|
|
|
taki zestaw walentynkowy :]
10 chorób z jakimi możesz pomylić miłość Takie same zachowania dla laika oznaczają miłość, a dla lekarza coś zupełnie innego. Przekonaj się czy przez brak wiedzy medycznej swojej choroby nie zdefiniowałeś/aś pomyłkowo jako miłości. 1. Drżenie serca, kiedy myślisz o niej/nim. Dla ciebie to: Miłość Dla lekarza: Tachycardia z prawdopodobieństwem arytmii serca (atak serca) 2. Niekończące się drżenie rąk, nóg i innych części ciała. Dla Ciebie: Miłość Dla lekarza: Parkinson 3. Stały uśmiech na twarzy. Dla Ciebie: Miłość Dla lekarza: Porażenie nerwów twarzoczaszki. 4. Problemy z koncentracją, brak możliwości skupienia, zapominanie o drobiazgach. Dla Ciebie: Miłość Dla lekarza: wczesne objawy Alzheimera 5. Częste lub stałe podniecenie seksualne. Dla Ciebie: Miłość Dla lekarza: Nimfomania 6. Miękkie kolana i utrata energii, kiedy widzisz jego/ją. Dla Ciebie: Miłość Dla lekarza: Początki sklerozy 7. Niemożność przestania myślenia o nim/niej. Dla Ciebie: Miłość Dla lekarza: Nerwica natręctw 8. Czerwienienie się na twarzy, szyi i innych częściach ciała. Dla Ciebie: Miłość Dla lekarza: leukemia 9. Bezsenność. Dla Ciebie: Miłość Dla lekarza: Depresja 10. Poczucie, że czujesz jej/jego zapach nawet kiedy jej/jego nie ma w pobliżu. Dla Ciebie: Miłość Dla lekarza: Schizofrenia 11. Nie możesz usiedzieć na miejscu. Dla Ciebie: Miłość Dla lekarza: hemoroidy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
według tych objawów to ja jestem poważnie chora/zakochana???
@@@ |
|
|
|
|
If33G00d.. a Ciebie, ktora z tych pseudo chorob dotknela?
|
|
|
|
|
z tych to zadna ale dzisiaj na desce dupe obilem myslisz ze to moze byc milosc ? :]
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
hahahaha z pewnością to miłość do tej a nie innej deski
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
lepsza taka niz zadna
na upartego to pod 11 moglbym podpiac :] |
|
|
|
|
a to bollywoodzka walentynka
@@@ |
|
|
|
|
bollywoodzkie Walentynki będą też w MDK (13.02)
jak zapewniają organizatorzy będzie też Walenty - Michał Rudaś - niezłe ciacho @@@ |
|
|
|
|
Hmm nio a ja do Stw sie wprowadzilem msc temu i mysle gdzie moja ukochana tu moge zabrac, hehe macie jakies romantyczne miejsca ? Tylko bez spaceru bo mroz haha mooze kino hmmmm ?
|
|
|
|
|
panowie,
nie macie ciekawej propozycji dla radka?!?!?!? @@@ |
|
|
|
|
ja mam powiedziec dziewczynie ze z nia zrywa :] jak juz bedzie bardzo plakala powiedziec ze tylko zartowal, gdy dziewczyna dojdzie do siebie zda sobie sprawe z tego ile mogla stracic, bedzie szczesliwa jak za pierwszym razem i tym sposobem radek nie bedzie musial marznac na spacerach czy wydac choc zlotowki ;]
edit: o jescze cos takiego moze byc ^^ http://www.alleg(...)rce.html |
|
|
|
|
CYTAT ja mam powiedziec dziewczynie ze z nia zrywa :] jak juz bedzie bardzo plakala powiedziec ze tylko zartowal, gdy dziewczyna dojdzie do siebie zda sobie sprawe z tego ile mogla stracic, bedzie szczesliwa jak za pierwszym razem i tym sposobem radek nie bedzie musial marznac na spacerach czy wydac choc zlotowki ;] Całkiem oryginalny sposób ;D Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
Życzenia walentykowe
Kocham Cię wieczorem, Kocham Cię o świcie I tak będę kochać przez całe me życie! cdn. @@@ |
|
|
|
|
Kochać nie znaczy o czymś marzyć -
Kochać nie znaczy o czymś śnić - Kochać nie znaczy komuś wierzyć - Kochać to znaczy dla kogoś żyć!!! @@@ |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Hmm nio a ja do Stw sie wprowadzilem msc temu i mysle gdzie moja ukochana tu moge zabrac, hehe macie jakies romantyczne miejsca ? Tylko bez spaceru bo mroz haha mooze kino hmmmm ? Galeria "Tło" chociaż najlepiej moim zdaniem zostać w domu bo wtedy "wszyscy" ( no prawie ;p ) chcą się "wybrać na romantyczną kolację we dwoje" a przecież nie o to chodzi ;p lepiej coś ugotować samemu -a wierz mi że Ona to bardziej doceni niż kino ;) a na kolacje wybierzcie się po walentynkach. Pozdrawiam |
|
|
|
|
a czy aby walentynki w obecnej komercyjnej formie nie sa czasem tajemnym spiskiem wlascicieli kwiaciarni, restauracji, pizzeri, producentow czekoladek, bizuterii, kartek pocztowych, seksownej bielizny, szampana i nikomu niepotrzebnych, bo zbierajacych kurz, drobiazgow ktore nie wiedziec czemu kobiety uwielbiaja??
Nie mam nic przeciwko swietu samemu w sobie, jest mile, ale jak widze ten komercyjny zgielk to dochodze do wniosku, ze ped za pieniadzem wypaczyl jego pierwotne piekno. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT a czy aby walentynki w obecnej komercyjnej formie nie sa czasem tajemnym spiskiem wlascicieli kwiaciarni, restauracji, pizzeri, producentow czekoladek, bizuterii, kartek pocztowych, seksownej bielizny, szampana i nikomu niepotrzebnych, bo zbierajacych kurz, drobiazgow ktore nie wiedziec czemu kobiety uwielbiaja?? Nie mam nic przeciwko swietu samemu w sobie, jest mile, ale jak widze ten komercyjny zgielk to dochodze do wniosku, ze ped za pieniadzem wypaczyl jego pierwotne piekno. pięknie rozwinąłeś moją myśl;D "jak zwykle" ;) Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
uważam, że kwiaty, czekoladki, czy co tam jeszcze to tylko mały dodatek do prawdziwych intencji ofiarodawcy
Jeżeli chcesz cos dodac do swojej wypowiedzi po prostu korzystaj z funkcji "zmień", a nie dublujesz posty..... @@@ |
|
|
|
|
dodatek mały ale istotny...
Bo zapomnieć o kwiatach w ten dzień to zbrodnia... A jak juz wszyscy wiedzą... niezmiennie do tego celu polecam Kuriera Kwiatowego;P hehe |
|
|
|
|
nie wiem co jest najlepszego w tym poście, ale skoro ma tak dużą oglądalność to przywracam go na forum
@@@ |
|