|
|
|
Pragnalbym zapoznac sie z opiniami osob lubujacych sie w tym nektarze bogow czy Wy tez macie takie wrazenie, ze ono zawsze konczy sie w najmniej odpowiednim momencie???
Ot, np. - mi wlasnie znowu wyszlo... a wiecej nie moge isc kupic, bo daleko a tu wilki i wichry... Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
to, że właśnie się skończyło nie świadczy o "jego" ułomności, lecz o twoim braku zapobiegliwości
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Ja problem rozwiązałem w ten sposób, przestawiłem się na wódke - ale franca nie jest dobra, pije i próbuje zrozumiec jak to moze innym smakować, a piwo stoi sobie w lodówce.
|
|
|
|
|
Panie Kolego Jagermeister Szanowny,
Panska implikacja jest kompletnie pozbawiona jakichkolwiek podstaw albowiem zaopatrzylem sie w 8 piw o rozmiarze 0.5 l. Poszly od godziny 18.00 do chwili obecnej. Zatem pytam - dlaczego go brakuje gdy chce sie nastepnego? Z powazaniem i piwnym Ave Cezar Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Ja jeszcze dodam zdanie piwowara, ze to co mozna kupić teraz w sklepie nie godne jest nazywania piwem.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja problem rozwiązałem w ten sposób, przestawiłem się na wódke - ale franca nie jest dobra, pije i próbuje zrozumiec jak to moze innym smakować, a piwo stoi sobie w lodówce. Hare mozna pic w celu upicia sie. Piwem zas, miodem czy winem delektowac sie nalezy i przystoi. Gorzalka zas sluzy do celow wejscia w stan tzw. trupa w relatywnie szybkim tempie (absynt, bimber czy spirol wchodza nieco szybciej Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Ja jeszcze dodam zdanie piwowara, ze to co mozna kupić teraz w sklepie nie godne jest nazywania piwem. Ma racje, ale przygotowanie wlasnego jest pracochlonne i jezeli pracujesz zawodowo mozesz przegapic kluczowy moment fermentacji. Stad, poza urlopem, zadowalam sie tym co oferuja nam producenci piw. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Potwierdzam!
|
|
|
|
|
CYTAT ...dlaczego go brakuje gdy chce sie nastepnego? apetyt rośnie w miarę jedzenia ja np. zaopatrzyłem się w kratę, nie wiele brakuje żeby brakło ale zaraz idę spać. i tu pojawia się ponownie moje pierwsze słowo CYTAT nie świadczy o "jego" ułomności, lecz o twoim braku zapobiegliwości edit przepraszam za ten błąd interpunkcyjny w obu przypadkach mod J-r Errare humanum est. |
|
|
|
|
ale w jaka krate? 24-ech? To musisz wazyc zatem ze 200 kilo, zeby to pomiescic haha Bez obrazy, piwosze maja rozwiniete miesnie dyrektorskie, ale jak w siebie wlales 24y to sciagam czapke z glowy
Uwazam, ze 8 to w sam raz na weekendowy wieczor Cos tam jeszcze w barku sie znajdzie, ale to grozi juz urznieciem Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
i znowu bym się spytała, gdzie dostarczyć ale ragnarok swój adres trzyma w tajemnicy pozostaje więc mi napisać - a to Ci peszek
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Dziekuje Anulka Kiedys sie zdobede na odwage i Ci podam ;)
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Kolego sympatyczny! ja wychodzę z założenia że " u dobrego gospodarza, koń pod dachem stoi"
a kratka liczy tylko 20 sztuk (10 L.) (żona złoiła całe 3 i już śpi) Errare humanum est. |
|
|
|
|
Jagi to żoneczkę masz u siebie czy ty dzisiaj u niej ? Bo tak nic z odwiedzinami nie wpadasz.....hmmmm
|
|
|
|
CYTAT Kolego sympatyczny! ja wychodzę z założenia że \" u dobrego gospodarza, koń pod dachem stoi\" a kratka liczy tylko 20 sztuk (10 L.) (żona złoiła całe 3 i już śpi) no ladnie. To zamiast przytulic i sprawic, by poczula sie bezpiecznie to sie zamecza forum Co racja to i racja, zaznaczam, ze moj barek jest gotowy do dalszego picia, jednakze miks piwa i hary tudziez lychy nie wrozy najlepiej Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
nie moja wina, że nie dane jej pić bezpieczna jest tak czy owak
a co do barku to w moim przypadku lepeij wygląda mix w odwrotną stronę np. najpierw okowitka później brrrr odwrotnie nie idzie więc dokończę to jedno i idę się "przytulić" Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT Pragnalbym zapoznac sie z opiniami osob lubujacych sie w tym nektarze bogow czy Wy tez macie takie wrazenie, ze ono zawsze konczy sie w najmniej odpowiednim momencie??? Ot, np. - mi wlasnie znowu wyszlo... a wiecej nie moge isc kupic, bo daleko a tu wilki i wichry... ja tylko przypomne tak po cichu, ze od piwa to brzuch rosníe jesli juz go nie ma ?? zawsze zatanawiam sie, widzac smakosza piwa "w ciazy "co sie miesci w tym brzuchu .... Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Fachowa nazwa tego stanu to syndrom ostatniego browara.
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Jako ze temat piwny moze zrobimy ranking piwa, kto jakie lubi ?
Dla mnie faworytem kiedyś był Żywiec, dawno temu. Teraz przestawiłem się na mniej reklamowane piwa i bardziej mi smakują Zwierzyniec, Perła, Łomża, Leżajsk no i z innej półki Lech. |
|
|
|
|
CYTAT ja tylko przypomne tak po cichu, ze od piwa to brzuch rosníe jesli juz go nie ma ?? zawsze zatanawiam sie, widzac smakosza piwa \"w ciazy \"co sie miesci w tym brzuchu .... No nie ma brzucha, a to ze piwo powieksza brzuch to czcza propaganada Brzuch rosnie od zarcia i lenistwa, nie od piwa. Pare razy w tygodniu na basen, raz na silke i na weekendowy spacerek i brzucha nie ma i nie bedzie. A co sie miesci w brzuchu piwosza? Wpisz w google - anatomia czlowieka dzial wnetrznosci Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Jako ze temat piwny moze zrobimy ranking piwa, kto jakie lubi ? Dla mnie faworytem kiedyś był Żywiec, dawno temu. Teraz przestawiłem się na mniej reklamowane piwa i bardziej mi smakują Zwierzyniec, Perła, Łomża, Leżajsk no i z innej półki Lech. Lezajsk Lech Pils Debowe Mocne Tatra Hevelius Kiper - na nieszczescie niedostepny na poludniu Polski od wielu lat Carlsberg Export Tom Wynn Hobgoblin Newcastle Brown Ale Cobra Guiness John Smith Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
ragnarok jak każdego zakupisz po dwie sztuki to już więcej nie będziesz miał wieczoru , kiedy Ci tego piwka braknie
|
|
|
|
Heveliusa widziałem w Krakowie, w tym nowym centrum. Zachodnie piwa troche delikatne są, chodz Tuborg mi smakował. Wschodnie piwa są smaczne.
|
|
|
|
|
CYTAT ragnarok jak każdego zakupisz po dwie sztuki to już więcej nie będziesz miał wieczoru , kiedy Ci tego piwka braknie Ale co to za frajda mieszac kilka rodzajow piwa? Widzisz, ja jestem purysta. Albo pije jeden gatunek wieczorem, albo sie ograniczam do dwoch z jednego Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Heveliusa widziałem w Krakowie, w tym nowym centrum. Zachodnie piwa troche delikatne są, chodz Tuborg mi smakował. Wschodnie piwa są smaczne. Heveliusa widziales, ja tez widzialem Heveliusa, tyle, ze nie KIPER!!! Zachodnie wymienione powyzej sa jak wschodnie. Poza tym Tom Wynn to piwo z malego browaru lokalnego w Walii. Miecie jak T-34 szkopa pod Moskwa!!! Immortal - All Shall Fall |
|