~~mała@ | |
|
|
NA STOISKO Z CUKIERKAMI NA PASAZU W TESCO,NIE SA NAJLEPSZEJ SWIEZOSCI CUKIERKI WIEM COS O TYM BO BYŁAM TAM CZESTA KLIJENTKA,I NIESTETY OSTATNIO KILKA RAZY KUPIŁMA TAM STARE BIAŁE TWARDE CUKIERKI CZEKOLADOWE,NIE WIEM CO SIE STAŁO ZE TO STOISKO TAK SIE POPSUŁO,BO JAK STALI TAKM KOLO SKLEPU CCC TO ZAWSZE KUPOWAŁM SWEIZE SMACZNE CUKIERKI,A JAK PRZESTAWILI SIE TY BLIZEJ WEJSCIA STOISKO STRASZNIE SIE POPSYŁO NIE DOSC ZE ZADKO MOZNA TAM ZASTAC SPRZEDAWCZYNIE,TO JESZCZE TOWAR JEST NIESWIEZY:(A I JESZCZE DZIEWCZYNY KTORE TAM PARCUJA SA STRASZNIE NIE MIŁE::(JEZELI KTOS MA NUMER DO SZEFOSTWA TEGO STOISKO PROSZE NAPISAC TO SIE Z NIMI SKATAKTUJE.DZIEKUJE
Moderator Nie pisz dużymi literami. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~szurkowski | |
|
|
CYTAT \\\\\\\\
sama się skatatuj NA STOISKO Z CUKIERKAMI NA PASAZU W TESCO,NIE SA NAJLEPSZEJ SWIEZOSCI CUKIERKI WIEM COS O TYM BO BYŁAM TAM CZESTA KLIJENTKA,I NIESTETY OSTATNIO KILKA RAZY KUPIŁMA TAM STARE BIAŁE TWARDE CUKIERKI CZEKOLADOWE,NIE WIEM CO SIE STAŁO ZE TO STOISKO TAK SIE POPSUŁO,BO JAK STALI TAKM KOLO SKLEPU CCC TO ZAWSZE KUPOWAŁM SWEIZE SMACZNE CUKIERKI,A JAK PRZESTAWILI SIE TY BLIZEJ WEJSCIA STOISKO STRASZNIE SIE POPSYŁO NIE DOSC ZE ZADKO MOZNA TAM ZASTAC SPRZEDAWCZYNIE,TO JESZCZE TOWAR JEST NIESWIEZY:(A I JESZCZE DZIEWCZYNY KTORE TAM PARCUJA SA STRASZNIE NIE MIŁE::(JEZELI KTOS MA NUMER DO SZEFOSTWA TEGO STOISKO PROSZE NAPISAC TO SIE Z NIMI SKATAKTUJE.DZIEKUJE |
|
|
~~hehe | |
|
|
Naucz się najpierw pisać a potem zabieraj głos na Forum - rzygać się chce jak czyta się takie posty! I jeszcze ten CAPSLOCK ... :blee:
|
|
|
~~ | |
|
|
Bo się w Tesco nic nie kupuje hahahah barany
|
|
|
~~ | |
|
|
skataktoje jak podacie mi numer
|
|
|
|
|
|
Takie wypowiedzi powinny być karalne :wśceikły:
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Takie wypowiedzi powinny być karalne :wśceikły: zwłaszcza, że z błędami ortograficznymi na poziomie klasy podstawowej:wśceikły::zły: |
|
|
~~ | |
|
|
Nie dość, że capslock to jeszcze te okropne błędy w pierwszym poście. Trzeba usuwać również takie posty na stronę wklejane nie wiadomo w jakim celu.
Straszny bałagan na tym forum się robi :/ Może by tak więcej moderatorów czy coś |
|
|
~~!!! | |
|
|
a może powinna być usunięta strona http://stalowemiasto.pl/
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Naucz się najpierw pisać a potem zabieraj głos na Forum - rzygać się chce jak czyta się takie posty! I jeszcze ten CAPSLOCK ... :blee: nikt ci nie kaze patrzec na pisownie tylko na tresc zebys wiedział co kupujesz!!!!!!!!!11
|
|
|
~~mała@ | |
|
|
CYTAT CYTAT \\\\\\\\ sama się skatatuj daj mi numer to zadzwonie przeciez ja nie kaze tobie dzwoenic!!!! NA STOISKO Z CUKIERKAMI NA PASAZU W TESCO,NIE SA NAJLEPSZEJ SWIEZOSCI CUKIERKI WIEM COS O TYM BO BYŁAM TAM CZESTA KLIJENTKA,I NIESTETY OSTATNIO KILKA RAZY KUPIŁMA TAM STARE BIAŁE TWARDE CUKIERKI CZEKOLADOWE,NIE WIEM CO SIE STAŁO ZE TO STOISKO TAK SIE POPSUŁO,BO JAK STALI TAKM KOLO SKLEPU CCC TO ZAWSZE KUPOWAŁM SWEIZE SMACZNE CUKIERKI,A JAK PRZESTAWILI SIE TY BLIZEJ WEJSCIA STOISKO STRASZNIE SIE POPSYŁO NIE DOSC ZE ZADKO MOZNA TAM ZASTAC SPRZEDAWCZYNIE,TO JESZCZE TOWAR JEST NIESWIEZY:(A I JESZCZE DZIEWCZYNY KTORE TAM PARCUJA SA STRASZNIE NIE MIŁE::(JEZELI KTOS MA NUMER DO SZEFOSTWA TEGO STOISKO PROSZE NAPISAC TO SIE Z NIMI SKATAKTUJE.DZIEKUJE |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT CYTAT Naucz się najpierw pisać a potem zabieraj głos na Forum - rzygać się chce jak czyta się takie posty! I jeszcze ten CAPSLOCK ... :blee: nikt ci nie kaze patrzec na pisownie tylko na tresc zebys wiedział co kupujesz!!!!!!!!!11treść treścią, ale ojczysty język należy szanować |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Naucz się najpierw pisać a potem zabieraj głos na Forum - rzygać się chce jak czyta się takie posty! I jeszcze ten CAPSLOCK ... :blee: nikt ci nie kaze patrzec na pisownie tylko na tresc zebys wiedział co kupujesz!!!!!!!!!11treść treścią, ale ojczysty język należy szanować |
|
|
~~ | |
|
|
dzieci neo :blee:
http://dziecineo.prv.pl/ |
|
|
~~ | |
|
|
a po co żresz cukierki,nie wiesz,ze to niezdrowe?
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT a po co żresz cukierki,nie wiesz,ze to niezdrowe? to nie jest smeiszne:wśceikły: maskara to co piszecie ,teraz wszystko jest niezdrowe i co mam nic nie jesc?wszystko chemia naszpikowane:(
|
|
|