~~Joanna | |
|
|
Kochani, gdzie podziało się stoisko kosmetyków marki INGLOT? Najpierw byli w pasażu Tesco, potem przenieśli się do City Parku, a teraz... dokąd?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
chyba uciekli z naszego grajdołka,szkoda,bo sklepy kosmetyczne prawie nie mają ich produktów
|
|
|
~~ | |
|
|
ale ta firma nie jest znów taka rewelacyjna przecież, może nie najgorsza, może nie najdroższa, no ale trudno, jak nie ma to nie ma
|
|
|
~~Joanna | |
|
|
Rewelacyjna może i nie jest, ale ja lubię te kosmetyki, a na takim stoisku miałam wszystko pod ręką.
|
|
|
~~ | |
|
|
lakiery są ok
|
|
|
~~Justyna | |
|
|
CYTAT Kochani, gdzie podziało się stoisko kosmetyków marki INGLOT? Najpierw byli w pasażu Tesco, potem przenieśli się do City Parku, a teraz... dokąd? Moja droga, jedynym sklepem w stalowej woli który ciągle ma prawa do prowadzenia kosmetyków INGLOTa jest sklep na hali targowej pracuję tam więc polecamy się i zapraszamy! Jeśli ktoś potrzebuje czegoś z poza asortymentu, to w każdy poniedziałek mamy dostawy Niestety nie każdy wie o tym ze inglot został u nas... kosmetyki są wystawione, ale zmuszone jesteśmy do wystawienia również innych marek, dlatego nie każdy zauważa inglota... |
|
|
~~Joanna | |
|
|
Dzięki za odpowiedź, ale na hali jest wiele sklepów z kosmetykami. Proszę zatem o szczegóły Pozdrawiam.
|
|
|
~~klientka | |
|
|
ten największy na hali sklep z kosmetykami tzw. sklep bliźniaczek ;)
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Dzięki za odpowiedź, ale na hali jest wiele sklepów z kosmetykami. Proszę zatem o szczegóły Pozdrawiam. Taki długi, z jednej strony mamy 3 okienka, z drugiej 1... haha tak, u bliźniaczek (chociaż to wcale bliźniaczki nie są) albo u blondynek, jak kto woli ;) w każdym bądź razie jak będziesz widziała 4 blondynki i 1 brunetkę w jednym miejscu, tzn ze trafiłaś Hehheh pozdrawiam gorąco Justyna |
|
|
~~Joanna | |
|
|
No, to już wiem: tam, gdzie przemiłe siostry pracują. Dzięki. Pozdrawiam.
|
|
|
~~ | |
|
|
Super sklep,super dziewczyny.Tylko zawsze dlugie kolejki.
|
|
|
~~Justyna | |
|
|
CYTAT Super sklep,super dziewczyny.Tylko zawsze dlugie kolejki. Została już tylko jedna Siostrzyczka, właścicielka, od roku ekipa po części się zmieniła, ale teraz już nie zanosi się na zmiany w naszych szeregach... Zawsze staramy się doradzić, jak tylko możemy najlepiej Dziękujemy za miłe słowa:zawstydzony: |
|
|