~~Jakison | |
|
|
CYTAT jak wszystko za darmo to z czego będą się utrzymywać nie wiesz na czym zarabiają banki? prowizje za prowadzenie rachunku i z nim związanych usług to draństwo, |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~wiktor | |
|
|
CYTAT czytałem że ceny niezłe.... korzystanie ze wszystkich bankomatów na świecie za darmo koszt karty 3 zł miesięcznie i to wszystko.... przelewy bezpłatne, konto bezpłatne no i oddział a nie punkt partnerski gdzie nie można wpłacić pieniędzy.... Też o tym czytałem jeśli to bedzie prawda to napeno ich odwiedze.Czy Alior Bank będzie na ulicy KEN napewno?? |
|
|
~~zpo | |
|
|
napewno !!! Juz sa szylby tego banku
|
|
|
~~kris | |
|
|
CYTAT napewno !!! Juz sa szylby tego banku niestety, ale miejmy nadzieje ze nie na dlugo |
|
|
~~WIKTOR | |
|
|
CYTAT CYTAT napewno !!! Juz sa szylby tego banku niestety, ale miejmy nadzieje ze nie na dlugo CIEKAWE KIEDY BEDZIE OTWARTY ALIOR BANK??CZY KTOS WIE BOCZYTAŁAM O TYM BANKU ALE NIE DOCZYTAŁEM KIEDY. |
|
|
~~kris | |
|
|
CIEKAWE KIEDY BEDZIE OTWARTY ALIOR BANK??CZY KTOS WIE BOCZYTAŁAM O TYM BANKU ALE NIE DOCZYTAŁEM KIEDY.
[/cytat] to nie żaluj nic nie tracisz |
|
|
~~WIKTOR | |
|
|
CYTAT CIEKAWE KIEDY BEDZIE OTWARTY ALIOR BANK??CZY KTOS WIE BOCZYTAŁAM O TYM BANKU ALE NIE DOCZYTAŁEM KIEDY. to nie żaluj nic nie tracisz[/cytat] MAM KONTO W BPH I CHCE SIE PRZENIES DO ALIOR BANK TAM BEDA ZDECYDOWANIE LEPRZE WRUNKI WYSTARCZY POCZYTAC. |
|
|
~~kajus | |
|
|
CYTAT CIEKAWE KIEDY BEDZIE OTWARTY ALIOR BANK??CZY KTOS WIE BOCZYTAŁAM O TYM BANKU ALE NIE DOCZYTAŁEM KIEDY. to nie żaluj nic nie tracisz[/cytat] A Ty z konkurencji jesteś?? dlaczego w taki sposób wypowiadasz się o czymś czego nie znasz. To czyste draństwo. Pozwól, zeby każdy przekonał sie sam, czy traci czy nie. |
|
|
~~ala | |
|
|
A Ty z konkurencji jesteś?? dlaczego w taki sposób wypowiadasz się o czymś czego nie znasz.
To czyste draństwo. Pozwól, zeby każdy przekonał sie sam, czy traci czy nie. [/cytat] A ty myslisz ze jak ktos ma inne lub zle zdanie o czyms lub kims to niby konkurencja odrazu? Ty masz chyba problem ze soba. Ja mam złe zdanie o dyrektorze owego przybytku i niektorych pracownikac i na pewno nie stad ze pracuje w banku. mam swoja firme i niestety mialam okazje "towarzycho" poznac bo iesczescie mialam r-k w BPH.Gdybys byl klienetm BPH to miałbys podobne zdanie. Wiec lepiej sie nie odzywaj. Złe zdanie moge miec tez inny.Pomysl zanim cos napiszesz |
|
|
~~jakison | |
|
|
CYTAT A Ty z konkurencji jesteś?? dlaczego w taki sposób wypowiadasz się o czymś czego nie znasz. To czyste draństwo. Pozwól, zeby każdy przekonał sie sam, czy traci czy nie. A ty myslisz ze jak ktos ma inne lub zle zdanie o czyms lub kims to niby konkurencja odrazu? Ty masz chyba problem ze soba. Ja mam złe zdanie o dyrektorze owego przybytku i niektorych pracownikac i na pewno nie stad ze pracuje w banku. mam swoja firme i niestety mialam okazje \"towarzycho\" poznac bo iesczescie mialam r-k w BPH.Gdybys byl klienetm BPH to miałbys podobne zdanie. Wiec lepiej sie nie odzywaj. Złe zdanie moge miec tez inny.Pomysl zanim cos napiszesz[/cytat] Nie ja myślę, że takie postępowanie jest nietyczne. Masz o kimś zle zdanie, to powiedz to tej osobie w oczy. Obmawianie ludzi na publicznym forum , by zaszkodzić instytucji w ktorej nie tylko Ci ludzie pracują , jest conajmniej nietaktem i brakiem wychowania. Cóż, chamó nie sieją. Sami rosną. To może Ty się lepiej nie odzywaj i pomyśl zanim coś napiszesz. |
|
|
~~jakison | |
|
|
CYTAT A Ty z konkurencji jesteś?? dlaczego w taki sposób wypowiadasz się o czymś czego nie znasz. To czyste draństwo. Pozwól, zeby każdy przekonał sie sam, czy traci czy nie. A ty myslisz ze jak ktos ma inne lub zle zdanie o czyms lub kims to niby konkurencja odrazu? Ty masz chyba problem ze soba. Ja mam złe zdanie o dyrektorze owego przybytku i niektorych pracownikac i na pewno nie stad ze pracuje w banku. mam swoja firme i niestety mialam okazje \"towarzycho\" poznac bo iesczescie mialam r-k w BPH.Gdybys byl klienetm BPH to miałbys podobne zdanie. Wiec lepiej sie nie odzywaj. Złe zdanie moge miec tez inny.Pomysl zanim cos napiszesz[/cytat] Nie ja myślę, że takie postępowanie jest nietyczne. Masz o kimś zle zdanie, to powiedz to tej osobie w oczy. Obmawianie ludzi na publicznym forum , by zaszkodzić instytucji w ktorej nie tylko Ci ludzie pracują , jest conajmniej nietaktem i brakiem wychowania. Cóż, chamó nie sieją. Sami rosną. To może Ty się lepiej nie odzywaj i pomyśl zanim coś napiszesz. |
|
|
~~klient | |
|
|
Kiedy Alior otworzy swoją siedzibę w Stalowej Woli (jak spojrzeć na siedzibę to nie zdarzy się to dzisiaj)
|
|
|
~~Miecio | |
|
|
CYTAT Kiedy Alior otworzy swoją siedzibę w Stalowej Woli (jak spojrzeć na siedzibę to nie zdarzy się to dzisiaj) Końcem tygodnia napwewno JUZ!! bedzie otwarty z tego co widziałem I PYTAŁEM. |
|
|
~~))))))))))) | |
|
|
Nie ja myślę, że takie postępowanie jest nietyczne. Masz o kimś zle zdanie, to powiedz to tej osobie w oczy. Obmawianie ludzi na publicznym forum , by zaszkodzić instytucji w ktorej nie tylko Ci ludzie pracują , jest conajmniej nietaktem i brakiem wychowania. Cóż, chamó nie sieją. Sami rosną.
To może Ty się lepiej nie odzywaj i pomyśl zanim coś napiszesz.[/cytat] nie pitol, d tego jest forum zeby swoje zdanie wyrazic. A to byly odpowiedzi na te reklamy, bo forum to nie baner reklamowy, a jak bank na reklame nie stac to kicha |
|
|
~~Eryk | |
|
|
Końcem tygodnia napwewno JUZ!! bedzie otwarty z tego co widziałem I PYTAŁEM.[/cytat]
pytales czy umowy o prace podpisałes ze wiesz? ma tu wyzej racje, bank widac bidny skoro na reklame porzadna nie ma |
|
|
|
|
|
spokojnie, w Krakowie tez nie zdazyli z otworzeniem oddzialu na 17 lispoada ;P poczekajmy do konca tyg, nepwno otworza
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
~~Aloizy | |
|
|
pytales czy umowy o prace podpisałes ze wiesz? ma tu wyzej racje, bank widac bidny skoro na reklame porzadna nie ma[/cytat]
A mozna jeszcze tam umowe o prace podpisać bo jak tak to gonie do tego banku !!!!!!:haha: |
|
|
~~klient | |
|
|
Przechodziłem wczoraj wieczorem obok nowego banku (spacerek od strony Arki) i powiem Wam ,że siedziba Alior(u) bardzo ładnie się prezentuje.
Na (-) jest to że szpeci ten widok budka z kurczakami. Z daleka wychodzi tak: "Alior - Kurczak Z Rożna" |
|
|
~~klient | |
|
|
jestem przekonany że zaglądają tutaj pracownicy i włodarze stalowowolskiej placówki więc pytam: co zamierzacie zrobić z tą budką?
|
|
|
~~Eryk | |
|
|
CYTAT jestem przekonany że zaglądają tutaj pracownicy i włodarze stalowowolskiej placówki więc pytam: co zamierzacie zrobić z tą budką? zagladaja? nie badz naiwny a myslisz ze kto tu listy pochwalne pisze? no i przede wszystkim stworzyli ten post bo ich na reklame nie stac |
|
|
~~klient | |
|
|
będzie wpłatomat?
|
|
|
~~klient | |
|
|
????
Temat: Na stronie alior banku jest "konkurs-ankieta". Wypełniam ankietę - podpisuję z aliorem umowę na założenie i prowadzenie rachunku (bez karty debetowej)za 0 zł. Zgodnie z regulaminem do 7 dni na to konto Alior przelewa mi 100zł. Wypłacam te pieniążki z konta w kasie banku (bez marż, prowizji itd). Ba - nawet rozwiązuje Umowę. Mam 100zł w kieszeni Gdzie jest kruczek?? Proszę mi wyjaśnić czy dobrze rozumuje. |
|
|
~~heheheheh | |
|
|
CYTAT ???? Temat: Na stronie alior banku jest \"konkurs-ankieta\". Wypełniam ankietę - podpisuję z aliorem umowę na założenie i prowadzenie rachunku (bez karty debetowej)za 0 zł. Zgodnie z regulaminem do 7 dni na to konto Alior przelewa mi 100zł. Wypłacam te pieniążki z konta w kasie banku (bez marż, prowizji itd). Ba - nawet rozwiązuje Umowę. Mam 100zł w kieszeni Gdzie jest kruczek?? Proszę mi wyjaśnić czy dobrze rozumuje. Ten procedre nie jest normalny wiec radze ci sie zastanwic zanim cokolwiek z nimi podpiszesz. Nikt nic nie daje za darmo. Przeczytaj uwaznie to c maczkiem jest napisane. a twedy zrozumiesz |
|
|
~~klient | |
|
|
Ten procedre nie jest normalny wiec radze ci sie zastanwic zanim cokolwiek z nimi podpiszesz. Nikt nic nie daje za darmo. Przeczytaj uwaznie to c maczkiem jest napisane. a twedy zrozumiesz
Nie potrzbuje g.... wartych dywagacji tylko rzecowej odpowiedzi |
|
|
~~LUCEK | |
|
|
CYTAT ???? Temat: Na stronie alior banku jest \\\"konkurs-ankieta\\\". Wypełniam ankietę - podpisuję z aliorem umowę na założenie i prowadzenie rachunku (bez karty debetowej)za 0 zł. Zgodnie z regulaminem do 7 dni na to konto Alior przelewa mi 100zł. Wypłacam te pieniążki z konta w kasie banku (bez marż, prowizji itd). Ba - nawet rozwiązuje Umowę. Mam 100zł w kieszeni Gdzie jest kruczek?? Proszę mi wyjaśnić czy dobrze rozumuje. TEZ TO CZYTAŁEM I WYGLADA ZE TAK DOKŁADNIE JEST. |
|
|