|
|
|
jak w temacie. orientujecie sie gdzie w naszym miescie odbedzie sie jakis turniej ale typowo amatorski. Moze by zorganizowac taki turniej pod patronatem stalowemiasto. pozdro i prosze o komentarze co myslicie nad tym????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT jak w temacie. orientujecie sie gdzie w naszym miescie odbedzie sie jakis turniej ale typowo amatorski. Moze by zorganizowac taki turniej pod patronatem stalowemiasto. pozdro i prosze o komentarze co myslicie nad tym???? mixer Poczytaj forum zanim zaczniesz tworzyć niepotrzebnie temat który już istnieje. http://stalo(...)d=330448 |
|
|
|
|
no tak ale poprzedni temat byl powiedzmy o treningu a ja pisze o typowym turnieju dla druzyn.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
no moim skromnym zdaniem to najpierw trzeba trenować a potem brać udział w turniejach
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT To skoro działają takie amatorskie ligi siatki to może drużynka StalowegoMiasta ? Ja bym się pisał i może do tego jeszcze liga Kobiet i nasze Panie też jako drużyna żeńska SM? Pisałem mixer jeśli byś przeczytał choć posta... to wiedziałbyś ze jest taki temat. Proponuje przenieść...ten temat do tamtego ... |
|