|
|
|
CYTAT kajetan byles ? Byłem, porażka... Porcje jak dla "liliputów" i ogólnie cała rodzinka lata po sali i krzyczy jakby wogóle nie widzieli że są klienci |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co serwują ? i czy wystrój jest wporzo planuje zabrać tam swoja walentynkę
|
|
|
|
|
a ja mysle ze jedzonko super placki po wegiersku po 8 zl i naprawde dobre, z pizzy nie bylismy zbytnio zadowoleni zreszta kto to widzial w restauracji pizza!!! ale z ta rodzinka sie zgodze jakis koles chyba szef udaje wielkiego barmana a tak naprawde nie ma pojecia o tym!
|
|
|
|
|
Dziękujemy wszystkim za dobre i złe opinie o naszej restauracji.Napewno wyciągniemy z waszych wypowiedzi odpowiednie wnioski.Nasza restauracja jest otwarta dla całych rodzin łącznie z dziećmi i przepraszamy tych którym przeszkadza ich obecność,ale pomyślcie o rodzicach którzy chcą z nimi spędzić miło czas poza domem .Na plac zabaw troszke teraz za zimno.Apropo obsługi są dziewczyny z wieloletnim doświadczeniem jak i stażystki które dopiero się uczą więc bądzmy dla nich wyrozumiali.
Serdecznie zapraszamy do naszej restauracji.Pozdrawiamy wszystkich. |
|
|
|
|
Hehe przytulna, Paula, Paula to te same osoby Czy tylko ja to zauważyłam ? Ja rozumiem że tania reklama ale myśle że lud oceni i sami zdecydują czy warto przyjść drugi raz.
Dobra nieważne Napewno pójde i zobacze :] |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
hehe a Paula wypowiedziała się w tym temacie ino dwa razy - policz - to już niejaki bo01ec zabrał więcej razy głosik i chyba coś źle zauważyłaś
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|