NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 4 5 6 7
Alior Bank w Stalowej Woli,
~~dyr.banku
ff
Wysłany: 9 Gru 2008r. 08:56  
I co do tej 100. Jak juz ja wezme to moge darmowo i bezproblemowo zamknac rachunek??? Bo to chyba o zwykly ROR chodzi.[/cytat]

Wiesz kolego "chyba" robi dużą róznice. Weź sie najpierw dowiedz bo potem bedziesz gorzkimi łzami płakał jak się okaże ze jednak nie mozęsz zrezygnwac. A wogóle czy ktos juz ma w rece te 100 czy to tylko gdybanie? mlotek

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 9 Gru 2008r. 08:56  

~~kajus
ff
Wysłany: 9 Gru 2008r. 18:09  
Mam stówę no i co???
Nie zamykam rachunku, bo jest po prostu dobry, od tej stówy przez jedną noc urosło 2gr.

~~dyr.banku
ff
Wysłany: 9 Gru 2008r. 18:57  
CYTAT
Mam stówę no i co???
Nie zamykam rachunku, bo jest po prostu dobry, od tej stówy przez jedną noc urosło 2gr.

tak tak my pracownikom Alioru dziekujemy za te reklame

~~Leszek B
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 15:36  
[cytat
pracownikom Alioru dziekujemy [/cytat]

Balcerowicz musi odejść tak to sie teraz mówigoodgood

ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 15:49  
Uczestniczyłem w konkursie, dzisiaj się przejdę do oddziału i zobaczymy. umiech

Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza!
Prywatna wiadomość 

~~CIEKAWY
ff
Wysłany: 11 Gru 2008r. 12:55  
CYTAT

I CO BYŁEŚ W ODDZIALE I CO CIEKAWEGO....??

~~bankowiec
ff
Wysłany: 16 Gru 2008r. 21:06  
Ja bylem i zalozylem i mam miec te 100 za jakies 2 dni sprawdze na razie testujekonto , moze mi sie spodoba -zobaczymy ;)

~~taki
ff
Wysłany: 16 Gru 2008r. 21:46  
Chyba wiem kto zalozyl ten temat na forum i kto tak zle pisze o nowym banku zapewne konkurencja..... niech mi ktos powie jaki bank pobiera tylko 3 zeta za karte i zadnych wiecej oplat np za kanaly elektroniczne. Chyba sie nasi bankowcy boja ze klienci umieja liczyc, policza ile im zostanie jak sie przeniosa do Alior Banku.
Ja uwazam ze jak klienci zaczna uciekac do tego banku to sie zmniejsza oplaty w innych.
Ja poczekam jak sie nie zmniejsza oplaty tez uciekam do nich umiech
Pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia.

~~wers
ff
Wysłany: 16 Gru 2008r. 21:58  
"taki" jakbyś przeczytał pierwszy post załozycielski tego forum to byś tak nie myślał, że to konkurencja.

A chyba każdemu mozna pisać to co chce.

~~Lena
ff
Wysłany: 16 Gru 2008r. 22:53  
CYTAT
Chyba wiem kto zalozyl ten temat na forum i kto tak zle pisze o nowym banku zapewne konkurencja..... niech mi ktos powie jaki bank pobiera tylko 3 zeta za karte i zadnych wiecej oplat np za kanaly elektroniczne. Chyba sie nasi bankowcy boja ze klienci umieja liczyc, policza ile im zostanie jak sie przeniosa do Alior Banku.
Ja uwazam ze jak klienci zaczna uciekac do tego banku to sie zmniejsza oplaty w innych.

Ja mam konto w innym banku i wcale co miesiac nie mam sciagane z konta ani za karte (zaden bank co miesiac nie pobiera oprocz ALioru) a za konto tez nie mam bo moje wplywy sa wiekszze niz 1 tys l. Wiec co mi po takim banku ktory zdzeira kase skoro mam taki gdzie sie niczym takim nie martwie. Widac ze Alior nie wydaje zbyt duzo na reklame tylko tutaj na postach to robi. zalosne!!!!!!!!!!

~~bankowiec
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 20:01  
Uwierzcie mi ze naprawde nie robie reklamy temu bakowi ale ta 100 mam juz na koncie, sam jestem zaskoczoy bo nie wierzylem ze tak tylko po wypelnieniu tej ankiety cos sie dostanie, ze jakes warunki dodatkowe beda, na razie jestem, zaskoczony na plus, 12 miesiecy bez zdanych oplat wszystkie bakomaty free zobaczymy jak konto sie bedzie sprawowac, mze zamienie za inteligo ;)

~~kajus
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 20:03  
CYTAT
CYTAT

Ja mam konto w innym banku i wcale co miesiac nie mam sciagane z konta ani za karte (zaden bank co miesiac nie pobiera oprocz ALioru) a za konto tez nie mam bo moje wplywy sa wiekszze niz 1 tys l. Wiec co mi po takim banku ktory zdzeira kase skoro mam taki gdzie sie niczym takim nie martwie. Widac ze Alior nie wydaje zbyt duzo na reklame tylko tutaj na postach to robi. zalosne!!!!!!!!!!

ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 21:00  
Za karte pobiera np wlasnie inteligo 0,99 zl co prawda ale zawsze inne biora za prowadzenie, prawdziwie bezplatny byl i jest i mam nadzieje pozstanie mbank, ale alior moze byc ciekawa alternatywa nawet dla takiego wyznawcy mbanku jak ja ;) JAk ktoswtedy wypelnil ta ankietke to teraz jest zwolniony przez rok nawet z tej oplaty 3 zl za karte i to jest reklama tylko przytaczanie faktow inaczej sie nie da i nie jest to nachalna reklama i jak tam mozna sie dzielic innymi wrazeniami jak i tak bedzie sie posadzonym o reklame ;)

Prywatna wiadomość 

~~Staś
ff
Wysłany: 19 Gru 2008r. 11:01  
CYTAT
Za karte pobiera np wlasnie inteligo 0,99 zl co prawda ale zawsze inne biora za prowadzenie, prawdziwie bezplatny byl i jest i mam nadzieje pozstanie mbank, ale alior moze byc ciekawa alternatywa nawet dla takiego wyznawcy mbanku jak ja ;) JAk ktoswtedy wypelnil ta ankietke to teraz jest zwolniony przez rok nawet z tej oplaty 3 zl za karte i to jest reklama tylko przytaczanie faktow inaczej sie nie da i nie jest to nachalna reklama i jak tam mozna sie dzielic innymi wrazeniami jak i tak bedzie sie posadzonym o reklame ;)

Zgadzam sie 100% !!!

~~ATS-siak
ff
Wysłany: 20 Gru 2008r. 19:57  
http://www.banki(...)363.html o....

~~CAŁA PRAWDA
ff
Wysłany: 21 Gru 2008r. 13:14  
http://zapraszamy.aliorbank.pl/konto_z_lokata_nocna.html

ff
Wysłany: 22 Gru 2008r. 16:29  
CYTAT
CYTAT

I CO BYŁEŚ W ODDZIALE I CO CIEKAWEGO....??

Byłem, założyłem konto, obsługa bardzo miła, zobaczymy jak będzie z moją stówą. Opłaty za konto w każdym razie takie jak obiecują w internecie - zerowe. umiech

EDIT_

setka już jest na koncie, konto śmiga. Wrażenia jak na razie pozytywne. Nie przyzwyczaiłem się jeszcze do interfejsu użytkownika w bankowości internetowej, ale to kwestia czasu. Jest dosyć przejrzysta, chociaż w porównaniu z ING wypada trochę słabiej. Z resztą, każdy może to sobie sprawdzić na demówkach. Teraz tylko czekam na kartę i sprawdzimy czy faktycznie wszystkie bankomaty są friko.

propsy ,
picza

Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza!
Prywatna wiadomość 

~~Gienek
ff
Wysłany: 23 Gru 2008r. 15:05  
Potwierdzam to w 100% ja 100zł juz mam a kasy w banku nie trzymam i tak dobry iteres z tym Alior Bankiem zrobiłemgoodgoodcool girl

~~ania
ff
Wysłany: 19 Lut 2009r. 12:08  
macie jakis numer telefonu do alior banku a stw???

~~MUNIEK
ff
Wysłany: 19 Lut 2009r. 14:06  
CYTAT
macie jakis numer telefonu do alior banku a stw???

782893253 tel.Alior Bank

~~alfz
ff
Wysłany: 19 Lut 2009r. 15:28  
Najlepszy to bank spółdzielczy. W calej Polsce ma bankomaty bez prowizji

~~oczy
ff
Wysłany: 19 Lut 2009r. 16:50  
Ciekawe jak długo bedą rozdawać darową kaskę. Znając Polaków to pół Stalowej jak sie dowie do sie zleci a w marcu będą zamykać.Nie wiem czy oglądacie "prawdziwe przekręty" tam za każdym razem mówią jak coś jest zbyt piekne żeby było prawdziwe to napewno takie nie jest.

~~Klaudia
ff
Wysłany: 19 Lut 2009r. 19:51  
CYTAT
Ciekawe jak długo bedą rozdawać darową kaskę. Znając Polaków to pół Stalowej jak sie dowie do sie zleci a w marcu będą zamykać.Nie wiem czy oglądacie \"prawdziwe przekręty\" tam za każdym razem mówią jak coś jest zbyt piekne żeby było prawdziwe to napewno takie nie jest.

OCZY to chyba tobie czyms zarosły bo i nik taki masz pesymisto ,czytasz tymi oczyma te sensacyjne gazetki i sie cieszysz, ze jak ty jesteś do du.y to inni tez tak muszą miec ale moze sie rozczarujesz i co wtedy zrobisz PRAWDZIWIE PRZEKRECISZ SE OCZY???

«« « ... 4 5 6 7

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »