~~Majka | |
|
|
Obudźcie się, nie wiecie chyba gdzie żyjecie. Szkoda słów. Intelektualne dno...
masło potaniało...? żałośni jesteście... |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~stantym | |
|
|
tak gnojki
a te 500 mln Pawlaka to gdzie jest gówniarze? |
|
|
~~ | |
|
|
potaniało !
- ale tego ktos po zawodowce nie zrozumie ze potanialo ... |
|
|
~~Ulka | |
|
|
Człowieku weź się nie ośmieszaj - potaniało ja prąd i gaz
Cyba na Ukrainie robisz zakupy... Ceny produktów ustala rynek - szkoda, że Tusek wolnorynkowiec nie rozumie tego... Nie obrażaj ludzi - nie wiesz z kim rozmawiasz. Wykształcenie dziś ma się nijak do wiedzy i mądrości - Ciebie z pełną odpowiedzialnością mianuję wykształciuchem ( o ile rozumiesz prawdziwy sens tego słowa). Życzę pobudki... |
|
|
~~Marek 34 | |
|
|
Na Klicha co tydzień wydajemy 60 tys. zł na jego samolotowe podróże z domu z Krakowa do Warszawy i z powrotem.
A Rząd na zaprzysiężenie busem przyjechał... Ludzie czy nie widzicie że was w balona robią?! Ktoś po zawodówce prędzej zrozumie,że go w butelkę nabijają, niż jakiś ćwierćinteligent, jakich mamy wielu. Vide "pożyteczni idioci" w ZSRR czy PRL. Kto dziś odgrywa tę rolę? Ty ~? |
|
|
~~! | |
|
|
A sto milionów na głowę od Wałęsy pamiętacie?
|
|
|
~~GD | |
|
|
CYTAT Człowieku weź się nie ośmieszaj - potaniało ja prąd i gaz Cyba na Ukrainie robisz zakupy... Ceny produktów ustala rynek - szkoda, że Tusek wolnorynkowiec nie rozumie tego... Nie obrażaj ludzi - nie wiesz z kim rozmawiasz. Wykształcenie dziś ma się nijak do wiedzy i mądrości - Ciebie z pełną odpowiedzialnością mianuję wykształciuchem ( o ile rozumiesz prawdziwy sens tego słowa). Życzę pobudki... dobra - moze przesadzilem ze potanialo - ale i nie podrozalo. A wiesz czemu ? bo wzrosly zarobki - i % do zarobkow maslo kosztuje ile kosztowalo. |
|
|
~~Ulka | |
|
|
CYTAT Człowieku weź się nie ośmieszaj - potaniało ja prąd i gaz Cyba na Ukrainie robisz zakupy... Ceny produktów ustala rynek - szkoda, że Tusek wolnorynkowiec nie rozumie tego... Nie obrażaj ludzi - nie wiesz z kim rozmawiasz. Wykształcenie dziś ma się nijak do wiedzy i mądrości - Ciebie z pełną odpowiedzialnością mianuję wykształciuchem ( o ile rozumiesz prawdziwy sens tego słowa). Życzę pobudki... dobra - moze przesadzilem ze potanialo - ale i nie podrozalo. A wiesz czemu ? bo wzrosly zarobki - i % do zarobkow maslo kosztuje ile kosztowalo. Mnie się z Tobą jednak dobrze rozmawia. Bacz jednak na to, komu te zarobki wzrosły, i w jakiej części kraju. W Stalowej chyba nie bardzo, stąd te strajki... Jak dla mnie powinna istnieć partia konserwatywno (społecznie) - liberalna (gospodarczo). To tak USA doszły do tego co mają. A my w Polsce mamy to co zawsze. Ani Pis ani PO nie sa z mojej bajki. Denerwuje mnie jednak skreślanie jednych a gloryfikacja (naprawdę bezpodstawna) tych drugich. |
|
|
~~ANTPO | |
|
|
Na Klicha co tydzień wydajemy 60 tys. zł na jego samolotowe podróże z domu z Krakowa do Warszawy i z powrotem.
A Rząd na zaprzysiężenie busem przyjechał... Ludzie czy nie widzicie że was w balona robią?! Ktoś po zawodówce prędzej zrozumie,że go w butelkę nabijają, niż jakiś ćwierćinteligent, jakich mamy wielu. Vide "pożyteczni idioci" w ZSRR czy PRL. Kto dziś odgrywa tę rolę? Ty ~? A gdzie byliście kiedy ostrzegano, by nie głosować na Platformę Obywatelską? Nie słuchaliście i oto teraz widać skutki. Szkoda tylko, że te skutki dotyczą całej Polski, a nie tylko głosujących na Platformę Obywatelską. |
|
|
~~Jasio | |
|
|
Szkoda gadać, przecież za parę miesięcy znowu zbijając się w stado popędzimy... na wybory, by potem znowu narzekać, że źle wybraliśmy. Czyż nie stanowimy stada.... baranów????.
|
|
|
~~GD | |
|
|
jeszcze rok, dwa lata temy nazekalismy ze nie ma pracy, dzisiaj jej nikt nie umie poszanowac i same strajki ... i zle w kraju ??
a ktoz nasylal policjantow i wyciszal tel. jak nie PIS pilegniarka by stlumic strajk ? to dopiero komuna ! |
|
|
~~mitia | |
|
|
Kolego GD - to samo robiło SLD z PSL - totalnie siłowe rozwiązanie (dziś grają obrońców godności pielęgniarek), oraz AWS. Dzisiejsza ekipa Tuseka również.
Polityka to ku..a, a politycy to ku..y. |
|
|