~~wydygany przechodzień | |
|
|
Idę ja sobie wczoraj z kumplami w celu zakupienia beeriksów zwanych potocznie browarami i co widzę, srebrne renault laguna jadące na złamanie karku alejami. Obładowane antenkami i na rzeszowskiej rejestracji. Wiecie może kto to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~rychu | |
|
|
i dlaczego drogowi tajniacy
|
|
|
~~miastowy z Niska | |
|
|
jak na blachach RZ to oczywistym jest że były to wieśniaki z Rzeszowa :haha:
|
|
|
~~bv | |
|
|
dziecinna prowokacja
|
|
|
~~xxx | |
|
|
pewnie koledzy debila z EVO
|
|
|
~~patrzyk | |
|
|
CYTAT ~miastowy z Niska to tak jak ogień podsycać wodą,a poważnie patrząc - nareszcie,niech czeszą "królów szos", bo większości kierowców w Stalowej Niewoli, wyłącza się proces myślenia, gdy siadają za lub przed kierownicę |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT ~miastowy z Niska to przecierz laguna policji nie oznakowana |
|
|
~~re | |
|
|
Panowie ale tajniacy przesadzaja.
Jedziesz sobie 60 km/h koło elektorwni i siada ci debil w lagunei i jedzie w zderzak i dohamowuje. I tak podpuszcza i głupio sie smieje. Niewiem co to ma dać, ja ich olałem to wyprzedzili mnie i robili to z kolejnym delikwentem - ale jego już podpuścili |
|
|
~~MT | |
|
|
pewnie koledzy debila z EVO
Haha Chyba wrodzy... Widać kto tu sie interesuje. Komenda z Rzeszowa, a ten koledzy buahaha jebne |
|
|
~~ | |
|
|
tak to ten nowy nabytek komedny policji
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT niech czeszą "królów szos", bo większości kierowców w Stalowej Niewoli, wyłącza się proces myślenia, gdy siadają za lub przed kierownicę I tak ich mamy w dupie |
|
|
~~ | |
|
|
Panowie ale tajniacy przesadzaja.
Jedziesz sobie 60 km/h koło elektorwni i siada ci debil w lagunei i jedzie w zderzak i dohamowuje. I tak podpuszcza i głupio sie smieje. Niewiem co to ma dać, ja ich olałem to wyprzedzili mnie i robili to z kolejnym delikwentem - ale jego już podpuścili Nie napisałeś nam którym pasem jechałeś? |
|
|