NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »
1 2 »
Zespół Szkół nr 4 w Stalowej Woli ,
~~:)
ff
Wysłany: 5 Marz 2008r. 20:44  
Słyszałam, że ktoś mądry chce Wam rozwiązać szkołę, do której ja kiedyś uczęszczałam....Czy starosta bał się ludzi z maturą??? hehehe niech lepiej dalej sobie zarabia na autobusach....

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Marz 2008r. 20:44  

~~
ff
Wysłany: 5 Marz 2008r. 22:48  
Słyszałam, że ktoś mądry chce Wam rozwiązać szkołę, do której ja kiedyś uczęszczałam....Czy starosta bał się ludzi z maturą??? hehehe niech lepiej dalej sobie zarabia na autobusach....Wszystko wskazuje na to, że spolegliwi radni pisu i inni przydupasy zrobią to co ten niedouczony szef powiatu chce zrobić. Takie powiatowe matołectwo! Lody z autobusami kręcą teraz synowie śiembidy a on im tylko może zabezpeczać tzw. obłożenie kursów i obsługę wszystkiego w powiecie co chce się przemieszczać,podróżować, pielgrzymkować...:ysz:

~~
ff
Wysłany: 6 Marz 2008r. 08:06  
Moje dzieci ukończyły tą szkołę i wszystkim szkołom życze takiego poziomu. Myślę, ze ten pomysł nie dojdzie do skutku, bo po co psuc coś co jest dobrego, na odpowiednim poziomie. O co tu chodzi? Może komuś potrzebny jest ten budynek? np na kursy, czy studia wyższe?

~~`
ff
Wysłany: 6 Marz 2008r. 08:15  
CYTAT
Słyszałam, że ktoś mądry chce Wam rozwiązać szkołę, do której ja kiedyś uczęszczałam....Czy starosta bał się ludzi z maturą??? hehehe niech lepiej dalej sobie zarabia na autobusach....

A ja słyszałem, że ufo było w Pysznicy.
Poco pisać takie bzdury,wystarczy się przejść na spotkanie i dowiedzieć się jakie są plany.
Nikt szkoły nie zlikwiduje, to tylko Pani Dyrektor Bibliotekarka rozsiewa takie informacje.

~~
ff
Wysłany: 6 Marz 2008r. 08:56  
Nie ma dymu bez ognia... Tak to można skomentować. Zapewne są jakieś plany wobec tej szkoły, skoro rodzice dostają pisma o jej likwidacji. Powiem wiecej moje dziecko z gimnazjum też przyniosło taką nowinę.

~~
ff
Wysłany: 7 Marz 2008r. 06:56  
Szkoda, że starostwo któremu szkoła podlega nabrało wody w usta, i robi nas rodziców i gimnazjalistów w barana. Powinni za to porządnie beknąć!!! A ten kto wymyślił ten plan najbardziej - wicestarosta Zarzeczny.... zapomniał kto go wybrał. Zresztą nie pierwszy raz ma takie migawki w głowie, skoro tyle partii już zaliczył niczym ta chorągiewka na wietrze

~~
ff
Wysłany: 7 Marz 2008r. 16:06  
Twórcą reform w szkolnictwie nie jest starostwo tylko pan żyjewski przyszły dyrektor Centrum Edukacji Zawodowej. Robi to bo obiecali mu to stanowisko, a w starostwie nikt się na tym nie zna i się nie pozna, że żyjewski tez orłem nie będzie. Lepiej niech starostwo zajmie sie swoimi problemami np. remontem budynku na ul. Podleśnej bo już rok prawie mija i nic nie zrobili, oprócz zalania go woda z pękających kaloryferów. Będzie się mógł Zarzeczny jako nauczyciel prac ręcznych wykazać w końcu w dziedzinie na której sie może zna.haha był przecież przez lata nauczycielem wychowania technicznego i prac ręcznych.

~~
ff
Wysłany: 7 Marz 2008r. 19:54  
Zamiast łączyć niepotrzebnie szkoły Siembida powinien zająć się budową dróg Euro 2012 coraz bliżej,

~~
ff
Wysłany: 8 Marz 2008r. 16:57  
Aby wybudować autostrady lub polatać ulice trzeba ruszyć kasą starostwa... Lepiej więc wziąć się za robotę tego co nic nie kosztuje np. zlikwidować szkoły. To Ci łebski pomysł... z takiej dłubaniny zawsze coś wyjdzie, będą co mieli pokazywać jako swój dorobek... aby do kolejnych wyborów

~~
ff
Wysłany: 16 Marz 2008r. 11:24  
Bo nadszedł dobry czas dla reformatołów powiatowych. Będą się teraz prześcigiwać w pomysłach by za cztery lata wrócić do puktu wyjścia. Te cykle się powtarzają gdy do głosu dochodzi formacja nie mająca zielonego pojecia o oswiacie, gospodarce a tylko polityczne nadanie jest wyznacznikiem ich ważności. Muszą coś robić by lud nie zarzucił bezczynności!zaczerwienionyjezyk

~~
ff
Wysłany: 28 Marz 2008r. 12:55  
Proszę o stronę www waszej szkoły, bo tam chę się dostać i nie wiem jaka jest punktacja...

~~*
ff
Wysłany: 28 Marz 2008r. 15:14  
www.dabek.pl

~~pejo
ff
Wysłany: 28 Marz 2008r. 18:49  
kkk

~~uczen ZSnr4
ff
Wysłany: 28 Marz 2008r. 18:57  
nigdzie indziej nie poszedłbym,gdybym miał wybierać szkołe drugi raz.Nauczyciele {w wiekszosci}i atmosferka w szkole spoko.No i wyniki dobre-jedyna szkola techniczna na podkarpaciu,ktora znalazła sie w rankingu Rzeczpospolitej na 23 chyba miejscu.Zreszta wejdzcie na stronke,to zobaczyciegoodgood

~~
ff
Wysłany: 28 Marz 2008r. 20:41  
Potwierdzam świetną atmosferę w szkole u dąbka. Nauczyciele tacy jak pewnie wszędzie, kiedy trzeba pytają a kiedy indziej przymykają oko. Wielu z nas poszło na studia na AGH i dajemy radę. Pozdrawiam absolwent...

~~gimnazjalista
ff
Wysłany: 2 Kwie 2008r. 18:30  
Kiedy są u dąbka Dni Otwarte????

~~
ff
Wysłany: 3 Kwie 2008r. 17:44  
[24.04.2008jezyk cytat]Kiedy są u dąbka Dni Otwarte????[/cytat]jezykjezyk

~~a
ff
Wysłany: 3 Kwie 2008r. 18:43  
Dni Otwarte Szkoły 24 kwietnia 2008r.

~~absolwent
ff
Wysłany: 4 Kwie 2008r. 16:23  
Pozdrawiam wszystkich nauczycieli z dyrektorką panią Moniką B. na czele. Dziękuję za wychowanie i przekazane mi treści. Polecam tę szkołę wszystkim poszukującym dobrego wzoru na życie.

~~
ff
Wysłany: 9 Kwie 2008r. 16:18  
Ja tez kończyłem tą szkołę i to począwszy od zawodówki przez technikum w latach 80. Pracuję od lat i moje dzieci tez posłałem do tej szkoły bo uważam że to jedyna szkoła dbająca o wykształcenie zawodowe i techniczne. Wielu moich kumpli po technikum poszło na politechnikę i pokończyli studia. Ja nie miałem warunków by studiować więc podjąłem pracę. Zachęcam więc do nauki właśnie w tej szkole i cieszę że wraca moda na kształcenie zawodowe bo tu są braki w kadrach.

~~uczen
ff
Wysłany: 9 Kwie 2008r. 20:15  
bisowa sama sobie dziękuje

~~nk
ff
Wysłany: 9 Kwie 2008r. 20:39  
Jaki jest dobry wzór na życie? Chodzić do szkoły a później zap.... (pracować) w UK czy IRL?. Jaka jest recepta na lepszą przyszłość?. Wyjechać zagranicę czy pracować w hucie? Jaką nadzieję na lepsze jutro daje nam sytuacja w naszym kraju ? Fakt faktem jest, że żeby kimś być to trzeba się urodzić zdrowym tzn. z plecami. W dzisiejszych czasach każdy patrzy tylko żeby jemu było dobrze, nikt nie zwraca uwagi na osoby ze swojego otoczenia.

~~
ff
Wysłany: 10 Kwie 2008r. 07:26  
Oj?! to jest prawdą.

~~
ff
Wysłany: 13 Kwie 2008r. 18:14  
Zespół Szkół nr 4 znowu wśród najlepszych szkół na Podkarpaciu. Dostali Certyfikat Szkoły Przedsiębiorczej. BRAWO!!! więcej na ich stronie www.dabek.pl

~~
ff
Wysłany: 13 Kwie 2008r. 18:33  
CYTAT
Jaki jest dobry wzór na życie? Chodzić do szkoły a później zap.... (pracować) w UK czy IRL?. Jaka jest recepta na lepszą przyszłość?. Wyjechać zagranicę czy pracować w hucie? Jaką nadzieję na lepsze jutro daje nam sytuacja w naszym kraju ? Fakt faktem jest, że żeby kimś być to trzeba się urodzić zdrowym tzn. z plecami. W dzisiejszych czasach każdy patrzy tylko żeby jemu było dobrze, nikt nie zwraca uwagi na osoby ze swojego otoczenia.

ojj - studiujesz - robisz doktorat - zakladasz firme i dzialasz umiech

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »