~~xxxxx | |
|
|
Zmarł Krzysztof Madej miał 27 coś mi mówi to nazwisko wiecie może co to za chłopak, czy on zginął w wypadku ? On nie pracował czasem w hucie ?
Moderator: 1. Nie pisz Capslockiem. 2. Jeden pytajnik wystarczy. 3. Źle dobrany dział. //Poprawione. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Darek | |
|
|
Czy to jest miejsce na takie pytania? Czy to jest temat do plotek? Człowieku zastanów się - co to za post - ile ty masz lat!?
I jeszcze ten CAPSLOCK... |
|
|
~~xxxxxxxxxxxx | |
|
|
to nie jest miejsce do plotek tylko chodzi o to czy to nie jest dawny znajomy czasem zna sie ludzi z widzenia i pytam bo jest mi bradzo pzrykro i wyrazy wspołczucia dla rodziny :(
|
|
|
~~xxxxx | |
|
|
zle zrozumiałes moje pytanie poprostu
|
|
|
~~paweł | |
|
|
Po pierwsze to nie był Krzysztof tylko Tomek
Po drugie powiesił się A po trzecie dajcie dzisiaj spokój bo dzisiaj jest jego pogrzeb. Uszanujcie tragedię rodziny |
|
|
~~ | |
|
|
kolejny wisielec !??
|
|
|
~~THH | |
|
|
TAK POWIESIŁ SIE WYNAJMOWAŁ MIESZKANIE NA OSIEDKU NA PRZECIWKO POCZTY . ZOSTAŁ ZWOLNIONY Z PRACY PRAWDOPODOBNIE DLATEGO SIE POWIESIŁ
|
|
|
~~paweł | |
|
|
Wcale go nie zwolnili tylko sam się zwolnił bo miał gdzie indziej lepszą pracę załatwioną,tak że to na pewno nie powód.A dlaczego się powiesił to narazie nikt nie wie.
|
|
|
~~ | |
|
|
szczerze to nie ma takiego powodu z ktorego warto sie wieszac.
|
|
|
~~xxxxx | |
|
|
naszaklasa
|
|
|
~~ | |
|
|
Faktycznie jest na naszej klasie .Mozna jeszcze na niego troche popatrzeć aż żal się robi że takiego fajnego młodego człowieka nie ma już wśrd nas.
|
|
|
~~ | |
|
|
szkoda mi was ludzie naprawde, poogladajcie sie nawzajem na naszej klasie jakie matoly jestescie,ze az szkoda waszym matek ze takie glupie dzieci porodziły. I jakby wam naprawde bylo przykro to nie pisalibyscie takich glupot na ogolnym forum tylko poszli na pogrzeg.
Ze tez moderator tego nie usunał, dziwni jestescie wy ludzie stalowej zachlanni najmniejszej plotki... wstydzccie sie za siebie! Ile osob sie zna, a na ile naprawde mozna liczyc ... na te pytanie kazdy z nas moze sobie odpowiedziec. |
|
|