~~dartur | |
|
|
Nie Wiem jak u was na osiedlach, ale u mnie na Centralnym brakuje miejsc, moje osiedle budowane było w latach 70 i nie pomyślano o przyszłości i dziś nie ma już gdzie zaparkować auta. A najbardziej wkurza mnie to jak służbowymi samochodami dostawczymi przyjeżdzają i zajmują miejsce. Dość ze stoi jego własne auto to jeszcze służbowy przyprowadza. Przyjeżdzając wieczorem o 20:00 już nie mam gdzie zaparkować. Czy u Was też jest taki problem ?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
tak samo teraz trawniki robią za parkingi
|
|
|
~~www | |
|
|
Tak sie zgadzam brakuje miejsc parkingowych
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Kupujcie rowery - nie ma problemów
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
uważam że problem miejsc w Stalowj nie jest aż tak poważny,aczkolwiek nie jest rewelacyjnie.jak Mcie kłopot to piszcie do spółdzielni,do miasta petycje o budowe czy rozbudowę.na Centralnym wydaje sie byc ciasno no i w tym momencie albo trawnik,skwer,kawałek palcu do zabaw albo parking.no ale 2 przedszkola to koło Floriana jakby troche zmniejszyc i to derugie koło ''dziesiątki''.jest też troche miejscamiędzy Florianem a wieżowcami koło PKS-u,tylko w tym miejscu powinno się zrobić cos na rodzaj małego parku,skwerku bo w stronw Lidera na tym placu jest duzo ładnych drzew,cos tam jeszcze posadzić,porobic alejki i za 5-10 lat byłoby bardzo ładnie tylko nie wiadomo czy nie jest prywatny teren.jest jeszcze teren wokól krzyża przy ''rondzie'' w strone ''edukacji''.powiększyc miejsca parkingowe tam obecne albo zbudowac duzy parking,może podziemny i w górę piętrowy.a na górze budynek,nie wiem handlowo-uslugowy,hotel,kino,restauracje,biura.zasłoniłby te ''piekne'' wiezowce.a jesliby się budowało w górę,wykorzystując całą szerokość tego terenu to teren ten jest wystarcajacy.miejsca mało więc może pomysleć iść ''w dół i w górę''?
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
wjazdy do garażów arobic po bokach bydynku podobnie jak w Marina City w Chicago.przemyślec,pokreślic,pomierzyć.myślę że by wyszło cos z tego.tylko skąd wziąć inwestorów i to jest w zasadzie największy problem.
|
|
|
~~kowal | |
|
|
OJ brakuje przyjezdzam do domu po godz 20.00 i nie mam gdzie zaparkowac samochodu nie wiem czy mam zaczac chodzic piechota ale jezdze do pracy szmochodem i mam kawalek i samochod jest mi potrzebny ale gdzie go potem zaparkowac
|
|
|
~~ | |
|
|
juz nie tylko pod blokami ale koło hali targowej
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
A potem ja nie mam miejsca, żeby stanąć pod halą na zakupy i parkuję pod Aldikiem. A potem Ci co chcą zrobić zakupy w Aldiku stają pod Albertem, co z kolei powoduje, że Ci spod Alberta muszą stawać pod Centrum 4. Następnie Ci spod Centrum 4 stawiają pod ZUSem a Ci spod ZUSu jadą pod pocztę. Tamci spod poczty, żeby załatwić swoje sprawy stawiają pod Liderem a na koniec ci spod Lidera stawiają pod moim blokiem. I faktycznie na koniec końców ja też nie mam gdzie stawiać
|
|
|
~~hhhh | |
|
|
Oj brakuje nie ma gdzie aut parkowac
|
|
|
~~żuBer | |
|
|
ROWER TO JEST TO! nie trzeba parkingu, nie smrodzi, łatwo sie przeciśnie na wąskich uliczkach, miedzy autami wygodnie i przyjemnie
|
|
|
~~ | |
|
|
jak czasem widze jak niektóre ciołki parkują na parkingu pod tesco to mnie krew zalewa. Zajmie taki swoim autem dwa miejsca na raz (parkując pośrodku) to sie od razu nóż w kieszeni otwiera.
|
|
|
~~aaaa | |
|
|
To jeździć ROWEREM ! JA TAK ROBIE
|
|
|
~~ss | |
|
|
eeeeee
|
|
|
~~//// | |
|
|
na tesco przynajmiej masz parking duzy ale sa miejsca takie ze naprawde niema gdze parkowac u nas na chodniku kazdy parkoje na noc brakoje miejsca conajmiej dla 10 samochodow na 4 bloki !! jeszcze z parkowaniem niektorych albo z zostawianiem auta zamiast na zlomie na parkingu to wiadomo jak jest
|
|
|