|
|
|
Przenosiny do Rudnika zalatwili ks Farionowi jego kolesie(wtajemniczeni wiedza o kim mowa).Ks Sikora to przydupas biskupa, ktoremu nalezy sie ciepla posadka.Ciekawe, ze 15 lat temu nikt tego miejsca tak nie cenil.Tylko teraz jak juz jest wszystko zrobione.Na gotowe jest chetnych wielu a szczegolnie leniwych plebanow.
Czlowiek, ktory tak zawziecie broni ks. Sikory to przedstawiciel kleru, bo nie wierze zeby ktos z innej parafii sie tak emocjonalnie angazowal w to co dzieje sie w innej parafii.Czy my z Rytwian angazujemy sie w sprawy parafii Polaniec czy Staszow? Otoz nie. Nie przychodzic do kosciola dopoki nie przywroca ks.Fariona i nie dawac pieniedzy temu nowemu. Biskup tez powinien miec do nas szacunek jesli sam wymaga szacunku do siebie. Nie tracic wiary i nie sluchac, ze nie da sie nic zrobic, bo to nieprawda. Razem mozemy wiele. Mam nadzieje, ze ludzie to co pisza na forum wdroza w zycie i nie zaczna sie miziac do tego nowego przydupasa biskupa. I prosze Was nie polemizujmy z klerem na forum tylko robmy swoje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franciszku ten temat, wątek jest już poruszany piętro niżej Twojego nowego postu. Więc radzę się tam przenieść - masz tam więcej opinii.
... *** J o L k A *** ... |
|
|
|
|
parafianka żałosna jesteś, wszystkich parafian będziesz tu udawać?
|
|
|
|
|
do echelon
widzę, że nie tylko ja mam wrażenie, iż niektóre posty pisze ta sama osoba ... *** J o L k A *** ... |
|
|
|
|
Udaje, że całą parafię skrzyknęła do remizy, że stoją za nią ludzie z wioski. Mam nadzieję, że mod to usunie, bo o ile tamten temat czytam sobie co jakiś czas, to ten jest zwyczajnie żałosny.
|
|
|
|
|
W sumie po co dwa posty, które dotyczą tej samej sprawy.
... *** J o L k A *** ... |
|
|
|
|
ja obstawiam na jakiegos kolege, ew domownika :]
|
|
|
|
|
echelon po prostu dziewczyna ...albo... chłopak był dobrze ..."pociskany" przez czarnego ,więc nie dziw się . Odszedł jej/jemu tylko świece po nim zostały ...a to nie to samo...choć świeczka podczas tarcia jak się rozgrzeje też zmięknie
|
|