~~ktos | |
|
|
ja tam polecam burger bar duzy dobre piwko nie drogie i na jedzenie tez nie ma co narzekać no i otwarty 24h
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy jest jakaś knajpa, która nie została w tym temacie wymieniona jako najlepsza?
|
|
~~ATS | |
|
|
Knajpa na ATS tanio , smacznie po terminie
|
|
|
~~OOOTak | |
|
|
W A&J jest bardzo fajnie. Dużo miejsca, czysto i zawsze świerze piwo. Rodzaje piw dla każdego wg gustu jest w czym wybierać. Jedzenie jest po prostu The best.
|
|
|
|
|
|
CYTAT W A&J jest bardzo fajnie. Dużo miejsca, czysto i zawsze świerze piwo. Rodzaje piw dla każdego wg gustu jest w czym wybierać. Jedzenie jest po prostu The best. co do piwka może i masz racje ale jedzenie czy ja wiem bylem ostatnio zamówiłem gołąbki dostałem DWIE miniaturki gołąbków za spora sumę czułem się zawiedziony i głodny hehe ! ! ! STOP ! ! ! INTERNETOWYM NAPINACZOM !!! |
|
~~kot | |
|
|
CZARNY KOT
|
|
|
~~Globi | |
|
|
A ja tam wczoraj w A&J wciagnalem placuszka po wegiersku i byl rewelka
|
|
|
~~:-) | |
|
|
Jak dla mnie to tylko irish pub albo TŁO!!!! Super klimat!!!
|
|
|
~~Nowy32 | |
|
|
CYTAT A ja z dziećmi poszłam do CITY PARKU. Knajpka fajna, kelnerki takie sobie, ale co mnie uderzyło to kwestia palenia. Na naszym stoliku była informacja, że dla niepalących, za to obok przy stoliku siedziały dwie panie i kurzyły jednego za drugim. Jedzonko było super, ale dzieci nie mogły znieść dymu papierosowego i szybko wyszliśmy. NIGDY WIĘCEJ. Może zakaz ustawowy wydzielenia pomieszczeń dla palących nic nie mówi właścicielom. Tak właśnie knajpki tracą klientów. dziaciaki to ty na plac zabaw zabierz a nie do knajpy
|
|
|
~~utut | |
|
|
ja to polecam tylko A&J (ADAM i JACEK)
|
|
|
~~hehehe | |
|
|
a byliscie w rzeszowiaku kolo a&j
|
|
|
|
|
|
Hehe, niezły nick, co za deklaracja
|
|
|
|
|
Widzę, że admin ściągnął wpis z tym nickiem. Ciekawe dlaczego.
|
|
~~322 | |
|
|
Nowy 32 - niby dlaczego z dzieciakami nie można pójść i zjeść np. dobry deser?
|
|
|
~~waldemarrr | |
|
|
ja tam wole chaszcze nad sanem
|
|
|
~~doradca | |
|
|
czarny kot, reset, omega, dvd
|
|
|
~~Buzio | |
|
|
CYTAT czarny kot, reset, omega, dvd Hahaha, co Ty "żulernie" lansujesz? Na Boga w stalowej jest wiele fajnych i ciekawych knajp, a nie jak wyż:boksuj:ej napisał Ba.ran jakiś... |
|
|
~~Doradca II | |
|
|
CYTAT CYTAT czarny kot, reset, omega, dvd Hahaha, co Ty \"żulernie\" lansujesz? Na Boga w stalowej jest wiele fajnych i ciekawych knajp, a nie jak wyż:boksuj:ej napisał Ba.ran jakiś... Nie nazywaj buzio nikogo baranem bo to nie ładnie. Jak można przy tylu knajpach w mieście wybierać najlepszą. Przecież każdy lubi inny klimat, wystrój, muzykę. Nie tylko cena się liczy i nie tylko lans. Jest moda na knajpy, najczęściej nowopowstałe. Ja jestem wierny swoim dawnym miejscom, tam sie umawiam z przyjaciółmi i jest mi fajnie. Szczycę sie tym że nie jestem snobem. |
|
|
~~Biba | |
|
|
Zgadzam się. Nieraz knajpa cię zaskoczy czsem dobrze czasem żle.
|
|
|
~~Stary | |
|
|
Mam trzydziechę to dla niektórych na forum jestem stary.Łażę po kajpach parę ładnych lat i faktycznie zaskoczyło mnie. Na urlopie /za granicą teraz jestem/ spotkałem się z kolesiami z bloku w knajpe Czarny Kot, gdzie nigdy wcześniej nie byłem. Wchodzimy, muza zajebista,cieplutko od kominka, za barem najmilsza dziewczyna jaką w Stalówce w barach widziałem. Dziewczyno przyjeżdżam na święta mam nadzieję że będziesz i posłuchamy reegge.
Nie chrzań więc Buzio że to jest żulernia bo chyba żulerni nie widziałeś. |
|
|
~~Globik | |
|
|
Racja niech Buzio chodzi do NNN, Irysa, Londona i płaci po dysze za piwo bo jest snobkiem. Ja też wolę bardziej swojskie klimaty i tańsze piwo.
Gościu daj luz. |
|
|
~~Sylio | |
|
|
Dla mnie zajebista muza to jest rock, Dzem, Perfect to podstawa a w Czarnym Kocie graja jakąś dziwną muzę i nie chcieli żebym przyniósł płyty z domu.
|
|
|
~~Czarny | |
|
|
CYTAT Dla mnie zajebista muza to jest rock, Dzem, Perfect to podstawa a w Czarnym Kocie graja jakąś dziwną muzę i nie chcieli żebym przyniósł płyty z domu. Pociesz się hip-hopa też nie grają. |
|
|
~~tatuś | |
|
|
CYTAT CYTAT A ja z dziećmi poszłam do CITY PARKU. Knajpka fajna, kelnerki takie sobie, ale co mnie uderzyło to kwestia palenia. Na naszym stoliku była informacja, że dla niepalących, za to obok przy stoliku siedziały dwie panie i kurzyły jednego za drugim. Jedzonko było super, ale dzieci nie mogły znieść dymu papierosowego i szybko wyszliśmy. NIGDY WIĘCEJ. Może zakaz ustawowy wydzielenia pomieszczeń dla palących nic nie mówi właścicielom. Tak właśnie knajpki tracą klientów. dziaciaki to ty na plac zabaw zabierz a nie do knajpy Uważasz, że nie można z dziećmi pójść na dobry obiad do restauracji lub pizzerii? Prawo do siedzenia w takich lokalach mają tylko małolaty zamawiające jedno piwo na czterech i jarające jedną fajkę za drugą? |
|
|
~~Oma | |
|
|
Szkoda nerwów. On zna tylko taka sytuację jek jest z tatusiem w knajpie a potem tatusia prowadzi do domu. Gdyby miał normalnego ojca i jadał z nim obiady w restauracjach lub pizzeriach to by tak nie pieprzył. Fakt, kluby nocne nie sa dla dzieci ale restauracje i pizzerie jak najbardziej.
|
|
|