|
|
|
Gdzie w Stalowej można się zabawić mając 28 lat? co polecacie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a gdzie mozna się zabawic tak po trzydziestce?
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
w domu kultury organizowane sa spotkania dla emerytów i rencistów heh
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Zależy o jaki rodzaj zabaw wam chodzi.
Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
Flamingo
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT Flamingo Popieram albo przy drodze na Lublin też możesz się zabawić kolego :) |
|
|
|
|
NNN tam większość to ludzie ok 30
|
|
|
|
|
MC KWADRAT ;D
|
|
|
|
|
CYTAT Popieram albo przy drodze na Lublin też możesz się zabawić kolego masz na mysli taki dosc spory parking, gdzie mozna podziwiac mile panie( jedna taka stara ku*** ruda oblesna tez jest) a obok jest taki mały zajazd? alt tozto w samym lublinie prawie wiec od stw trosze daleko |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: stalowa okolice Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja też mam 28 lat i bawię się TYLKO w Arkadii mmm
|
|
|
|
|
jeśli mam mówić prawdę - przed samym Wielkim Postem w tym roku za namową znajomych wylądowałem w Słoneczku w piątek na dansingu i muszę szczerze przyznać, że nie pamiętam kiedy tak świetnie się bawiłem, od razu mówię że wtedy była i młodzież i starsza młodzież i młodzież przedwojenna ale zabawa naprawdę była przednia i w piątek na bank uderzam do tego lokalu
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Popieram albo przy drodze na Lublin też możesz się zabawić kolego masz na mysli taki dosc spory parking, gdzie mozna podziwiac mile panie( jedna taka stara ku*** ruda oblesna tez jest) a obok jest taki mały zajazd? alt tozto w samym lublinie prawie wiec od stw trosze daleko O parkingu nic mi nie wiadomo i osobiście nie widziałem ale kawałek drogi jest przez las i tam stoją panie :) |
|
|
|
|
CYTAT a gdzie mozna się zabawic tak po trzydziestce? Dużo ludzi właśnie koło 30-tki gości w City Club'ie. Powodem tego może być brak buraczano-różowego ścisku panującego standardowo w podobnych lokalach albo sentyment z lat młodośći Można się napić wyśmienitej kawy, różnych rodzajów piwek, dobrego drinka wybranego z dużej ilości oferowanych trunków, a także zjeść (w krótce pewna nowość)...i to wszystko w przyzwoitych cenach. Dodatkowym plusem są: bilard na czas, lotki, karty, wodne szachy oraz możliwość zatańczenia (nawet na tygodniu jak kogoś najdzie) czy możliwość usadowienia się w jednym z pomieszczeń gdzie można spokojnie porozmawwiać. Jest też w miarę stały ustalony grafik muzyczny. Klienci wiedza jaka muzyka w danym dniu będzie puszczana. W krótce otwarty będzie też ładny ogródek zewnętrzny być może nawet z grilem Wewnątrz klubu jest darmowy, bezprzewodowy dostęp do internetu, można więc przyjść z laptopem Promocyjnie, do godz 19:00 oraz dla klientów kina dodatkowo zniżka 10 % w barze! Organizujemy też biesiadne spotkania na transmisjach tv (mecze itp) niebawem 1 urodziny klubu a co za tym idzie niespodzianka ! |
|