NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 4 5 ... » »»
Alior Bank w Stalowej Woli,
~~her
ff
Wysłany: 21 Paź 2008r. 21:27  
CYTAT
CYTAT
Zajżyjcie do SKOK Małopolska. Tam jest najtaniej! 2 zł. ROR!

W ALIOR za darmo..

Wn ING, Multibank, i innych tez darmo . chodzi o kulture obslugi i jakosc. po ekipie Alioru nie mozna tego powiedziec

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Paź 2008r. 21:27  

~~ZPO
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 09:48  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

W ALIOR za darmo..

Wn ING, Multibank, i innych tez darmo . chodzi o kulture obslugi i jakosc. po ekipie Alioru nie mozna tego powiedziec

A co juz Alior otwarty w Stalowej czy znasz ludzi ktorzy beda tam pracowac ze mowisz ze\"kulkura to oni nie grzesza\" ? jezyk

~~jak
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 10:28  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

W ALIOR za darmo..

Wn ING, Multibank, i tez darmo . chodzi o kulture obslugi i jakosc. po ekipie Alioru nie mozna tego powiedziec

Znasz pracowników jeszcze nie otwartej placówki??? Sprawdziłeś ich kompetencję, jakość obsługi i kulturę???
Prorok czy ch...???

A przelewy, polecenia zapłaty, zlecenia stałe, dostęp przez internet i telefon i tym podobne duperele w ING (bankrut) Multibank i innych też za darmo???? A może karty kredytowe i bankomatowe też???

Dane czerpiesz z tego samego źródła co opinię o "ekipie Alioru" ????

~~niebankowiec
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 10:38  
CYTAT
Witam wszystkich,jezeli chodzi o Alior Bank to miejsce tego banku jest wedlug mnie porazka,po pierwsze miejsce parkingowe chyba sie zgodzicie ze kazdy biznesmen czy ktos kto bedzie tam czestym bywalcem nie bedzie mial gdzie zaparkowac samochodu postawi go 100 metrow dalej.Nie kazdy chce miec blisko a tam o godzinie 10.00 nie ma gdzie zaparkowac,po drugie ludzie sprzedajacy jagody,grzyby ,maliny i inne rzeczy jakos to nie bedzie pasowalo do otoczenia takiego banku,po trzecie żule ktorzy chodza tam i zaczepiaja ludzi zeby dali na wino.
Tak jak napisal przedmowca zgadzam sie w 100% to zachodni bank,wiec nasze oszczednosci jak i rozne lokaty beda zagrozone ,biorac pod uwage dzisiejszy krach na gieldach jak by co nasze oszczednosci moga poplynac kazdy madry kto ma glowe na karku nie da sie zrobic w balona ,moim zdaniem najlepiej wybierac polskie banki,jezeli chodzi o Stalowa bardzo jestem zadowolony z Banku
Spoldzielczego biore czesto kredyty i mam tam rozne lokaty,i nawazniejsze bardzo mila i fajna obsluga i zawsze jest mozliwosc negocjacji..A co do kredytow to kolega wyzej dobrze napisal kazdy bank daje tak samo kredyty tylko w innym opakowaniu, kazdy skubie cie w inny sposob,jeden da ci mniejsza prowizje od kredytu a za to odbije sobie na czym innym i tak w kolko po prostu glowa na karku...

Zgadzam się calkowicie! Jak biznesmen mógłby iść 100m pieszo!!! Przecież to nie do pomyślenia. No i ci ludzie z jagodami - okropność

~~Aneta
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 10:38  
A co juz Alior otwarty w Stalowej czy znasz ludzi ktorzy beda tam pracowac ze mowisz ze\\\"kulkura to oni nie grzesza\\\" ? jezyk[/cytat]

Nie przesadzaj, ekipa to zbieranina z róznych banków a stlówka mała więc każdy każdego zna. Stad wiadomo jaka ekipa. Ja też wiem kto tam bedzie pracował i przyłączam się do opini ze nic szczegolnego

~~jak
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 12:17  
CYTAT
A co juz Alior otwarty w Stalowej czy znasz ludzi ktorzy beda tam pracowac ze mowisz ze\\\\\\\"kulkura to oni nie grzesza\\\\\\\" ? jezyk

Nie przesadzaj, ekipa to zbieranina z róznych banków a stlówka mała więc każdy każdego zna. Stad wiadomo jaka ekipa. Ja też wiem kto tam bedzie pracował i przyłączam się do opini ze nic szczegolnego[/cytat]

I tak łatwo szafujesz opiniami o ludziach w publicznym miejscu?

~~klient
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 13:33  
CYTAT
A co juz Alior otwarty w Stalowej czy znasz ludzi ktorzy beda tam pracowac ze mowisz ze\\\\\\\"kulkura to oni nie grzesza\\\\\\\" ? jezyk

Nie przesadzaj, ekipa to zbieranina z róznych banków a stlówka mała więc każdy każdego zna. Stad wiadomo jaka ekipa. Ja też wiem kto tam bedzie pracował i przyłączam się do opini ze nic szczegolnego[/cytat]

Odezwała się konkurencja.
A jaką metodą badałaś kompetencje tych osób.
No i jaka fachowa ocena "nic szczególnego" Za to Ty jesteś szczególna!!!!!

~~MAR
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 18:10  
CYTAT

~~poszukiwacz
ff
Wysłany: 22 Paź 2008r. 19:38  
na początku tego forum zadałem pytanie Co sądzicie o nowym banku? Widzę że nie zrozumieliście pytania, przecież nie pytałem o ludzi. czy to ważne kto tam pracuje, pewnie w każdym banku znajdzie się jakaś gamonica-pracownica, której serdecznie nie nawidzicie, a i tak macie tam swoje konta.
Tylko wszystko jest ok jesli macie własne/osobiste powody, aby kogoś nie lubieć, tylko nie fajnie się robi jak tymi emocjami obrzuca się innych.

~~ale
ff
Wysłany: 24 Paź 2008r. 10:56  
ale

~~jakub
ff
Wysłany: 24 Paź 2008r. 14:01  
CYTAT
ale

ale co?

nie masz nic do powiedzenia?????

~~dor
ff
Wysłany: 27 Paź 2008r. 12:58  
możecie mi napisać gdzie ten bank ma się znajdować? na jakiej ulicy?

~~ktos
ff
Wysłany: 27 Paź 2008r. 13:35  
CYTAT
możecie mi napisać gdzie ten bank ma się znajdować? na jakiej ulicy?

A możesz przeglądnąć sobie ten post, to już tu było powiedziane

~~Aneta
ff
Wysłany: 27 Paź 2008r. 13:50  
Przy KEN tam gdzie kiedys był Sezam skelp spozywczy. I szczerze to wyglada nadal jak ten sklep. Witryn aobskurna, zielona, a na szybach naklepjone białe plakaty. Okropność. Wyglad z zewnatrz straszny. Od samego na zewnatrz to sie do srodka nie chce zagladac

~~don juan
ff
Wysłany: 27 Paź 2008r. 16:42  
Czego tak sie jaracie tym nowył Włoskim bankiem.
Następne włoskie gówno jakich mało; niestety z Włosi mają dobre tylko spagetti .

~~znany
ff
Wysłany: 27 Paź 2008r. 18:41  
Kolejcy kretyn pod tylułem DON JUAN sie trafił z konkurencji albo jekis debilowaty prowokator goły pewnie i wesoły zły na cały świat ,że mu pewnie bank za darmo kredytu nie dał Zapamietaj sobie DON JUANIE że takim debilom co tak pisza banki kredytu nie dają.Palant jestes!!!

~~ona
ff
Wysłany: 27 Paź 2008r. 18:52  
O porosze jaka kulturalna wypowiedz. Brawo. Skoro twoj poprzednik panie ZNANY jest z konkurencji to pewnie ty z samego Alioru. A tak powaznie to wystarczy poczytac fora w innych miastach w ktorych dziala ALior i przekonac sie jak dziala ten bank. Nawet pracownicy niepochlebnie sie tam wypowiadaja. Pisza ze gdyby nie to iz mieli jakis "zapas kliantow ze swojego starego banku" to by nie bylo mowy o zadnym zatrudnieniu. No i to jest glownie chyba polityka tego banku w zatrudnianiu pracownikow. A jesli chodzi o reszte to nie spodziewajmy sie niewiadomo czego...to niemowle na rynku bankowym wiec nawet nie ma o czym mowic. Nie trzeba byc z konkurencji zeby wejsc na ich strone www i zobaczyc ze nic tam nie ma.

~~hehe
ff
Wysłany: 27 Paź 2008r. 19:13  
To wcale nie jest jakiś włoski bank tylko polski wynalazek. Poczytajcie sobie:
http://www.banki(...)003.html

~~znany
ff
Wysłany: 27 Paź 2008r. 20:16  
DO ~ona. Powiem ci coś ciekawego wchodze od czasu do czasu na te fora od miesiaca czytam to szlak mnie trafia, ze takie debilskie pewnie fałszywe opinie sa wydawane nie chodzi tu tylko o to forum tylko jeszcze o inne.Anonimowo to mozna na głowe nasrać każdmu tak to tu wyglada.Chyba, ze te fora sa po to jesli tak TO NIC SĄ NIE WARTE.A co do tego banku to nawet mnie nie iteresuje co to za bank czy tak sie nazywa czy inaczej co innego robię w zyciu i kredytów nie biore bo nie potrzebuje. Ale jak sie to czyta to nie trudno sie zorientowac jaki tu jest poziom.Trzeba pietnowac takich debili i idiotów bo jak sie im tak nie napisze to pomysla ,ze maja racje.Pozdrawiam

~~ona
ff
Wysłany: 27 Paź 2008r. 22:10  
CYTAT
To wcale nie jest jakiś włoski bank tylko polski wynalazek. Poczytajcie sobie:
http://www.banki(...)003.html

Wejdz sobie na strone alior bank i poczytaj, tam pisze wyraznie ze wiekszosc kapitalu to kapital zagraniczny wlsoki. No chyba ze z czytaniem masz problemsmiech2

~~Miasstowy
ff
Wysłany: 28 Paź 2008r. 00:48  
CYTAT
Zgadzam się calkowicie! Jak biznesmen mógłby iść 100m pieszo!!! Przecież to nie do pomyślenia.

EHE, alien bank powinien pomyśleć o otwarciu w Stalowyj banku pt. Drajv Alien. Natenczas wszystkie wsiowe byznesmany z okolicznych wsiów a to: Nisko, Zarzecze, Pyshnica, Bąków, Kłyshów, Lipa, Janów Buraczano-Lubelskiyj, Wielowieś, Krashnik, itp, itd, mogłyby załatwiać w Mieście Stalowa byznesy nie ruszając tłustego tyłka z fotela auta good

~~OCHRONA
ff
Wysłany: 28 Paź 2008r. 01:00  
~Miasstowy idz chłopie sie wyspać bo juz pózno wszystko ci sie popieprzyło więc napiałes co wiedziałes.IPOTENT NOCNY.

~~hehe
ff
Wysłany: 28 Paź 2008r. 09:03  
Cytat: "A przelewy, polecenia zapłaty, zlecenia stałe, dostęp przez internet i telefon i tym podobne duperele w ING (bankrut) Multibank i innych też za darmo???? A może karty kredytowe i bankomatowe też???"

Tak, mam MULTIKONTO JA w Multibanku i wszystko jest za darmo, oprócz opłaty 2 zł/mies. za kartę kredytową. I to nie jest żadna promocja.

~~haha
ff
Wysłany: 28 Paź 2008r. 10:02  
To idz do aliora tam cie to nie spotka.

~~aneta
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 08:13  
CYTAT
To idz do aliora tam cie to nie spotka.

Na pewno nie w koncu jak ktos sie nowo otwiera t musi skads pieniadze czerpac. Ja tylko wspolczuje tym klientom na sile zaciagnietym z innyc bankow z personelem ktory zostanie zatrudniony. Wstyd . A ciekawe czy w bankach nie ma zakazu konkurencji? szkoda, bo co niektorym sie w tylac pprzewracalo

« 1 2 3 4 5 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »