|
|
|
co sadzicie o restauracji Przytulnej mi osobiscie sie spodobalo bylam tam w piatek i sobote na dancingu towarzystwo ok obsluga mila i orkiestra tez niczego sobie!!! jedzonko pyszne i tanie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A gdzie się znajduje ??? może się wybiorę
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
Reklama nigdy nikomu nie zaszkodzila pozdowionka dla szefostwa
|
|
|
|
|
w rozwadowie na przeciwko zrywu na gorze znajduje sie kregielnia i dlatego tam trafilam przez czysty przypadek ale polecam
|
|
|
|
|
Restauracja przytulna ...
www.studiografika.eu |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Hmm moze jakies zdjecia ? Nie mialem okazji tam byc bo neistety czas mnie ponaglal ale znajac rozwadowskie "restauracje" nie raz sie tam zgona zaliczy
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Jak chodziłam do ekonomika w Rozwadowie to pamietam była tam niejaka " myśliwska" oj super było !!!
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
super to było jak w Rozwadowie był "Fikus" - tam dopiero się działo....ale jeśli mówisz ,że tam gdzie "myśliwska" to strasznie mało miejsca tam jest
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
No zbyt wielka nie była ale w fikusie też się działo hehehe mam nawet zdjęcia z lekcji w fikusie ;))))))))))
|
|
|
|
dla wszytskich którzy chcą zobaczyć jak wygląda restauracja i menu (tu mogę szczerze przyznac ze jest tanio, sami bedziecie zaskoczeni!!!)
www.restauracjaprzytulna.pl |
|
|
|
|
to fakt też polecam byłem tam na sylwestra było super jedyny minus to brak możliwości jarania w lokalu na szluga czeba wychodzić na zewnątrz ale po za tym same pozytywy dansingi też spoko tylko w soboty stoliki czeba rezerwować wcześniej bo potem problem z miejscem
|
|
|
|
|
a czy ktos ma jakies info na temat ostatkow w tej przytulnej? tez slyszlaam ze tam fajnie, a wiocha w planecie albo arkadii gdzie dostaje sie za to ze sie popatrzysz odpada
|
|
|
|
|
Jaka nazwa, taka knajpa.
1.Bardzo małe porcje ( nie dziwne że tanio) 2. Długo się czeka 3. Zero profesjonalnej obsługi( w jeansach, swetrach, bluzach) 4. Cała rodzina pląta się po lokalu i rozdarte dzieciaki...szok! |
|
|
|
|
To jeszcze nic. Ja tam siedziałam i czekałąm na obsługę chyba z 30 min. zanim ktoś łaskawie do mnie podszedł. Przyszła drobna dziewczynka która nic nie potrafiła doradzić. Nie bardzo rozumie jak ktoś mógł wywalić w lokal tyle kasy ( bo ogólnie w środku jest "przytulnie") i nie zadbać o profesjonalną załogę tzn. kelnerzy, kucharze itd. Zero jakiegokolwiek pojęcia
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Ja jeszcze tam nie byłem ale wypowiem się ze strony technicznej że tak powiem
Jak to jest możliwe że elegancką restaurację otwiera się w obskurnym budynku jakim jest zrywpol? Przecież dokoła są brudne i obdrapane budynki, niedaleko wejścia jest skład węgla a na dodatek przestrzeń zabiera wysoki mur kapucynów... Jak się patrzy na to wszystko to nawet niechce się wchodzić do środka... Wesele, przyjęcia? ok.Ale chyba tylko w zimie jak nie widać tego syfu na około... No chyba że coś się tam zmieniło od otwarcia, tak więc prosze mnie naprostować jeśli się myle No ale raz widziałem jak ktoś zrobił wesele w barze Bristo w c4 to już chyba mnie nic nie zdziwi NON SERVIAM |
|
|
|
|
żuBer odrazu krakowa nie zbudowali,jeśli zadbają z gustem o zewnętrzny wygląd tak jak o środek to myśle że będzie ok. ******************************** A tak w nawiasie to wolał byś mieć wesele w "słonecznej" "lasowiance"**************************
//moderowano - nie piszemy z caps lockiem !!! -następnym razem usuwam cały post!!! - anulka |
|
|
|
|
Ok anulka trzeba było tak zrobić bo teraz niema wogule sensu
|
|
|
|
|
indygo za to jest w najpiekniejszym budynku i ma najpiekniejsze otoczenie w miescie;/
|
|
|
|
|
CYTAT żuBer odrazu krakowa nie zbudowali,jeśli zadbają z gustem o zewnętrzny wygląd tak jak o środek to myśle że będzie ok. ******************************** A tak w nawiasie to wolał byś mieć wesele w \"słonecznej\" \"lasowiance\"************************** //moderowano - nie piszemy z caps lockiem !!! -następnym razem usuwam cały post!!! - anulka A co ty się tak gorączkujesz i podniecasz? Jakieś udziały masz w tej restauracji że bronisz ją wszystkimi możliwymi argumentami? Napisałem co myślę i tyle. Na pewno nic nieprawdziwego nie napisałem, więc ochłoń trochę. NON SERVIAM |
|
|
|
|
Jest super miła i naprawdę przytulna bardzo dobre jedzenie a do tego tez tanie obsługa jest polecam
|
|
|
|
|
ok,żuBer jak znasz lokal ktury ma idealną obsługe znajduje się w stalowej w tle pięknego krajobrazu to daj znać, chętnie sprawdze. Jeśli chodzi o wcześniejszy post to w porównaniu z lasowianką,ww,słoneczną,europejską,itd... to przytulna ma parkingi jest zdala od drogi główne.A obsługe da sie zmienić.
|
|
|
|
|
no to Bastek moze i dobrze ze nie jestes szefem!!! z takim podejsciem do obslugi!!! tylko pogratulowac
|
|
|
|
|
ja chetnie sprawdze co to za lokal nadal sa tam kregle ?
|
|
|
|
|
Badziewie... no comment...
|
|
|
|
|
kajetan byles ?