NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 4 5 6 ... » »»
Alior Bank w Stalowej Woli,
~~Joyo
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 08:34  
Pan Paweł O. - dyrektor ? kierownik tej placówki robie sobie darmową reklame umiech niezbyt dobre zdanie ma ten człowiek w środowisku bankowym

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 08:34  

~~klient BPH
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 08:40  
o tak co do tego sie zgadzam. A niby czemu nie ma go już w BPH?umiech)

~~NKWD
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 08:49  
A ja mam dobre zdanie o pomidorach od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super!

~~LEŚNI LUDZIE
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 09:09  
CYTAT
Zgadzam się calkowicie! Jak biznesmen mógłby iść 100m pieszo!!! Przecież to nie do pomyślenia. No i ci ludzie z jagodami - okropność

NO A JAK MIAŁEŚ 5 LAT I MATKA CI ZROBIŁA PIEROGI Z JAGODAMI, TO GDZIE JAGODY KUPIŁA ?

~~JAKISON
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 09:13  
CYTAT
To idz do aliora tam cie to nie spotka.

Na pewno nie w koncu jak ktos sie nowo otwiera t musi skads pieniadze czerpac. Ja tylko wspolczuje tym klientom na sile zaciagnietym z innyc bankow z personelem ktory zostanie zatrudniony. Wstyd . A ciekawe czy w bankach nie ma zakazu konkurencji? szkoda, bo co niektorym sie w tylac pprzewracalo[/cytat]

Owszem tak
W Aliorze wszystko za free, a na dzieńdobry dają stówę na nowootwartym koncie. Cóż czymś trzeba klientów przyciągnąć.

Zakaz konkurencji????
Ależ ja jako klient domagam się by takowa była, bo to woda na mój młyn, to moje pieniądze. Gdzie dwóch się bije tam klient korzysta. A gdy bije się (o klienta) kilkanaście placówek stalowowolskich banków???

Myślę , ze ta dyskusja już dawno straciła sens. Konkurencja próbuje przekonać dotychczasowych klientów by nie szli do Aliora, a z kolei Aliorowcy chcą przyciągnąć do siebie. Po drodze kilka wyzwisk i personalnych wycieczek.

Wygra lepszy. I będzie to na pewno z korzyścią dla nas, zwykłych klientów.

Jeśli Alior zaproponuje lepsze warunki od tych, które daje mi mój dotychczasowy bank, pójdę do Aliora, jeśli nie, zostanę tam gdzie jestem. I nikt mnie nie przekona tym, ze parking za mały, okna zardzewiałe, albo personel nie taki. Chcę sam ocenic co mi się opłaca. Na własnym portfelu.
I koniec. Kropka.

~~klient BPH II
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 09:40  
Jeśli Alior zaproponuje lepsze warunki od tych, które daje mi mój dotychczasowy bank, pójdę do Aliora, jeśli nie, zostanę tam gdzie jestem. I nikt mnie nie przekona tym, ze parking za mały, okna zardzewiałe, albo personel nie taki. Chcę sam ocenic co mi się opłaca. Na własnym portfelu.
I koniec. Kropka.
CYTAT-

Wreszcie ktoś coś mądrego napisał.Poszło im to w piety i teraz kombinuja baranki co tu lepszego teraz wymyslic.DNO TOTALNE kompletny brak argumentów.

~~Agnieszka
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 09:46  
I co wy na to osły z B... to wam teraz ktos prawdę powiedział.Jak jestescie tacy świetni to po co tu piszecie zaczynam zmieniać o was zdanie a miałam prawie dobre.

~~Eliza
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 10:03  
CYTAT
I co wy na to osły z B... to wam teraz ktos prawdę powiedział.Jak jestescie tacy świetni to po co tu piszecie zaczynam zmieniać o was zdanie a miałam prawie dobre.

a te osły z B..? to niby z czego? Co to jest to B?

~~kris
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 10:06  
Myślę , ze ta dyskusja już dawno straciła sens. Konkurencja próbuje przekonać dotychczasowych klientów by nie szli do Aliora, a z kolei Aliorowcy chcą przyciągnąć do siebie. Po drodze kilka wyzwisk i personalnych wycieczek.

smiech2smiech2 A ty myslsisz ze kazdy kto ma złe zdnaie o jakims banku to jest z konkurencji?smiech2smiech2 nie wytrzymam. Wiesz inteligencja to Ty raczej nie grzeszysz. A moze niektorzy znaja naprawde ludzi ktorzy tam beda pracowac i nie maja o nich jako bankowcach czy ludziach dobrego zdania? Pomysl na drugi raz zanim cos naskrobiesz

~~aneta
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 10:06  
CYTAT

smiech2 żona pana dyrektora się odezwała?smiech2

~~JAKISON
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 10:13  
CYTAT

smiech2smiech2 A ty myslsisz ze kazdy kto ma złe zdnaie o jakims banku to jest z konkurencji?smiech2smiech2 nie wytrzymam. Wiesz inteligencja to Ty raczej nie grzeszysz. A moze niektorzy znaja naprawde ludzi ktorzy tam beda pracowac i nie maja o nich jako bankowcach czy ludziach dobrego zdania? Pomysl na drugi raz zanim cos naskrobiesz

Ja myślę, dlatego wyciągam wnioski.

A mój post jest o tym, że każdy powinien mieć własnie, swoje zdanie, i tam umieścić swoje pieniądze, gdzie mu rozum dyktuje. Bez wyzwisk i innych dupereli...
Ale widzę ,że Ty nie potrafisz napisać nic bez obrażania innych. Skąd tyle frustracji i agresji??? Wniosek pozostawię dla siebie.

No i popracuj nad czytaniem ze zrozumieniem.

~~Aga
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 10:33  
CYTAT

Jeśli chodzi o to forum dokładnie tak mysle pewnie ty ich dobrze znasz, a udajesz teraz wariata ale nieudolnie.Nie trudno się zorientować w prowokacji baranku i tyle.

~~ona
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 10:35  
smiech2smiech2smiech2 jak tak czytam te głupoty to smiac mi się chce bo jestem pewna że to przeważnie jedna osoba pisze to wszystko. I to nie żadna konkurencja tylko ktos z tego nowego banku, a dlaczego? Pewnie żeby sobie reklamę zrobić. Bo czasem ważne żeby sie mówiło...nieważne jak ale rozgłos i darmowa reklama powinna być.smiech2smiech2

~~JAKISON
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 10:41  
CYTAT
smiech2smiech2smiech2 jak tak czytam te głupoty to smiac mi się chce bo jestem pewna że to przeważnie jedna osoba pisze to wszystko. I to nie żadna konkurencja tylko ktos z tego nowego banku, a dlaczego? Pewnie żeby sobie reklamę zrobić. Bo czasem ważne żeby sie mówiło...nieważne jak ale rozgłos i darmowa reklama powinna być.smiech2smiech2

Ty i ja to już dwie osoby..
Ja wypowiedziałem swoje zdanie. I to już wszystko.
Najlepsza reklamą jest zadowolony klient. I kto pierwszy to zrozumie , wygra walkę o klienta.
Opluwanie się na wzajem tylko zniechęca ludzi, i to do obydwóch stron.
Ten post to... darmowa ANTYREKLAMA.

~~BARTEK
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 12:00  
CYTAT
CYTAT

Ty i ja to już dwie osoby..
Ja wypowiedziałem swoje zdanie. I to już wszystko.
Najlepsza reklamą jest zadowolony klient. I kto pierwszy to zrozumie , wygra walkę o klienta.
Opluwanie się na wzajem tylko zniechęca ludzi, i to do obydwóch stron.
Ten post to... darmowa ANTYREKLAMA.

A JAK CZYTAM CO WY PISZECIE TO DOPIERO MI SIE CHCE ŚMIAĆ ZARAZ POWIECIE, ZE SAMI NA SIEBIE NASRAJĄ SAMI SIE PODPALĄ,SAMI ZAMKNA BANK KTÓRY MA BYC DOPIERO OTWARTY I TAK SIE REKLAMUJA??? NAIWNI JESTESCIE AŻ MI WAS SZKODA!!!

~~heheheheh
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 12:08  
[A JAK CZYTAM CO WY PISZECIE TO DOPIERO MI SIE CHCE ŚMIAĆ ZARAZ POWIECIE, ZE SAMI NA SIEBIE NASRAJĄ SAMI SIE PODPALĄ,SAMI ZAMKNA BANK KTÓRY MA BYC DOPIERO OTWARTY I TAK SIE REKLAMUJA??? NAIWNI JESTESCIE AŻ MI WAS SZKODA!!![/cytat]

Spadaj Alior,:wśceikły:

~~haha konkurencj
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 12:16  
uderz w stół a nożyce się odezwągoodgoodgood

~~Natalia
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 12:44  
Tak piszecie o tej konkurencji, a przepraszam ze zapytam jakim konkurenetm jest bank którego nie ma?smiech2smiech2 no mnie tez sie wydaje ze zadnym.

~~hihihi
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 12:45  
dobregoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodtaka prawda:jezykjezykjezykjezykjezyk

~~obcy
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 12:51  
CYTAT
Tak piszecie o tej konkurencji, a przepraszam ze zapytam jakim konkurenetm jest bank którego nie ma?smiech2smiech2 no mnie tez sie wydaje ze zadnym.

tak oczywiście ze nie ma zgadzam się pewnie z kosmosu przylecą niegługo i nagle wyladują w środku Stalowj bedzie wtedy o czym pisać głupoty itelektualisci:haha::haha::haha:

~~BankOwies
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 00:38  
a ja mam wszystkie wasze wypowiedzi w dupie good

~~sEBa
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 08:59  
BankOwies - TAK JAK MY CIEBIE

~~miko
ff
Wysłany: 4 Lis 2008r. 08:58  
czytałem że ceny niezłe....
korzystanie ze wszystkich bankomatów na świecie za darmo
koszt karty 3 zł miesięcznie
i to wszystko....
przelewy bezpłatne, konto bezpłatne
no i oddział a nie punkt partnerski gdzie nie można wpłacić pieniędzy....

~~kajus
ff
Wysłany: 4 Lis 2008r. 11:05  
CYTAT
czytałem że ceny niezłe....
korzystanie ze wszystkich bankomatów na świecie za darmo
koszt karty 3 zł miesięcznie
i to wszystko....
przelewy bezpłatne, konto bezpłatne
no i oddział a nie punkt partnerski gdzie nie można wpłacić pieniędzy....

Karta za darmo, to ubezpieczenie karty 3pln/ miesiąc, ale można zniego zrezygnować.
Wiem co zrobić, żeby zakładając konto w Aliorze dostać w prezencie 100PLN. Trzeba się zalogować na ich stronie i odpowiedzieć na 9 prostych pytań dotyczących Twoich uwag i preferencji dotyczących banków.

ff
Wysłany: 4 Lis 2008r. 11:30  
jak wszystko za darmo to z czego będą się utrzymywać

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 6 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »