|
|
|
Już niedługo odbędzie się otwarcie nowego Klubu Muzycznego w Stalowej Woli aktualnie trwają prace remontowe oraz nabór pracowników. Klub na pewno zaskoczy ciekawymi imprezami i przystępnymi cenami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niedługo to znaczy tydzień, 2 tygodnie, miesiąc ?
Może coś więcej, na temat lokalizacja na przykład? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
to zapewne chodzi o Wyższy Wymiar przy Alejach w budynku Mostostalu - wejście od głównej ulicy - mam rację?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Mam zamiar wybrać sie do kafejki,powiedzcie czy lepiej jest w Mini Max ,czy tez w Joker ?
Pytam starych bywalców. polo |
|
|
|
|
Tak jest to wcześniejszy Wyższy Wymiar w budynku Mostostalu.
|
|
|
|
|
CYTAT Mam zamiar wybrać sie do kafejki,powiedzcie czy lepiej jest w Mini Max ,czy tez w Joker ? Pytam starych bywalców. Ale Joker to chyba nie kafejka Kiedyś mi sie podobało w Jokerze ale szefostwo zapomniało dbać o klijenta. Bywam tam sporadycznie, obsługa miła Co do maxa - byłem tam ostatnio 2 lata temu , czegoś tam brakowało. Teraz moze jest lepiej. |
|
|
|
|
CYTAT Mam zamiar wybrać sie do kafejki,powiedzcie czy lepiej jest w Mini Max ,czy tez w Joker ? Pytam starych bywalców. W Jokeże to teraz taka spelunka isc sie i ochlac,a w mini maxe bardzo elegancko ale za to ceny szokują Ja polecam Mini Max |
|
|
|
|
Joker dziadostwo szef cwaniaczek z miodem w uszach i jego krzeslo i popilniczka "sluzbowa" niech sie otrzasnie hazardzista pijok i pomysli o klientach
|
|
|
|
|
U to ciekawe bo WW to nie wypał... A szkoda bo można byłoby coś w tym miejscu naprawdę ciekawego zrobić bo miejsca jest sporo. Oby teraz coś wyszło.
|
|
|
|
|
ale mnie się wydaje,że cosik takiego jak mc2 było już tam gdzie kiedyś była "fabryka"
|
|
|
|
CYTAT ale mnie się wydaje,że cosik takiego jak mc2 było już tam gdzie kiedyś była \"fabryka\" Bo to można powiedzieć że Ci sami ludzie są. Tylko Marcin chyba się pośpieszył z tą nowinką :p NON SERVIAM |
|
|
|
|
aaaa w takim razie spox - powinno troszkę dłużej pociągnąć, bo tam przez te torowiska się łazić nikomu nie chciało
|