|
|
|
CYTAT No wiesz Panna Marple chyba trochę podobna do niej jestem Mam nadzieje, ze tylko w kwestii blyskotliwego umyslu Bo jej charakter byl raczej nieciekawy, skoro w jej wieku byla panna, bynajmniej zodiakalna Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Jedyne co nam się nie zgadza, to tylko to, że jestem wagą;D
Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
CYTAT Jedyne co nam się nie zgadza, to tylko to, że jestem wagą;D A ja blizniakiem Mamy szanse zatem Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Oj tak;D
Podobno najlepsze połączenie ;););) A tak w ogóle, to nigdy nie rozmawiałam z żadnym osobnikiem płci męskiej o książkach ;D Patrz Ty się i jeszcze astrologią się interesujesz;D noo jestem pod wrażeniem ;D Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
CYTAT Oj tak;D Podobno najlepsze połączenie ;););) A tak w ogóle, to nigdy nie rozmawiałam z żadnym osobnikiem płci męskiej o książkach ;D Patrz Ty się i jeszcze astrologią się interesujesz;D noo jestem pod wrażeniem ;D Haha, z tego co widze, ze jak w zwiazkach nie ma odrobiny iskrzenia to jest nudno (ale odrobiny, bo zrec sie o wszystko to lipa Nie no, wiesz, astrologie to znam tyle o ile hehe. A co do ksiazek - uwielbiam je, w kazdej ilosci W ogole lubie slowo pisane, nawet nalepki od dezodorantow Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
No ja aż takim molem książkowym czy "dezodorantowym" nie jestem ale również lubię czytać;) Jak tyś się uchował w tych czasach?
Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
Calkiem prosto. Nie ulegam zbiorowym trendom. Nie interesuja mnie Big Brother'y, Bary, Tance na Lodzie czy Zlotopolscy. Nie interesuje mnie co sie wydarzy na niedzielnej mszy, nie interesuje mnie co mowia 'wielcy' tego swiata, bo zazwyczaj klamia
Interesuje mnie zas moje najblizsze otoczenie czyli rodzina i przyjaciele, interesuje mnie drugi czlowiek, interesuje mnie wiedza i jej moc (np. historia z Plutonem - w ciagu godziny przestal byc planeta a zostal asteroida Wreszcie, intersuje mnie to co ma do powiedzenia osoba na ktorej mi zalezy (a ktorej obecnie nia ma , co maja do powiedzenia przyjaciele, koledzy i panie z Tesco. Natomiast dynda mi i powiewa co maja do powiedzenia 'medrcy', wszystkowiedzacy itp. Patrz sentencja Zyda na wstepie do jednej z powiesci Milosza I tak sie uchowalem. Slucham wszystkich stron i wyciagam wlasna opinie. Innej drogi nie ma Panno (w)Ago Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Ale, do kina chodzisz? ;)
|
|
|
|
Jasne
Ten rok zapowiada sie zarabiscie. Bo tak, mamy na tapecie Wolfman'a, Shattered Island, Daybreakers, The Expandables, The Clash Of The Titans, Robin Hood'a i pierwsza z ostatnich czesci HP Miodzio!!!!! Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Tańczysz, gotujesz i zamiatasz ?
|
|
|
|
|
na Avatarze byłeś?
|
|
|
|
CYTAT Tańczysz, gotujesz i zamiatasz ? To ja miałam zadać to pytanie ;) ;D Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
CYTAT Tańczysz, gotujesz i zamiatasz ? tancze - hmmmm, cos sie gibie, ale dla mnie to nie taniec hahahaha. Gotuje - tak, moje impry kulinarne ciesza sie powodzeniem. Nikt nie choruje po nich, wiec umiem Zamiatasz - nienawidze sprzatac (co nie oznacza, ze zyje w syfie). Uwazam, ze to zajecie, ktorym powinny zajmowac sie kobiety. No albo przynajmniej pol na pol Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Uprzedziłem
|
|
|
|
|
CYTAT na Avatarze byłeś? Bylem. Co do fabuly - no coz, amerykanskie cacuszko. Co do efetkow - widac, ze Cameron poglebil doswiadczenia z 'Glebi Oceanu'. W skali 1-10 - mocne 7 Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Uprzedziłem aha, pardon, jestem hetero : Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tańczysz, gotujesz i zamiatasz ? To ja miałam zadać to pytanie ;) ;D odpowiedzialem koledze ;) Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
podpadłeś mi z tym sprzątaniem;P
|
|
|
|
CYTAT podpadłeś mi z tym sprzątaniem;P Kazdy ma swoje wady Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
No niby tak;D ja jestem jak panna marple więc mamy 1:1 ;)
|
|
|
|
CYTAT No niby tak;D ja jestem jak panna marple więc mamy 1:1 ;) Czyli pierwszy 'pojedynek' wypadl po rowno co niechybnie oznacza, ze dopieczesz mi kiedy indziej Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
pożyjemy zobaczymy;)
|
|
|
|
A ja jako klient tegoz portalu Cie obronie Nie bedzie nikt Cie ochrzanial za rozmowe ze mna, bo jak mawial pan Rysiek 'i ch*j' :
GG masz na privie Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
nic nie doszło:(
|
|
|
|
a teraz? wyslalem po raz drugi Panno M. ;)
Immortal - All Shall Fall |
|