~~xxx | |
|
|
Byłem kiedyś autorem artykułu traktującego sprawy płacowe w Elektrowni Stalowa Wola.Jakież było moje zdziwienie gdy po przeglądnięciu chyba wszystkich stron nie znalazłem tego artykułu.Pomniejsze posty i artykuły są nawet w koszu a mój zniknął jak kamfora.Wiem i zdaję sobie doskonale sprawę, że dotknąłem drażliwego tematu.Panowie prezesi szybko zareagowali ,prawdopodobnie dogadali się z moderatorem strony lub z kimś odpowiedzialnym za media i usunęli wszystko co by wskazywało na obecność danej treści.A ja chciałem przeglądnąć pewną kwestię, sprawdzić kilka postów które mnie osobiście interesowały.Wiem też że artykuł osiągnął już zenit możliwości ale mógł sobie gdzieś tam leżeć jeszcze ze dwa miesiące.Wracając do mojego już niebyłego artykułu chciałem podziękować wszystkim którzy odpowiedzieli na mój artykuł, tym dobrym i tym którym było to solą w oku.Wiele się zmieniło po tym artykule, coś drgnęło i mniemam że wielu pracowników elektrowni jest zadowolonych z posunięć które się odbyły.Po zakończeniu jednego pojawił się drugi ale już nie mojego autorstwa jednak tak samo dobry i kontynuujący poprzednią sprawę, dodam że może bardziej drążący temat.Wielu się to nie podoba że mówi się o sprawach płacowych na forum Stalowej Woli, ale o tym trzeba mówić i pisać.Przyglądnijcie się szanowni państwo jakie problemy poruszane są na forum, sprawy zwykłych ludzi.O rządzących tym krajem i miastem mówi się ale nie za wiele.Na koniec pytanie do administratorów strony dlaczego usuwacie niewygodne tematy, ja rozumiem wulgaryzmy ale poczytny artykuł, tyle komentarzy , tyle odsłon, tyle pytań i to wszystko pstryk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~szkoda | |
|
|
niestety to forum ma to do siebie, że często tematy które się śledzi z zainteresowaniem, z dnia na dzień znikają bez śladu
|
|
|
~~ | |
|
|
Podobnie jest z mozliwoscia pisania postów i komentowania. 2-3 razy na 10 udaje sie dodac komenatrz, niewiele lepiej jest z postami.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Podobnie jest z mozliwoscia pisania postów i komentowania. 2-3 razy na 10 udaje sie dodac komenatrz, niewiele lepiej jest z postami. jak ten problem sie objawia ? a co do art. bazarazna jakis czas jest czyszczona ze starych art. Niedawno zostaly usuniete te sprzed 31 grudnia 2007 - co nieznaczy ze bezpowrtonie. Planujemy zrobic w przyszlosci archiwum. |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Że nie wspomnę o obietnicach przeprowadzenia kilku zmian, od lipca czekam
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~xxx | |
|
|
Do zarządu.
Tak panowie zgadzam się ,że nie czytane artykuły znikają bo nie ma na nich żadnych odpowiedzi, ale dlaczego zniknął artykuł który miał ponad 6000 odsłon i 1000 komentarzy.Czyżby panów z zarządu ktoś postraszył.Tak się po prostu nie robi. Uważam że takie postępowanie jest naganne, bo albo jest to forum albo tylko stronka do chwalenia wielkich tego świata i dyrektorów zarządów spółek.Czasy samochwalstwa już dawno minęły,więc panowie skoro mamy budować rzeczywistość to róbmy to sprawiedliwie. |
|
|
~~xxx | |
|
|
Do zarządu.
Kłamiecie panowie, twierdzicie że usunięto artykułu z 31.12.2007 roku a zobaczyłem w koszu artykuły nawet września i wcześniejsze które jeszcze tam są. Uważam że była to nagonka polityczna i próba zastraszenia zarządu strony i wy się tego przestraszyliście.Więc to co zrobiliście jest tylko małą kropelką, w ESW zaczęła się nagonka medialna na ludzi niewygodnych tych którzy nie boją się pisać i mówić o swoich sprawach.Jeszcze w tym wszystkim brakuje nie skorumpowanego politycznie prokuratora i może być niewesoło. |
|
|
|
|
|
chyba mylimy pojecia:
- artykul - post artykuły nigdy nie lądują w koszu ! nie ma takiej technicznej możliwości. Artykuły zostały usunięte te sprzed 31 stycznia. Posty nie są usuwane ze względu na termin. Ale ! jesli ktos wkleja art z onetu czy interii na forum to nic dziwnego ze moderator je do kosza przesuwa - a inny byc moze od razu usuwa ... |
|
~~xxx | |
|
|
Do zarządu.
Może mi Pan wytłumaczy co jest co.Jakoś ni jak nie mogę znaleźć to co pisałem o podwyżkach w sektorze energetycznym naszego miasta.Mniemam że był to artykuł a nie mały post.Może nie jestem zalogowany ale lubię tę stronę i chętnie ją czytam. |
|
|
~~xxx | |
|
|
Ja niczego z onetu nie zerżnąłem i interia jest mi tak samo daleka jak wam.Artykuł lub post lub jak chcecie go nazwać, napisałem sam i mama mi w nim nie pomagała.Jednak jest coś na rzeczy skoro usunięto wypowiedzi forumowiczów i owy artykuł lub to coś.Nie ma go na stronach info i finito.Pan jako moderator strony jest za to odpowiedzialny.Pytam dlaczego?.A może zabroni mi Pan pisania i wkładania tego na strony stalowe info z adnotacją-niczego i nikogo pan nie chwali,komentarz nie zostanie umieszczony na stronie.Z poważaniem.
|
|
|
|
|
|
wiec to był (jest) post.
niemożliwe więc by został usunięty, watpliwe tez by sie w koszu znalazl (chyba ze sie moderator pomylil), sprawe wyjasnimy. Wieczorem bede cos wiecej wiedziec to powiem co i jak. Najlepiej sie zalogowac , gdyz posty anonimowe czasem moga byc potraktowane przypadkowo jako spam (ktorego nie malo ostatnimi czasy) |
|
~~frugo | |
|
|
jest taka możliwość techniczna więc nie kłam
|
|
|
~~ | |
|
|
a to jeden jest portal stalowej ? hah mamy już 4 niedług obędzie miasto portali
|
|
|
~~cycu | |
|
|
Czesto zdarza sie ze komentarze najzwyczajniej w swiecie nie dodaja się. Podobnie bywa z postami na forum. Choc z tym drugim spotkałem sie tylko kilka razy.
|
|
|
|
|
|
CYTAT jest taka możliwość techniczna więc nie kłam - oskryptowanie które obsługuje portal nie daje możliwości by art. jako takie lądowały w koszu. a post o podwyżkach w ESW nie został usunięty oto on: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=34284 |
|
~~Bułeczka 21 | |
|
|
Dziękuję za wskazanie starego postu.Przeczytałem go,skorzystałem z informacji podanych przez "invx-a".
Zalogowałem się według wskazań moderatora strony.Jestem teraz widoczny.Podpis jak wyżej. Przepraszam też za nieuzasadnione słowa w stosunku do postu którego byłem autorem.Myślę że nasza współpraca o ile taka będzie odbywać się może w spokojnej atmosferze i poszanowaniu drugiego. |
|
|