~~kozak z bojanowa | |
|
|
Elo, szukam konkretnej niuni, z Stw i okolic co by w poniedzialek smignela ze mna do Planetki (stawiam dojazd, wjazd i 3 browary, albo 4 male), piszcie. Gwarantuje niezla jazde.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Specjalnie dla kolegi powtórzę… Dziewczyna ma na imię Anka, raczej długonoga, a oczy… Eeeeh wszystkiego i tak nie można opisać, a jej uśmiech sam wyjaśni wiele - foto oferta:
http://kobie(...)html?i=0 Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~Kasia | |
|
|
Daj namiary to pogadamy
|
|
|
~~ola | |
|
|
a paczkę fajek dorzucisz?
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT CYTAT a paczkę fajek dorzucisz? Myślę, że co najwyżej pozwoli się zaciągnąć, 3 normalne dymki albo 4 małe... |
|
|
~~Kaśka z Przyszowa | |
|
|
Kozak, ino sobie umyj instrument przed wyjściem, bo pewnie będziesz mi kazał chapać :blee:
|
|
|
~~kozak z bojanowa | |
|
|
Fajki są, więc luz, bo brat jeździ busem do Lwowa, więc cały wagon nawet mogę wziąść...Tylko powiedzcie. Chodzi o dyskoteke w lany poniedzialek w Planetce, piszcie, piszcie, piszcie
|
|
|
~~laalala | |
|
|
ja jestem ladna poznam na powage kogos
|
|
|
~~hejo ;p | |
|
|
napisz do mnie moje gg : 6048032 , siedze na niewidocznym ;p
|
|
|
|
|
bauahahah co za ludzie internetowe znajomości ....:haha:
|
|
|
~~kozak z przyszowa | |
|
|
W Bojanowie nie ma kozakow. Sa same wiesniaki
|
|
|
~~kozak ze stanów | |
|
|
W Bojanowie i Przyszowie nie ma kozaków. Są same wieśniaki :haha:
|
|
|
~~Klata Turbia | |
|
|
CYTAT Elo, szukam konkretnej niuni, z Stw i okolic co by w poniedzialek smignela ze mna do Planetki (stawiam dojazd, wjazd i 3 browary, albo 4 male), piszcie. Gwarantuje niezla jazde. Ja chętnie pojade tylko musze wyleczyć hemoroidy bo pupka piecze |
|
|
~~kozak z KTW | |
|
|
wszedzie sa same wiesniaki. Tylko kotowa wola jest czysta.
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Kozak, ino sobie umyj instrument przed wyjściem, bo pewnie będziesz mi kazał chapać :blee: Mówi się nie chapać tylko obsiorbywać pindola |
|
|
~~ | |
|
|
BO NA KOTOWEJ WOLI SĄ SAME BURAKI PASTERNE
|
|
|
~~KACPER | |
|
|
BO NA KOTOWEJ WOLI SĄ SAME BURAKI PASTERNE
|
|
|
~~rambo | |
|
|
co to za "kozak" który nie może sam znależć dziewczyny, tylko szuka przez forum. dupa a nie kozak.
dupa powiadam!!!!!!!!!!!!! pewnie jakaś metroseksualna niedojda |
|
|
~~rambo | |
|
|
muszę sprostować poprzednią wypowiedż, skąd w takim zadupiu metroseksualny? pewnie mamy do czynienia z "chłopokiem" co to ma słomę w butach i rozbija sie po wsi ursusem.
|
|
|
~~kozak RELAX | |
|
|
CYTAT pewnie mamy do czynienia z "chłopokiem" co to ma słomę w butach i rozbija sie po wsi ursusem. raczej Goolfem II ot, jaki kozak taki wóz. |
|
|
~~ | |
|
|
coraz wiecej ma teraz hondy sa modne na wsi
|
|
|
~~nikt | |
|
|
Kończcie Wać Panowie, Wstydu Oszczędźcie...
|
|
|
~~ | |
|
|
Dajcie chłopakowi spokój!!!Może trafiał na same zołzy?
|
|
|
~~POMOCNIK | |
|
|
DAJ MI NUMER TEL ZALATWIE CI FAJNA LASKE ALE JAK CI SIE SPODOBA BEDZIESZ MUSIAL MI TO WYNAGRODZIC
|
|
|
~~kozak z bojanowa | |
|
|
dzieki stary, juz wyrwalem lasie w Planetce w lany poniedzielek i nie narzekam. powiem wam tyle - internet to cudowna rzecz!
|
|
|