~~mks | |
|
|
autobusy kursowaly co 2 i spoznialy sie przeszlo 15 minyt paranoja czasami nie da sie nigdzie dostac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ska | |
|
|
1. niech strajkuja - sa samochody
2. jak cos sie im nie podoba - to na ulice wywalic ;] |
|
|
~~mks | |
|
|
1. niech strajkuja - sa samochody
2. jak cos sie im nie podoba - to na ulice wywalic ;] no ale niektorzy musza jakos dijechac do szkily czy pracy!!!!!!! |
|
|
~~obbv | |
|
|
ci kierowcy którzy dzisiaj strajkowali powinni być natychmiast zwolnieni ... a w sumie to chyba wszystko jedno, Andrzej zlikwiduje zakład i wyjdzie na to samo (tyle że normalni kierowcy stracą)
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT 1. niech strajkuja - sa samochody 2. jak cos sie im nie podoba - to na ulice wywalic ;] no ale niektorzy musza jakos dijechac do szkily czy pracy!!!!!!! zliwkidowac ten CYRK !! zaraz powstanie prywatny zaklad i juz nie beda strajkowac podniesie sie jakosc uslug - same korzysci |
|
|
~~wytrwały żbik | |
|
|
CYTAT ci kierowcy którzy dzisiaj strajkowali powinni być natychmiast zwolnieni ... a w sumie to chyba wszystko jedno, Andrzej zlikwiduje zakład i wyjdzie na to samo (tyle że normalni kierowcy stracą) zgadzam sie z toba, jak sie nie podoba to zlikwidowac, a nie dokładac ponad 1 milion zł rocznie. |
|
|
~~ | |
|
|
czytam i nie wierzę , na forum piszą sami przydupasy, albo pisze sam dyrektor czy jak on tam się zwie
|
|
|
~~grzechotnik | |
|
|
panowie to ja w stalowowolskich wlosciach jestem tylko co tydzien i do tego nie jezdze aftobusem juz od lat a wiem ze mks prowadzone jest przez niekompetentnego dyrektora.... upadnie bo upasc musi w takich rekach .... heh i przejmie to jakis prywaciarz i sie pozmienia... ale fakt faktem kierowcy beda pokrzywdzeni napewno przez jakis czas.... hmm szczerze im wspolczuje ... no moze oprocz jednego gościa z mksu... pala....nt jak bylem mlody nie wposcil mnie na rolkach do autobusu... ja powiedzialem ze je zdejme to i tak nic nie wskoralem i w sobote czekalem godzine na kolejny.... bleh... ale naprawde wyrazy wspolczucia ... a koledzy w autkach beda zabierac kolezanki 16stki do szkoly z okazji heheh
|
|
|
~~obbv | |
|
|
czytam i nie wierzę , na forum piszą sami przydupasy, albo pisze sam dyrektor czy jak on tam się zwie
o widzę że odezwał się jakiś "poszkodowany" kierowca jak ci mało pieniędzy to do Irlandii !! |
|
|