoczenia. ojj - studiujesz - robisz doktorat - zakladasz firme i dzialasz |
|
|