NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Alior Bank w Stalowej Woli,
~~Jakison
ff
Wysłany: 4 Lis 2008r. 17:30  
CYTAT
jak wszystko za darmo to z czego będą się utrzymywać

nie wiesz na czym zarabiają banki?

prowizje za prowadzenie rachunku i z nim związanych usług to draństwo,

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 4 Lis 2008r. 17:30  

~~wiktor
ff
Wysłany: 4 Lis 2008r. 18:03  
CYTAT
czytałem że ceny niezłe....
korzystanie ze wszystkich bankomatów na świecie za darmo
koszt karty 3 zł miesięcznie
i to wszystko....
przelewy bezpłatne, konto bezpłatne
no i oddział a nie punkt partnerski gdzie nie można wpłacić pieniędzy....

Też o tym czytałem jeśli to bedzie prawda to napeno ich odwiedze.Czy Alior Bank będzie na ulicy KEN napewno??

~~zpo
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 10:52  
napewno !!! Juz sa szylby tego banku

~~kris
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 10:59  
CYTAT

niestety, ale miejmy nadzieje ze nie na dlugosmiech2smiech2

~~WIKTOR
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 11:09  
CYTAT
CYTAT

niestety, ale miejmy nadzieje ze nie na dlugosmiech2smiech2

CIEKAWE KIEDY BEDZIE OTWARTY ALIOR BANK??CZY KTOS WIE BOCZYTAŁAM O TYM BANKU ALE NIE DOCZYTAŁEM KIEDY.

~~kris
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 11:29  
CIEKAWE KIEDY BEDZIE OTWARTY ALIOR BANK??CZY KTOS WIE BOCZYTAŁAM O TYM BANKU ALE NIE DOCZYTAŁEM KIEDY.
[/cytat]
to nie żaluj nic nie traciszsmiech2

~~WIKTOR
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 11:37  
CYTAT

to nie żaluj nic nie traciszsmiech2[/cytat]

MAM KONTO W BPH I CHCE SIE PRZENIES DO ALIOR BANK TAM BEDA ZDECYDOWANIE LEPRZE WRUNKI WYSTARCZY POCZYTAC.

~~kajus
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 12:38  
CYTAT

to nie żaluj nic nie traciszsmiech2[/cytat]

A Ty z konkurencji jesteś?? dlaczego w taki sposób wypowiadasz się o czymś czego nie znasz.
To czyste draństwo. Pozwól, zeby każdy przekonał sie sam, czy traci czy nie.

~~ala
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 13:19  
A Ty z konkurencji jesteś?? dlaczego w taki sposób wypowiadasz się o czymś czego nie znasz.
To czyste draństwo. Pozwól, zeby każdy przekonał sie sam, czy traci czy nie. [/cytat]

A ty myslisz ze jak ktos ma inne lub zle zdanie o czyms lub kims to niby konkurencja odrazu? Ty masz chyba problem ze soba. Ja mam złe zdanie o dyrektorze owego przybytku i niektorych pracownikac i na pewno nie stad ze pracuje w banku. mam swoja firme i niestety mialam okazje "towarzycho" poznac bo iesczescie mialam r-k w BPH.Gdybys byl klienetm BPH to miałbys podobne zdanie. Wiec lepiej sie nie odzywaj. Złe zdanie moge miec tez inny.Pomysl zanim cos napiszesz

~~jakison
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 14:21  
CYTAT

A ty myslisz ze jak ktos ma inne lub zle zdanie o czyms lub kims to niby konkurencja odrazu? Ty masz chyba problem ze soba. Ja mam złe zdanie o dyrektorze owego przybytku i niektorych pracownikac i na pewno nie stad ze pracuje w banku. mam swoja firme i niestety mialam okazje \"towarzycho\" poznac bo iesczescie mialam r-k w BPH.Gdybys byl klienetm BPH to miałbys podobne zdanie. Wiec lepiej sie nie odzywaj. Złe zdanie moge miec tez inny.Pomysl zanim cos napiszesz[/cytat]

Nie ja myślę, że takie postępowanie jest nietyczne. Masz o kimś zle zdanie, to powiedz to tej osobie w oczy. Obmawianie ludzi na publicznym forum , by zaszkodzić instytucji w ktorej nie tylko Ci ludzie pracują , jest conajmniej nietaktem i brakiem wychowania. Cóż, chamó nie sieją. Sami rosną.
To może Ty się lepiej nie odzywaj i pomyśl zanim coś napiszesz.

~~jakison
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 14:21  
CYTAT

A ty myslisz ze jak ktos ma inne lub zle zdanie o czyms lub kims to niby konkurencja odrazu? Ty masz chyba problem ze soba. Ja mam złe zdanie o dyrektorze owego przybytku i niektorych pracownikac i na pewno nie stad ze pracuje w banku. mam swoja firme i niestety mialam okazje \"towarzycho\" poznac bo iesczescie mialam r-k w BPH.Gdybys byl klienetm BPH to miałbys podobne zdanie. Wiec lepiej sie nie odzywaj. Złe zdanie moge miec tez inny.Pomysl zanim cos napiszesz[/cytat]

Nie ja myślę, że takie postępowanie jest nietyczne. Masz o kimś zle zdanie, to powiedz to tej osobie w oczy. Obmawianie ludzi na publicznym forum , by zaszkodzić instytucji w ktorej nie tylko Ci ludzie pracują , jest conajmniej nietaktem i brakiem wychowania. Cóż, chamó nie sieją. Sami rosną.
To może Ty się lepiej nie odzywaj i pomyśl zanim coś napiszesz.

~~klient
ff
Wysłany: 17 Lis 2008r. 10:18  
Kiedy Alior otworzy swoją siedzibę w Stalowej Woli (jak spojrzeć na siedzibę to nie zdarzy się to dzisiaj)

~~Miecio
ff
Wysłany: 17 Lis 2008r. 11:03  
CYTAT
Kiedy Alior otworzy swoją siedzibę w Stalowej Woli (jak spojrzeć na siedzibę to nie zdarzy się to dzisiaj)

Końcem tygodnia napwewno JUZ!! bedzie otwarty z tego co widziałem I PYTAŁEM.

~~)))))))))))
ff
Wysłany: 17 Lis 2008r. 14:55  
To może Ty się lepiej nie odzywaj i pomyśl zanim coś napiszesz.[/cytat]
nie pitol, d tego jest forum zeby swoje zdanie wyrazic. A to byly odpowiedzi na te reklamy, bo forum to nie baner reklamowy, a jak bank na reklame nie stac to kicha

~~Eryk
ff
Wysłany: 17 Lis 2008r. 14:56  
Końcem tygodnia napwewno JUZ!! bedzie otwarty z tego co widziałem I PYTAŁEM.[/cytat]

pytales czy umowy o prace podpisałes ze wiesz? ma tu wyzej racje, bank widac bidny skoro na reklame porzadna nie masmiech2smiech2

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Lis 2008r. 16:07  
spokojnie, w Krakowie tez nie zdazyli z otworzeniem oddzialu na 17 lispoada ;P poczekajmy do konca tyg, nepwno otworza

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721
Prywatna wiadomość 

~~Aloizy
ff
Wysłany: 17 Lis 2008r. 18:20  
pytales czy umowy o prace podpisałes ze wiesz? ma tu wyzej racje, bank widac bidny skoro na reklame porzadna nie masmiech2smiech2[/cytat]

A mozna jeszcze tam umowe o prace podpisać bo jak tak to gonie do tego banku !!!!!!:haha:

~~klient
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 07:08  
Przechodziłem wczoraj wieczorem obok nowego banku (spacerek od strony Arki) i powiem Wam ,że siedziba Alior(u) bardzo ładnie się prezentuje.
Na (-) jest to że szpeci ten widok budka z kurczakami.
Z daleka wychodzi tak: "Alior - Kurczak Z Rożna"

~~klient
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 07:11  
jestem przekonany że zaglądają tutaj pracownicy i włodarze stalowowolskiej placówki więc pytam: co zamierzacie zrobić z tą budką?

~~Eryk
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 07:27  
CYTAT
jestem przekonany że zaglądają tutaj pracownicy i włodarze stalowowolskiej placówki więc pytam: co zamierzacie zrobić z tą budką?

zagladaja? nie badz naiwny a myslisz ze kto tu listy pochwalne pisze? no i przede wszystkim stworzyli ten post bo ich na reklame nie stac

~~klient
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 08:29  
będzie wpłatomat?

~~klient
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 08:42  
????
Temat: Na stronie alior banku jest "konkurs-ankieta". Wypełniam ankietę - podpisuję z aliorem umowę na założenie i prowadzenie rachunku (bez karty debetowej)za 0 zł.
Zgodnie z regulaminem do 7 dni na to konto Alior przelewa mi 100zł. Wypłacam te pieniążki z konta w kasie banku (bez marż, prowizji itd). Ba - nawet rozwiązuje Umowę.
Mam 100zł w kieszeni
Gdzie jest kruczek??
Proszę mi wyjaśnić czy dobrze rozumuje.

~~heheheheh
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 08:55  
smiech2smiech2
CYTAT
????
Temat: Na stronie alior banku jest \"konkurs-ankieta\". Wypełniam ankietę - podpisuję z aliorem umowę na założenie i prowadzenie rachunku (bez karty debetowej)za 0 zł.
Zgodnie z regulaminem do 7 dni na to konto Alior przelewa mi 100zł. Wypłacam te pieniążki z konta w kasie banku (bez marż, prowizji itd). Ba - nawet rozwiązuje Umowę.
Mam 100zł w kieszeni
Gdzie jest kruczek??

Ten procedre nie jest normalny wiec radze ci sie zastanwic zanim cokolwiek z nimi podpiszesz. Nikt nic nie daje za darmo. Przeczytaj uwaznie to c maczkiem jest napisane. a twedy zrozumieszsmiech2smiech2smiech2

~~klient
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 09:03  
Ten procedre nie jest normalny wiec radze ci sie zastanwic zanim cokolwiek z nimi podpiszesz. Nikt nic nie daje za darmo. Przeczytaj uwaznie to c maczkiem jest napisane. a twedy zrozumiesz

Nie potrzbuje g.... wartych dywagacji tylko rzecowej odpowiedzi

~~LUCEK
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 10:07  
CYTAT
????
Temat: Na stronie alior banku jest \\\"konkurs-ankieta\\\". Wypełniam ankietę - podpisuję z aliorem umowę na założenie i prowadzenie rachunku (bez karty debetowej)za 0 zł.
Mam 100zł w kieszeni
Gdzie jest kruczek??

TEZ TO CZYTAŁEM I WYGLADA ZE TAK DOKŁADNIE JEST.good

« 1 2 3 4 5 6 7 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »