~~ | |
|
|
a ofiara zostala ugodzona nozem w srodku sklepu zabka?czy co? widzialam duza plame krwii przed zabka.
prawdopodobnie został ugodzony w sklepie i wyszedł przed sklep jeszcze o własnych siłach... |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Podobno został ugodzony przed sklepem - po wyjściu.
Sprawcę zamknąć do kryminału o zaostrzonym rygorze! Dlaczego mordercy, wandale i złodzieje trafiają do cel / zakładów z TV i innymi udogodnieniami? Takich powinni wysyłać na przymusowe roboty - takie, które każdy potrafi wykonać. |
|
|
~~Stalówek | |
|
|
Bigos...
|
|
|
~~ | |
|
|
podobno dwuh zabitych :co?:
|
|
|
~~eh | |
|
|
podobno 5 zabitych
|
|
|
~~ | |
|
|
nie ! dwuh !
|
|
|
~~Prostownik | |
|
|
Zginą chłopak. Ojciec. Mąż. Teraz nic mu juz życia nie zwróci. Pamiętajcie że ludzie nie boją się śmierci ale kalectwa. Temu gościowi co zabił Bigosa zrobił bym kuku w odcinku szyjnym, gdzies tak na wysokosci 4 -5 krąg szyjny żeby gość na całeżycie został tetraplegikiem. Ewentualnie odciął bym mu jaja i ręce. Dlaczego jaja? Żeby nie płodził głupoty. Ręce dlatego żeby nikomu już nic nie zrobił.
Co do naszego miasta to mam takie zdanie że mieszkanie w takim mieście to masakra. Miasto niedość że zacofane to bez perspektyw. Pełno gówniarzy chodzi zawalonych i udają cwaniaków. Kiedy jest ich 10 to normalnie mocniejsi są niż Rambo. Wystarczy jednak, że jest ich 4 i już są łagodni. Pare raz sam "prostowałem" dresiarzy i inne badziewie, które zamieszkuje STW. Czasami wyjść spokojnie na spacer z dziewczyną nie można żeby ktoś mnie nie zaczepił. Ogólnie to zgroza. |
|
|
~~ | |
|
|
Zginą chłopak. Ojciec. Mąż. Teraz nic mu juz życia nie zwróci. Pamiętajcie że ludzie nie boją się śmierci ale kalectwa. Temu gościowi co zabił Bigosa zrobił bym kuku w odcinku szyjnym, gdzies tak na wysokosci 4 -5 krąg szyjny żeby gość na całeżycie został tetraplegikiem. Ewentualnie odciął bym mu jaja i ręce. Dlaczego jaja? Żeby nie płodził głupoty. Ręce dlatego żeby nikomu już nic nie zrobił.
Co do naszego miasta to mam takie zdanie że mieszkanie w takim mieście to masakra. Miasto niedość że zacofane to bez perspektyw. Pełno gówniarzy chodzi zawalonych i udają cwaniaków. Kiedy jest ich 10 to normalnie mocniejsi są niż Rambo. Wystarczy jednak, że jest ich 4 i już są łagodni. Pare raz sam "prostowałem" dresiarzy i inne badziewie, które zamieszkuje STW. Czasami wyjść spokojnie na spacer z dziewczyną nie można żeby ktoś mnie nie zaczepił. Ogólnie to zgroza. Dokładnie. |
|
|
~~ | |
|
|
podobno 5 zabitych
nie zabitych ale zatrzymanych i podejrzanych o morderstwo. |
|
|
~~mechu | |
|
|