NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
na tych stacjach nie tankuj tu jest zle paliwo!!,
ff
Wysłany: 24 Sty 2010r. 09:41  
zobacz pod nr.782,804,805,817 http://pliki(...)liwo.pdf

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 24 Sty 2010r. 09:41  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sty 2010r. 09:55  
kolego marko22 zanim cos napiszesz i puscisz zla propagande w swiat nalezy to sprzwdzic i upewnic sie czy aby ta informacja jest w 100% prawdziwa osobiscie sprawdzilem te tabele ktore wskazales i sa to dane z ubieglego roku a malo tego przy wskazanych stacjach jest litera "D" co w opisach na koncu tabeli jest wyjasnione ze litera ta oznacza dobre jakosciowo paliwo dochodze do wniosku ze nalezy samemu wszystko sprawdzac gdyz nie nalezy nikomu ufac pozdrawiam kolege a wszystkim zycze mniej problemow z paliwem good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sty 2010r. 10:27  
Ja uważam,że każdy ma swoją ulubioną stacje benzynową w mieście i tam zawse tankuje.
Od lat tankuje auto w Statoil i nie narzekam. Na stacji zasze jest czysto i przyjemnie a obsługa szybka i miła.
Uważam jedynie iż korzystanie z kopresora powietrza powinno być bezpłatne.
Polecam tę stację.

polo
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 24 Sty 2010r. 10:35  
Ja tankuje na BP w Nisku i Sandomierzu. Jak tankowałem na Statoilu to na zbiorniku przejeżdżałem jakieś 100 km mniej. Jeżdżę dieslem...

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sty 2010r. 11:03  
tylko ORLEN ok

Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sty 2010r. 12:00  
CYTAT
Ja uważam,że każdy ma swoją ulubioną stacje benzynową w mieście i tam zawse tankuje.
Od lat tankuje auto w Statoil i nie narzekam. Na stacji zasze jest czysto i przyjemnie a obsługa szybka i miła.
Uważam jedynie iż korzystanie z kopresora powietrza powinno być bezpłatne.
Polecam tę stację.

to kompresor jest platny ? tyle razy z niego korzystalem i nikt nie podszedl, ni kartki nie widizalem ze platne w kasie czy cus :]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sty 2010r. 19:34  
Orlen - Orlenowi nierówny!
NP. Za Tesco, tam zawsze po zatankowaniu paliwa, wskazówka jest niżej niż potrzeba. Tyle samo zawsze tankujemy na każdej stacji, a Tam na Przemysłowej (chyba) ale w stronę Rozwadowa (nie ten ORLEN bezpośrednio przy Tesco)to mniej km robimy. My tankujemy 95, a Nasi znajomi tankują DIESEL i też mówią, że jest coś nie tak z tym paliwem. A Wy co o tym sądzicie? Jest tam wprawdzie parę groszy mniej niż na innych Orlenach w mieście ale wiadomo dlaczego :(

MY..........................................
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »