|
|
|
Witam wszystkich! Pisze z pytaniami na temat sportów siłowych i nie tylko w Stalowej WOli, dokładnie chodzi mi o kobiety - obecnie chodze do topgym --> mam najbliżej chociaz dla mnie jest tam zimno brudno i obskurno, kobiety nie mają szatni, ich siłownia znajduje się na korytarzu ---> z plakatu osobna siłownia dla kobiet, czy można normalnie poćwiczyć? Druga siłownia koło Policji to totalny koszmar, zimno, sprzęt na sprzęcie, instruktor wszechwiedzący ale tak naprawde nic nie wie tej nie polecam dla pań i dla panów gdyż jeśli chodzi o cene a standard to ta 1 jest zawyzona!! Czy gdzieś są jeszcze normalne KLUBY fitness?? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam wszystkich! Pisze z pytaniami na temat sportów siłowych i nie tylko w Stalowej WOli, dokładnie chodzi mi o kobiety - obecnie chodze do topgym --> mam najbliżej chociaz dla mnie jest tam zimno brudno i obskurno, kobiety nie mają szatni, ich siłownia znajduje się na korytarzu ---> z plakatu osobna siłownia dla kobiet, czy można normalnie poćwiczyć? Druga siłownia koło Policji to totalny koszmar, zimno, sprzęt na sprzęcie, instruktor wszechwiedzący ale tak naprawde nic nie wie tej nie polecam dla pań i dla panów gdyż jeśli chodzi o cene a standard to ta 1 jest zawyzona!! Czy gdzieś są jeszcze normalne KLUBY fitness?? Pozdrawiam dobry pomysł ja z checia tez bm chciała sie dowiedziec gdzie jest fajna siłownia dla KOBIET piszcie... bzzzzzz |
|
|
|
|
Bushido na wojska polskiego , cieplo, dwie szatnie dla pan , mila atmosfera
|
|
|
|
|
także polecam BUSHIDO
|
|
|
|
|
CYTAT Witam wszystkich! Pisze z pytaniami na temat sportów siłowych i nie tylko w Stalowej WOli, dokładnie chodzi mi o kobiety - obecnie chodze do topgym --> mam najbliżej chociaz dla mnie jest tam zimno brudno i obskurno, kobiety nie mają szatni, ich siłownia znajduje się na korytarzu ---> z plakatu osobna siłownia dla kobiet, czy można normalnie poćwiczyć? Druga siłownia koło Policji to totalny koszmar, zimno, sprzęt na sprzęcie, instruktor wszechwiedzący ale tak naprawde nic nie wie tej nie polecam dla pań i dla panów gdyż jeśli chodzi o cene a standard to ta 1 jest zawyzona!! Czy gdzieś są jeszcze normalne KLUBY fitness?? Pozdrawiam napiszę krótko i tylko raz nie spotkałem sie jeszcze z taką żenada jaka osobna siłownia i co ma do tego jej wyglad wazne jest ze jest sprzet jest naczym cwiczyc jak sie wstydzisz oratorium polecam tam chyba maja jeszcze silownie moze ja dla ciebie podziela zimno -30 na polu musi byc zimno a pozatym jak sie poruszasz to nie zmarniesz porownujecie top-gym silownie ktora od 10 lat dziala bez przerwy i silownie kaito do buchido zenada i tyle |
|
|
|
|
No soorry ja nie porównuje nic lecz proszę o info! top gym moze i dziąła 10 lat ale tam jest coraz drozej!! 10 zł dla facetów wejscie na taki po prl-owski styl wystrój to troszke przesada, sprzęt tez nie zbyt dobry - maszyny - > chodzą jak chcą -- > jeden wyciąg zero płynności, - 450 m kw > gdzie tam jest tyle ? chyba razem z salonem kosmetycznym!! szatnia tez 1 klasa, raczej to pomieszczenie gospodarcze!!!!! byłem tam wczoraj i naprawde - naggorzej zmarnowana dycha w moim zyciu, aż się ćwiczyć nie chciało, Zapraszam na osir w Tarnonrzegu!! wedlug mnie tam jest najlepsza siłownia w okolicy!!!!!pozdrawiam wszystkich Michał
|
|
|
|
|
Osobna siłownia ? Jakie wymagania wygórowane... Jak dla mnie to bez znaczenia,a nawet jestem za siłowniami "koedukacyjnymi",bo bardziej mobilizują dziewczyny do ćwiczeń
|
|
|
|
|
głupoty gadacie. jeśli sie komuś nie chce to zawsze znajdzie wymówke. osobiście polecam siłke kaito, nie jestem pewien czy juz sie zaczeły ale miały być zajęcia fitnes, wiec przestańcie narzekać i do dziła laseczki bo lato tuż tuż
|
|