|
|
|
czy ktoś wie coś na ten temat? bo na stronie nie ma żadnych informacji, pewnie pokażą się jutro jak już wszyscy będą wszystko wiedzieć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na innym portalu jest informacja o tym wypadku, ale nie ma w nim mowy o ofierze śmiertelnej. Był karambol 3 aut, 2 osoby przewiezione do szpitala.
|
|
|
|
|
To nie był zaden wypadek smiertelny, a zderzenie trzech aut z czego dwie osoby zostaly przewiezione do szpitala. Zreszta zaraz bedzie info na stronie to sie dowiesz
|
|
|
|
|
CYTAT czy ktoś wie coś na ten temat? bo na stronie nie ma żadnych informacji, pewnie pokażą się jutro jak już wszyscy będą wszystko wiedzieć jestes zawiedziona ze nikt nie zginal ? :] |
|
|
|
|
CYTAT czy ktoś wie coś na ten temat? Do czego potrzebna ci ta informacja? Humor chcesz sobie poprawić? |
|
|
|
|
Oj prawda boli oj boli ... Post niewygodny = post skasowany ... Żenada
|
|
|
|
|
"Prawdziwa cnota krytyk się nie boi", ale co wy admini/moderatorzy/zarząd tego forum możecie na ten temat wiedzieć skoro usuwacie wpisy krytyki wobec was i forum, udając, że wszystko jest pięknie.
Ale żeby nie było OT, to dziś w tym miejscu były dwa wypadki w ciągu dwóch godzin z udziałem najpierw trzech a później czterech samochodów i nikt nie zginął. Prawdziwy [b]szyderca[/b] to ja i zawsze się loguję gdy coś komentuje, reszta używając wpisu \"szyderca\" tylko się podszywa pode mnie. |
|
|
|
|
znajomy przejeżdzał tamtędy i został zawrócony przez policję, dostał informację że wypadek jest śmiertelny. Nie chodzi mi o to czy ktoś zginął tylko o szybkość przepływu informacji na niektórych z portali
|
|
|
|
|
Tak z pewnoscią policjant stał i tlumaczyl kazdemu kogo zawracal jaki to wypadek kto zginął, czy wogole zginal itd moze sam "funkcjonariusz" byl niedoinformowany?? w tym wypadku nikt nie zginął!!
|
|
|
|
|
CYTAT znajomy przejeżdzał tamtędy i został zawrócony przez policję, dostał informację że wypadek jest śmiertelny. Nie chodzi mi o to czy ktoś zginął tylko o szybkość przepływu informacji na niektórych z portali to wygladalo raczej jak lal ktos zginal, chyba sie obsikalam musze znac jakies szczegoly :] bylo sie chwile wsytrzymac zobaczylabys newsa i bez tego z dupy tematu poznalabys szybkosc przeplywu informacji a do tego ze sm sie krytyki boi jak ognia i wsio wywala to jest w ch...j nie profi :] zamiast sie starac zeby bylo lepiej pod dywan sie zamiata :] |
|
|
|
|
CYTAT czy ktoś wie coś na ten temat? bo na stronie nie ma żadnych informacji, pewnie pokażą się jutro jak już wszyscy będą wszystko wiedzieć jestes zawiedziona ze nikt nie zginal ? :] Im więcej trupów i krwi tym lepszy news |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ludzie co wy mowicie, grzech was dosiegnie
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|