~~rudi | |
|
|
kelnerek nie szukają? przyjemnie by się pracowało w miejscu, do którego tłumy walą drzwiami i oknami. lubię, jak coś się dzieje
ze znaczy kto tam wali drzwiami i oknami totalna porazka a tam sie nic nie dzieje godnego uwagi imprezy pod mdk wypadaja lepiej niz w tym lokalu :wśceikły: |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~mika | |
|
|
to była ironia
|
|
|
~~???? | |
|
|
ludzie czy to wazne ilu i kto ?????chcieli , otworzyli i robia sobie ze swoja knajpa to co im sie podoba , najwyrazniej stac ich na tego typo zachcianke, po co zaglądac komus to portfela?
|
|
|
~~Darek | |
|
|
CYTAT Z ilością policjantów nie przesadzajcie. Nie da sie ukryć że jednym z właścicieli jest facet z kryminalnej, no i co z tego?! Policjant, strażak czy ogrodnik...zmienia to cokolwiek?! Chciał i otworzył! Może wielu z was odstraszy to kim jest i nie wpadnie wam do głowy rzut stolikiem na odległość, lub łapanie barmanek za tyłek. Moim zdaniem zrobił bardzo dobrze, że wprowadził ograniczenie wiekowe. Widok gorącej 15latki, ubranej w pół metra sznureczka imitującego ubranie jest ogólnie dostępny w innych lokalach. Właściciele WW postawili na ekipę, która przychodzi żeby bezpiecznie sie pobawić bez towarzystwa wieśniaków w błyszczących dresach z ograniczonym zasobem słownictwa. Knajpa się rozwija. Pamiętam początki i wiem jak jest teraz...jestem pozytywnej myśli. żaden z właścicieli nie jest byłym policjantem. Proponuje bliżej poznać włascicieli. A knajpa i tak do bani |
|
|
~~bees | |
|
|
CzujneOko
Dziękuje Ci za relacje i... przy okazji gratuluje pojechania po rajtach |
|
|
~~~borys | |
|
|
CYTAT ..... Obstawiam iz lokal pociagnie 2-3 miesiace góra pol roku i podzieli los Manhattanu. Pozdrawiam Coś chyba sie nie sprawdziło, lokal nadal istnieje, ludzie różni przychodzą i przypuszczam ze jesli uda się im wytrzymać do marca to wówczas będą szanse na zmianę wykończenia wnętrza . |
|
|
~~gizmo | |
|
|
Tyle ze musza wziac jeszcze pod uwage konkurencje pietro nizej Podobno ma byc tam fajna knajpka a przynajmniej takie chodza sluchy na miescie
|
|
|
~~jakion | |
|
|
tak to prawda.
najwiekszy igródek piwny ma być i to zimowy |
|
|
~~128 | |
|
|
sylwester WW to porażka ludzie nie zadoweleni jedynie muzka jako taka reszta totalna porażka: :::
|
|
|
~~marketing-pss | |
|
|
//moderowamo
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja nie chcę nic mówić tylko napisze , że ta reklama Lasowianki zaczyna lekko wkurwiać...... i bynajmniej zamiast przyciągać zaczyna odstraszać.... Ciekawe kto ją wrzuca na forum? Pewnie debil nie wie ,że od tego jest inny dział i strona główna !!!!!!!!!!!
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Mam nadzieję, że jakiś mod w końcu zajrzy na forum bo dzisiaj mamy tutaj prawdziwe bajabongo, wystarczy tylko spojrzeć na tematy.
|
|
|
|
|
nie wiedział ze lasowianka zmieniła kierunek działania!
nie wiedziałem ze sa tam dyskoteki, powiedzcie jeszcze tylko kiedy?? A tak poważnie to widze ze z tej speluny zrobił sie przyjemny lokal. |
|
~~rezydent arkadi | |
|
|
ten drętwy lokal ww jescze w ogóle istnieje?? bo widze z okna że ściągneli tą szmate co przykrywała lokal od frontu
|
|
|
~~xxx | |
|
|
Ten nowy klub ma sie nazywac OJOM dawne FORUM otwarcie 14 luty
|
|
|
~~Gutt | |
|
|
A na co i po co komu te lokale? Gut baj, local room.
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
OJOM ??? Przez J czy I ???? bo przez I to Oddział Intensywnej Opieki Medycznej.... w tym wypadku chyba OIOMuzycznej.... w co tez wątpie
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~ksz ksz ołver;] | |
|
|
CYTAT ten drętwy lokal ww jescze w ogóle istnieje?? bo widze z okna że ściągneli tą szmate co przykrywała lokal od frontu ahhahaahhaha rezydent arkadii ?? ahahah kim ty wogole jestes ze tak smiesz sie nazywac |
|
|
~~giza | |
|
|
CYTAT nie wiedział ze lasowianka zmieniła kierunek działania! nie wiedziałem ze sa tam dyskoteki, powiedzcie jeszcze tylko kiedy?? A tak poważnie to widze ze z tej speluny zrobił sie przyjemny lokal. Moze i sie zrobil... ale menele jak siedzieli tak i siedza...jedzenie dobre... ale zeby jeszcze tam inni ludzie przychodzilo to by bylo OK Ale na wesele to lokalik zrobili wypas |
|
|